Περιπατητικές εκδρομές στην Ιαπωνία Μείωση Πολιτισμού, Σκηνικού και Ιστορίας

Περιηγηθείτε στην Ιαπωνία Περιηγήσεις Επισκεφθείτε λίγο γνωστούς χώρους καθώς και διάσημους ιστοτόπους

Οι περιηγήσεις στην Ιαπωνία προορίζονται για ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν την Ιαπωνία με πιο αργό ρυθμό. Οι ταξιδιώτες μπορούν να περπατήσουν γύρω από το Mt. Fuji - η πιο εικονική κορυφή της χώρας - για παράδειγμα, ή ακολουθήστε τα βήματα του Ιαπωνικού ποιητή haiku του 17ου αιώνα, Matsuo Basho, όπως περιγράφεται στο διάσημο ποιητικό του περιοδικό Narrow Road to the Deep North . Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε το Kunisaki Trek, το οποίο εντοπίζει μια διαδρομή μοναχών που πήραν περισσότερο από χίλια χρόνια πριν.

Οι περιηγήσεις είναι θέμα, αλλά όλα σχεδιάζονται έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να μιλήσουν με τους ιαπωνικούς ανθρώπους στα τοπικά πανδοχεία, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα οικογενειακά διοικούμενα εστιατόρια, παρέχοντας βαθιά εμβάθυνση στον πολιτισμό.

Το περπάτημα στην Ιαπωνία ξεκίνησε πριν από περισσότερο από ένα τέταρτο του αιώνα από τους Tom Stanley και Dick Irving, δύο ακαδημαϊκούς του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ. Αρχικά, συνίστατο σε ταξίδια μελέτης για να αναδείξουν τη χώρα σε μαθητές ιαπωνικής ιστορίας και ιαπωνικής κοινωνικής γεωγραφίας. Σήμερα, είναι μια κορυφαία ταξιδιωτική εταιρεία που εισάγει επισκέπτες από όλο τον κόσμο στην Ιαπωνία, συνδυάζοντας επιδέξια πεζοπορίες με ένα μοναδικό συνδυασμό ιστορίας, πολιτισμού και καθημερινής ζωής.

Το βήμα του αφεντικού: Γιατί Ταξιδέψτε με τα πόδια Ιαπωνία

Ο Walk Paul, Διευθύνων Σύμβουλος της Ιαπωνίας Paul Christie, λέει: "Η Walk Japan είναι μια εταιρεία που ενσωματώνει τις καλύτερες ιαπωνικές και δυτικές επιχειρηματικές πρακτικές, κάτι που είναι δυνατό μόνο με μια οικεία γνώση και των δύο πολιτισμών. Από τη μία πλευρά, αυτή η γνώση παρέχει μια βαθιά κατανόηση του τι μας οι πελάτες θέλουν και, από την άλλη, μας δίνει τις ικανότητες να προσφέρουμε τις καλύτερες εμπειρίες από την Ιαπωνία, η οποία είναι μια πολύ ανεξερεύνητη - αλλά ευχάριστη χώρα ".

Και συνεχίζει να προσθέτει: "Παρόλο που επισκεπτόμαστε διάσημους χώρους στην Ιαπωνία, αυτές χρησιμοποιούνται με σιγουριά, όπως όλοι οι θησαυροί πρέπει να είναι. Αντίθετα, επισκεπτόμαστε μέρη που διαφορετικά είναι ελάχιστα γνωστά ή δύσκολα προσβάσιμα." Εδώ, είτε σε απομακρυσμένη κοιλάδα, νησί ή σε μια κρυμμένη γειτονιά σε μια από τις μεγάλες μητροπόλεις, βιώνουμε την Ιαπωνία με έναν πιο αργό, πιο παραδοσιακό ρυθμό.

Γνωρίζουμε ότι εδώ η ομορφιά αυτής της χώρας και των ανθρώπων της είναι πραγματικά καλύτερο. "

"Νομίζω ότι το μυστικό για την επιτυχία της Ιαπωνίας Walk είναι ότι προσφέρουμε συναρπαστικές περιηγήσεις που θα ήθελα να συμμετάσχω εγώ και όλο το προσωπικό της Walk Japan", μας λέει η Christie. "Όλοι μας στο Walk Japan είναι καλά ταξίδεψαν και γνωρίζουμε τι μας αρέσει να βλέπουμε, να κάνουμε και να μαθαίνουμε όταν επισκεπτόμαστε μια άλλη χώρα. Παρέχουμε το ίδιο στους πελάτες μας με τα πρόσθετα στοιχεία της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που είναι γνωστή στην Ιαπωνία για τη λιγότερο γνωστή - αλλά όχι λιγότερο σημαντική - φιλοξενία την οποία και η Ιαπωνία ξεχωρίζει. "

Δημοφιλή περιηγήσεις με τα πόδια με την Ιαπωνία

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Walk Japan

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εταιρεία και άλλες εκδρομές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Walk Japan.

Περισσότερες κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών περιπέτειας

Για μια επιλογή από άλλους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες, ελέγξτε τις κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών περιπέτειας μας, καθένα από τα οποία μπορεί να κάνει το όνειρο ταξίδι σας πραγματικότητα. Αν η αγαπημένη σας εταιρεία δεν βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, ενημερώστε με σε ένα email.

Ψάχνετε για εταιρείες ειδικών περιπέτειας και αθλητικών ταξιδιών;

Ψάχνετε για ονειρεμένα ταξίδια ποδηλάτων και περιπέτειες;
Ψάχνετε για πολυ-αθλητικά ταξίδια με αδρεναλίνη;
Ψάχνετε για ακραίες περιπέτειες για σωματικές ή πνευματικές ανησυχίες;
Ψάχνετε για Travel Adventure για Γυναίκες ;
Ψάχνετε για τα καλύτερα ταξίδια Rafting παγκοσμίως;
Ψάχνετε για πηγές για σπουδαία ταξίδια οικογενειακής περιπέτειας ;
Ψάχνετε για διασκεδαστικές διακοπές εκμάθησης σε όλο τον κόσμο;

Εξοπλισμός, αναλώσιμα και δώρα για ταξίδια περιπέτειας.

Αν ψάχνετε για περισσότερο από τον καλύτερο εξοπλισμό και προμήθειες που απαιτούνται για να κάνετε οποιοδήποτε ταξίδι ταξίδι περιπέτειας ευκολότερο και πολύ πιο ευχάριστο, επισκεφθείτε Εξοπλισμός, αναλώσιμα και δώρα για Περιπέτεια Ταξίδια.