Προορισμοί Spring Break μπορείτε να επισκεφθείτε χωρίς διαβατήριο

Δεν έχετε διαβατήριο; Κανένα πρόβλημα! Εδώ μπορείτε να γιορτάσετε το Spring Break

Τι συμβαίνει με το Spring Break και τα Διαβατήρια:

Οι κανόνες διαβατηρίων που απαιτούν « αεροπορικά ταξίδια πίσω από το Μεξικό (οι κάρτες PASS δουλεύουν για ταξίδια στην ξηρά) και η Καραϊβική ( εξαιρουμένων των εδαφών των ΗΠΑ) μπορεί να φαίνονται περιορισμένες στα σχέδια διακοπών της άνοιξης. Και χρειάζονται μέχρι δύο μήνες για να πάρει ένα διαβατήριο, αν και μπορείτε να βιάσετε ένα διαβατήριο πιο γρήγορα. Ωστόσο, εάν δεν έχετε ένα, ξέρετε ότι και πολλοί άλλοι φοιτητές δεν το κάνουν - αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει ενεργητική δράση σε προορισμούς διακοπών της άνοιξης που δεν απαιτούν διαβατήρια (μερικές πολύ δροσερές επιλογές, επίσης).

Ας αξιολογήσουμε:

Αποκτήστε τις τρέχουσες ειδήσεις διαβατηρίων.

Πού να πάτε για Spring Break χωρίς διαβατήριο:

Πολλοί τροπικοί παράδεισοι είναι το μαργαριτάρι σας για το εαρινό διάλειμμα χωρίς διαβατήριο: μπορείτε να οδηγήσετε στο Μεξικό με μια κάρτα PASS , για παράδειγμα (γι 'αυτό και το Rosarito Beach της Baja θα δει πάλι τη κυκλοφορία, όπως και η Mazatlan ). Πετάξτε στις αποικιακές ακτές της Καραϊβικής του Πουέρτο Ρίκο ή των Παρθένων Νήσων των Παρθένων Νήσων χωρίς διαβατήριο. Η Χαβάη είναι κράτος των ΗΠΑ. Φλόριντα, βέβαια, είναι τόσο κοντά σε ένα οδικό ταξίδι ή ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο σπουδαστών. Και αν αναζητάτε χιόνι αντί για άμμο, η Βόρεια Αμερική έχει κάποια πραγματικά μεγάλα χιονοδρομικά κέντρα (έχουμε στρογγυλοποιήσει αυτούς τους φιλόξενους εαυτούς). Ας τα ελέγξουμε όλα:

1. Οδηγήστε στο Μεξικό:

Οδήγηση στο Μεξικό είναι μια γρήγορη? το καταλαβαίνετε πριν πάτε. Ένα λεωφορείο κόμμα στο Μαζατλάν μπορεί να είναι μια πιο ζεστή ιδέα από το εύκολο στην επίτευξη Rosarito Beach στο Baja? Το Puerto Penasco, νότια του Tucson, δεν αποτελεί πέργκολα άνοιξης, αλλά είναι μια φιλική παραλία με ωραία tacos ψαριών.

Σημείωση: Μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρες στο Matamoros και στο Nuevo Progresso από το South Padre Island του Τέξας, αλλά να περπατήσετε προσεκτικά σε αυτό το λαιμό του Μεξικού. Το Cabo San Lucas στο Baja δεν είναι μια σύντομη διαδρομή που μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εαρινής διακοπής.

2. Πηγαίνετε στην Καραϊβική:

Ναι, είναι δυνατόν να πάτε στην Καραϊβική για εαρινό διάλειμμα χωρίς διαβατήριο. Το κλειδί είναι η κατανόηση των εδαφών των ΗΠΑ - οι αμερικανικές κατοχές, συμπεριλαμβανομένης της Κοινοπολιτείας του Πουέρτο Ρίκο και των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων (που είναι ο St. Croix) στην Καραϊβική, είναι μέρος των ΗΠΑ. Δεν χρειάζεστε πλέον διαβατήριο για ταξίδι στο Πουέρτο Ρίκο ή το USVI από ό, τι κάνετε για να μεταβείτε στο Ρόουντ Άιλαντ. Είναι ενδιαφέρον ότι η ηλικία κατανάλωσης στο Πουέρτο Ρίκο είναι 18 ετών.

3. Δοκιμάστε τη Χαβάη:

Ένα ταξίδι στη Χαβάη μπορεί να ακούγεται σαν ένα γκέι-στυλ διακοπές (ήμασταν τελευταίοι εκεί με τους γονείς σας, έτσι;), αλλά τμήματα αυτών των ωραίων νησιών είναι πολύ περισσότερο από ό, τι οι τουρίστες στο Leis (και εκείνοι έχουν το δικό τους δροσερό θέση, στην πραγματικότητα). Το Kauai είναι μια χώρα των θαυμάτων με μερικές παραλίες με μαύρη άμμο και surf που είναι ασφαλέστερη για να παρακολουθήσουν και ο Maui είναι από καιρό καταφύγιο για εκδηλώσεις. Η Χονολουλού μπορεί να μοιάζει με ψηλά υψόμετρα με άμμο, αλλά είναι ένα φτηνό μέρος για να το βάλετε ενώ φτάνετε στο νησί.

