Το El Loco στο Adventuredome στο Circus Circus Las Vegas

Το Rollercoaster που σας κάνει τρελό

Τα παιδιά μου με εξαπάτησαν να ιππεύω το El Loco το περιπέτεια μέσα στο Adventuredome στο Circus Circus περισσότερες από μία φορές. Θα κάνω οτιδήποτε μια φορά. Δύο φορές, δεν είμαι πραγματικά αφελής. Λοιπόν, αυτό είναι αν τα παιδιά μου δεν λένε ότι θα ήθελαν πραγματικά να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί μου. Σε εκείνο το σημείο λιώνω.

Είμαι μαλακός.

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω ότι δεν είμαι παλιά. Είμαι ακριβώς το ίδιο πρόσωπο που ήμουν όταν αγάπησα τα κυλινδρικά παπιγιόν. Το El Loco στο Adventuredome μου έκανε κάτι.

Με φοβήθηκε. Με τράλαξε. Αλλάξε την προοπτική μου. Νομίζω ότι έχει κάτι να κάνει με την ηλικία των 9 χρονών που μου λέει ότι μισούσε τη βόλτα ή με την ηλικία των 13 ετών που με έκαναν να το οδηγήσω 7 φορές.

Δείτε τις καλύτερες προσφορές του TripAdvisor στο Λας Βέγκας

Για να πω ότι μισώ το El Loco είναι λίγο σκληρό, αλλά το μισώ. Η 9χρονη μου μιλά ακόμα για μήνες μήνες αφού την οδήγησα μαζί. Ο 13χρονος μου το αγάπησε τόσο πολύ που επέστρεψε μερικές φορές για να το βιώσει. Η γυναίκα μου, λοιπόν, ας πούμε ότι μετά από δύο βόλτες αγάπησε τόσο τον ενθουσιασμό που είχαν τα παιδιά μου ενώ οδήγησαν και μίσησαν τον τρόπο που αισθάνθηκε το στομάχι της μετά από κάθε ανάποδα, άσπρες βόλτες στις αρθρώσεις που έπρεπε να υπομείνει. Είναι η έξυπνη στην οικογένεια καθώς εξαφανίστηκε ενώ βρισκόμασταν στο πάρκο ψυχαγωγίας στη λωρίδα του Λας Βέγκας.

Μέρος από τα 100 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Λας Βέγκας

Δεν είμαστε παλιές, απλώς θα αισθανόμασταν την ευχαρίστηση ενός γεύματος στο L 'Atelier de Joel Robuchon στο MGM Grand ή θα δούμε μια παράσταση του Cirque du Soleil ως μορφή διασκέδασης.

Τα παιδιά μπορούν να έχουν μια καλή στιγμή στο Λας Βέγκας και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάρετε τα παιδιά σας στο Λας Βέγκας . Όσο για μένα, δεν θέλω να πάρω τα παιδιά μου στο Adventuredome παρόλο που ξέρω ότι θα έχουν περισσότερη διασκέδαση από ό, τι μπορούν να χειριστούν. Θέλω να προσλάβω κάποιον για να πάει στα τρελά πανηγύρια και ότι το Κέος κλώση που με κάνει να νιώθω άσχημα για 5 ημέρες κατ 'ευθείαν.

Τα παιδιά μου συνεχίζουν να με πειράζουν για να επιστρέψω στο Adventuredome για να πάρω μια ακόμα βόλτα στο El Loco. Δεν μπορώ να το κάνω.

Πραγματικά.

Ποτέ.

Πάλι.

Λοιπόν, δεν πρέπει να πω ποτέ, ήδη υποσχέθηκα ότι θα το οδηγήσω με το γιο μου για τα 14α γενέθλιά του. Ναι, 14 φορές.

Το El Loco στο Adventuredome στο Circus Circus είναι ανοιχτό καθημερινά