Οι λιγότερο διαδρομές της Βόρειας Αργεντινής

Pampas, quebradas, ένα Train to the Clouds και ιστορία

Πάρτε χρόνο για να εξερευνήσετε τα λιγότερο ταξίδια μονοπάτια της βορειοδυτικής Αργεντινής και να ανακαλύψετε πόσα θα απολαύσετε τα ταξίδια σας στην Αργεντινή!

Πολλοί επισκέπτες στην Αργεντινή περιήγηση στο Μπουένος Άιρες, Tierra del Fuego, Iguazu Falls, το μεγάλο εθνικό πάρκο του Nahuel Huapi, και πηγαίνετε στο σπίτι, πιστεύοντας ότι έχουν δει όλα.

Μακριά από αυτό! Εύκολα φτάνουν με αεροπλάνο από το Μπουένος Άιρες, με λεωφορείο από πόλεις της Αργεντινής και από τη Βολιβία και το Περού, οι βορειοδυτικές επαρχίες των Άνδεων Jujuy και Salta έχουν πολλά να προσφέρουν.

Ιστορικά, ο δρόμος μέσω αυτών των επαρχιών ήταν η διαδρομή αρχαίων ινδικών φυλών, ισπανοί κατακτητές και στρατιώτες των πολέμων ανεξαρτησίας που χρησιμοποιούνταν από τα βουνά μέχρι τη θάλασσα.

Αυτή η περιοχή υπήρξε μάρτυρας των αρχών του μόνιμου γεωργικού πολιτισμού στην Αργεντινή, από αρκετές φυλές, συμπεριλαμβανομένης της Diaguita, που κράτησε με επιτυχία την αυτοκρατορία Inca από την εξάπλωση των Άνδεων στα pampas της Αργεντινής. Πριν αναπτυχθούν οι παράκτιες περιοχές από τους Ισπανούς, αυτή ήταν η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της σημερινής Αργεντινής. Τα περάσματα μέσα από τις Άνδεις χρησιμοποιήθηκαν καλά από τους τοπικούς εμπόρους.

Η περιοχή είναι ακόμη έντονα ινδική, με κτίρια, έθιμα και θρησκεία ένα μείγμα ινδικών και καθολικών πεποιθήσεων. Το τοπίο είναι γενικά ξηρό, αποξεσμένο από σεισμούς και τις βίαιες καταιγίδες γνωστές ως μνήμες , αλλά υπάρχουν τσέπες βλάστησης και εύφορες κοιλάδες.

Η Σάλτα , πρωτεύουσα της επαρχίας Σάλτα, είναι μια αποικιακή πόλη και γύρω από την κεντρική πλατεία, καλά διατηρημένα αποικιακά κτίρια, όπως το Cabildo ή το Δημαρχείο, τώρα ένα μουσείο, η εκκλησία του Σαν Φρανσίσκο και το μοναστήρι του Σαν Μπερνάρντο επίσκεψη.

Συμβουλευτείτε αυτή τη λίστα ξενοδοχείων σε Salta για πληροφορίες σχετικά με διαθεσιμότητα, τιμές, ανέσεις, τοποθεσία, δραστηριότητες και άλλες συγκεκριμένες πληροφορίες.

Άλλα αξιοθέατα στην περιοχή Σάλτα:

Το Σαν Σαλβαδόρ ντε Τζουζούι , πρωτεύουσα της επαρχίας Jujuy, βρίσκεται βόρεια της Salta στο δρόμο προς τη Βολιβία. Αυτός ο χώρος της Αργεντινής έχει πολλά κοινά με τη Βολιβία, στη γηγενή γλώσσα, τα έθιμα και τις παραδόσεις. Το Jujuy ήταν μια σημαντική στάση στις εμπορικές οδούς των πρώιμων αποικιακών χρόνων, συμπεριλαμβανομένων των μεταλλείων αργύρου στο Ποτόσι της Βολιβίας. Όπως και άλλες αποικιακές πόλεις, η ζωή επικεντρώνεται γύρω από την πλατεία, όπου ο καθεδρικός ναός, με χρυσό μπαρόκ άμβωνα και το Cabildo που στεγάζει τώρα το Μουσείο Πολιτικών , είναι αξιοθέατα.

Το Museo Histórico Provincial και οι συλλογές κατοικιών Iglesia Santa Barbara που σχετίζονται με την αποικιακή ιστορία.

Ελέγξτε έξω το Internacional Jujuy Hotel ως μέρος για να μείνετε στο Jujuy.

Άλλα αξιοθέατα γύρω από το Jujuy:

Ελέγξτε πτήσεις από την περιοχή σας στο Μπουένος Άιρες και σε άλλες τοποθεσίες στην Αργεντινή. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση για ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε τη Βορειοδυτική Αργεντινή

Buen viaje!