4. Snowboard / Ski Trips Spring Break στη Βόρεια Αμερική:

Έχουμε συλλέξει τα καλύτερα βορειοαμερικάνικα χιονοδρομικά κέντρα για ερασιτεχνικά ταξίδια σκι με το μεγάλο ερώτημα που απαντήθηκε: θέλουν; Ελέγξτε μια συλλογή από χιονοδρομικές πόλεις από το Κολοράντο προς τον Καναδά στις οποίες μπορείτε να οδηγήσετε (χωρίς να χρειάζεστε διαβατήριο, αν και χρειάζεστε κάρτα PASS ή άδεια οδήγησης υψηλής τεχνολογίας ) για να οδηγήσετε στον Καναδά χωρίς διαβατήριο) ή ακόμα να πάρετε ένα τρένο Amtrak . Αυτές οι χιονοδρομικές πόλεις είναι αρκετά μεγάλες για να διασκορπιστούν οι ελαφριές διακοπές.

5. Spring Break στη Φλόριντα:

Φλόριντα είναι πάντα όπου τα αγόρια και τα κορίτσια είναι, και είναι πραγματικά μόνο μια φτηνή πτήση μακριά, ή Amtrak θα σας πάει σχεδόν στην Πόλη του Παναμά και να σας δώσει μια έκπτωση φοιτητών, πάρα πολύ. Ντέιτοννα Μπιτς - νω. Το South Beach και το Μαϊάμι, το Key West, το Haulover Beach και το Clearwater Beach, αλλά θα βρείτε το μεγαλύτερο πάρτι στην πόλη του Παναμά και την καλύτερη σκηνή στο South Beach ...

και καν δεν ενοχλούν με το εχθρικό Fort Lauderdale .

6. Τέξας Στυλ:

Το South Padre Island φιλοξενεί πάρτι άνοιξης διάλειμμα τόσο μεγάλο όσο το Τέξας σε ένα αεράκι λίγο άμμο στο νησί Padre κοντά στο Corpus Christi, και μπορείτε να φτάσετε στο Μεξικό για τη νύχτα με μια κάρτα PASS . Το Γκάλβεστον είναι ένα ενδιαφέρον σημείο στη βάση, και η Χίλα Χώρα κοντά στο Ώστιν τραβά λίγους αλεξιπτωτιστές. Διαβάστε περισσότερα:

7. Μυρτλ Μπιτς:

Αυτή η πόλη της θάλασσας της Νότιας Καρολίνας είναι για το πάρτι όταν το εαρινό διάλειμμα κυλά γύρω - θα βρείτε δράση μέσα και μερικά έξω με άμμο, θάλασσα, και λίγα κλειδιά κλαμπ (ο μόνος Senor Frog είναι αυτή η πλευρά του Μεξικού). Όχι πολύ ζεστός ήλιος: περιμένετε περίπου 70. Ας περιμένουμε σχεδόν και τους φοιτητές - η εποχή της εαρινής διακοπής είναι η εκτός εποχής περίοδος για τις οικογένειες που συχνάζουν στη Μύρτλ Μπιτς, κυρίως το καλοκαίρι.

Να πάρει εκεί στο χαμηλότερο 48:

Αποκτήστε εκπτώσεις φοιτητών για τις αμερικανικές πτήσεις με εξαρτήσεις όπως το STA (θα κερδίσουν οποιαδήποτε τιμή φοιτητικού αερομεταφορέα) ή ακόμη και με ένα ναύλο αναμονής για την Airtran - μόνο για μαθητές 18-24 ετών. Το Amtrak προσφέρει εκπτώσεις για φοιτητές στις Η.Π.Α., και τι θα μπορούσε να είναι πιο αμερικανική από το να πάρετε ένα λεωφορείο Greyhound (και σε μια έκπτωση φοιτητών); Λοιπόν, ένα οδικό ταξίδι , ίσως. Μάθετε πώς να ταξιδεύετε καλά και για λιγότερο στις ΗΠΑ του A:

Όλα για το Spring Break

Λάβετε πληροφορίες για τις εγχώριες και διεθνείς εκπτώσεις για τα ταξίδια των φοιτητών κατά την εαρινή διακοπή, πού να πάτε, τι να κάνετε και ποιος θα είναι εκεί. Συγκρίνετε μερικές ευκαιρίες διακοπής της άνοιξης, πάρα πολύ.

Αξίζει να μελετήσουμε

Ο Δρ. Stephen Leatherman, γνωστός συγγραφέας και καθηγητής περιβαλλοντικών σπουδών στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα (FIU), ετοιμάζει κάθε χρόνο τα γλυκά προϊόντα στις καλύτερες παραλίες των ΗΠΑ και ανταμείβει την πιο γλυκιά άμμο της χώρας με ένα πολυπόθητο σημείο στην ετήσια πρώτη του λίστα. Ανακατέψτε το φάρμακο στην λίστα με τις καλύτερες παραλίες των ΗΠΑ είναι οι γλυκές άμμοι από το Maui έως το Cape Cod.