Ολυμπιακό Κήπο Λέσχης Λας Βέγκας

Ακριβώς στη Λας Βέγκας Ολυμπιακοί Κήποι εξακολουθούν να είναι σωστοί

Αν πάρετε μια ομάδα από παιδιά μαζί για ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας, υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητες να μην ανατραπεί η ιδέα ενός συλλόγου ταινιών. Είναι στο DNA κάθε ανθρώπου που είχε ποτέ μια απόδραση ενός ανθρώπου στο Λας Βέγκας, έτσι ώστε να αγκαλιάσει την ιδέα. Αν πρέπει να γίνει, καλά τότε ... Οι Ολυμπιακοί Κήποι πρέπει να θεωρηθούν απλώς και μόνο επειδή είναι ένα από τα αρχικά κλαμπ strip και το μόνο στο strip του Λας Βέγκας.

Υπάρχουν μεγαλύτερα και καλύτερα clubs στο Λας Βέγκας, αλλά η OG εξακολουθεί να είναι μια εικόνα που πρέπει να επισκεφθείτε.

Ενώ μερικές από τις μεγαλύτερες, φανταστικές λουρίδες στην πόλη θα σας προσφέρουν μεταφορά και ατελείωτες ποσότητες διασκέδασης, συνειδητοποιήστε ότι η βασική προϋπόθεση είναι η ίδια σε κάθε μία από αυτές τις λέσχες, τα ακριβά ποτά και οι νεόνυμφες που αναζητούν καλή εμφάνιση προσπαθώντας να σας χωρίσουν από τα χρήματά σας. Μόλις το καταλάβετε, θα περάσετε πολύ καλά.

Τοποθεσία: Όμιλος Ολυμπιακών Αγώνων Κήπου
1531 S. Las Vegas Blvd.
Las Vegas, NV 89104
Πάρε οδηγίες

Επικοινωνήστε με την Ολυμπιακή Κήπο Strip Club: (702) 492-3960

Δείτε την ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Κήπου Strip Club Las Vegas

Ολυμπιακό Κήπο Λέσχης Λας Βέγκας:
Ο Ολυμπιακοί Κήποι είναι ο μόνος ποιοτικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που βρίσκεται στη Λας Βέγκας. Είναι πραγματικά ο σύλλογος που έθεσε την τάση προς φανταχτερό, καθαρό και αξιοπρεπή ψυχαγωγία ενηλίκων στο Λας Βέγκας. Μπορεί ακόμα να ανταγωνιστεί, αλλά να περιμένει μικρότερα στάδια και μικρότερη δόση του στυλ VIP.

Τα υπόλοιπα εξακολουθούν να είναι υψηλής ποιότητας, αλλά δεν υπάρχουν στον ουρανό και στον κήπο του Ολυμπιακού Κήπου οι μεγάλοι χώροι για την εξυπηρέτηση μπουκαλιών. Οι τιμές είναι λίγο καλύτερες από τις μεγάλες λέσχες αλλά θα πληρώσετε ακόμα μια υψηλή τιμή για ένα κοκτέιλ. Η χρέωση κάλυψης είναι δωρεάν αν έρθετε με τη μεταφορά.

Για τις Κυρίες στο Ολυμπιακό Κήπο Λέσχης Λας Βέγκας:
Οι Άνδρες της OG εκτελούν 5 διανυκτερεύσεις την εβδομάδα Παρασκευή και Σάββατο 8 μ.μ. έως 4 π.μ. και Κυριακή, Τετάρτη & Πέμπτη, 9 μ.μ. έως 1 π.μ.

Δεν είναι γεμάτο γυμνό έτσι παίρνετε μερικές χορογραφημένες ρουτίνες που εκτελούνται από μερικούς τύπους που προφανώς έχουν μέλος σε γυμναστήριο και το χρησιμοποιούν.

Επιστρέψτε στον Οδηγό του Las Vegas Strip Club

Ώρες στο Ολυμπιακό Κήπο Λέσχης Λας Βέγκας: Ανοιχτό Καθημερινά 24 ώρες

Χρέωση κάλυψης στο Ολυμπιακό Κήπο της Λέσχης Strip Club Λας Βέγκας:
$ 30 για άνδρες και γυναίκες

Κρατήσεις για την Ολυμπιακή Λέσχη Λέσχης Λας Βέγκας:
Το OG προσφέρει VIP πακέτα που μπορούν να δεσμευτούν στην ιστοσελίδα τους ή καλώντας το 702-386-9200

Κωδικός ντυσίματος στην Ολυμπιακή Λέσχη Λέσχης Λας Βέγκας
Κοιτάξτε εμφανή και θα σας αφήσουν μέσα, ίσως να θέλετε να αφήσετε τα σαγιονάρες στο ξενοδοχείο καθώς τα δάχτυλα των ποδιών σας μπορεί να πάρουν επάνω.

Προτάσεις για την Ολυμπιακή Λέσχη Λέσχης Λας Βέγκας:
Καλέστε τους και κρατήστε τη μεταφορά για $ 40 ανά άτομο και θα πάρετε ένα τραπέζι, καμία γραμμή και 2 ποτά. Αν ήδη πηγαίνετε, ίσως πληρώσετε εκ των προτέρων.

Επιλογές πληρωμής στο Olympic Garden Strip Club Las Vegas:
Οι κύριες πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές και υπάρχει μια μηχανή ΑΤΜ στο κλαμπ.

Πηγαίνετε πίσω στα νυχτερινά κέντρα

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε μερικές εκπτωτικές υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.

Πού πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας;