Ημερομηνίες ανοιξιάς για τα κολέγια της Καλιφόρνιας το 2018

Παρεμβάσεις του Πανεπιστημίου τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο σε όλη την Πολιτεία

Το εαρινό διάλειμμα είναι μία από τις αγαπημένες φορές του χρόνου των Αμερικανών μαθητών και εάν είστε σήμερα εγγεγραμμένοι σε ένα κολλέγιο ή πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, οι πιθανότητες είναι ήδη να ξέρετε πότε το εαρινό σας διάλειμμα θα είναι το 2018. Ωστόσο, αυτός ο πλήρης κατάλογος διακοπών στην Καλιφόρνια θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τις διακοπές σας και να σχεδιάσετε για όταν οι φίλοι σε άλλα σχολεία θα είναι ελεύθεροι να γιορτάσουν μαζί σας.

Για τους τουρίστες που επισκέπτονται τις μεγαλύτερες πόλεις της Καλιφόρνιας, όπως το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, το Σαν Ντιέγκο, το Sacremento και το Santa Cruz, το κολέγιο άνοιξη διάλειμμα σημαίνει μεγαλύτερα πλήθη και περισσότερο χρόνο αναμονής στα τοπικά εστιατόρια, αν και πολλοί μαθητές ξεκινούν από τις πόλεις κολέγιο τους για ένα ελατήριο διακοπές προορισμού, επίσης.

Το 2018, η πλειοψηφία των φοιτητών της Καλιφόρνιας έχει ένα ελαφρύ διάλειμμα στα τέλη Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου, κάτι που είναι μερικές εβδομάδες αργότερα από το μέσο όρο για τα σχολεία άλλων αμερικανικών κρατών. Ενώ ορισμένα από αυτά τα πανεπιστήμια λειτουργούν σε ένα πρόγραμμα διάρκειας δύο εξαμήνων, άλλα λειτουργούν σε χρονικό ορίζοντα τεσσάρων τετάρτων, πράγμα που σημαίνει ότι το «άνοιγμα διάλειμμα» τους είναι μεταξύ του εαρινού τριμήνου και του εαρινού τριμήνου, αντί για το μέσο του ημιτελικού ωραρίου.

Εαρινές διακοπές διάρκειας το 2018

Για τα κολέγια της Καλιφόρνια που αναφέρονται παρακάτω, τα μαθήματα δεν θα είναι σε συνεδρία κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών που αναφέρονται, αλλά τα γραφεία σχολείων ενδέχεται να είναι ακόμα ανοιχτά. Ελέγξτε το πλήρες ακαδημαϊκό ημερολόγιο για κάθε σχολείο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κλείσιμο και άλλες σχολικές διακοπές.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε για Spring Break

Τώρα που γνωρίζετε τις ημερομηνίες άνοιξης διακοπών σας, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σχεδιάζετε τι πρέπει να κάνετε μαζί τους. Το 2018 υπόσχεται να είναι ένας σπουδαίος χρόνος για τους σπουδαστές, με προορισμοί για πάρτι να ρίχνουν μερικά από τα μεγαλύτερα γεγονότα σε εγγραφή και προορισμοί προϋπολογισμού να μειώνουν τις τιμές τους όπως ποτέ άλλοτε.

Αν ταξιδεύετε με έναν προϋπολογισμό, υπάρχουν ευτυχώς αρκετοί φτηνοί προορισμοί διακοπών της άνοιξης, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας του διαλείμματος σε ένα staycation στο πανεπιστήμιο ή το κολλέγιο σας ή να κατευθυνθείτε σε μια από τις πολλές όμορφες παραλίες της Καλιφόρνιας γύρω από το ξενοδοχείο. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να πετάξετε λίγο επιπλέον χρήματα φέτος και να κατευθυνθείτε σε έναν από τους 10 πιο ζεστούς προορισμούς διακοπών στην Αμερική , από το πάρτι σε μια παραλία στη Χαβάη για να δείτε μια εκπομπή Broadway στη Νέα Υόρκη.

Όπου κι αν πάτε, όμως, θα σας κάνουν να είστε ασφαλείς κατά τη διάρκεια της εαρινής διακοπής. Θυμηθείτε να διερευνήσετε τα επικίνδυνα μέρη της πόλης εάν ταξιδεύετε σε μια νέα πόλη και κάνετε ψηφιακά αντίγραφα σημαντικών εγγράφων εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό.