Μεξικάνικη ασφάλιση αυτοκινήτων, ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μεξικό και διέλευση των συνόρων του Μεξικού

Οδήγηση στο Μεξικό: Άδειες οχήματος και τουριστικές κάρτες

Έτσι κατευθύνεστε προς το Μεξικό σε ένα αυτοκίνητο; Θα περάσετε πολύ καλά, αλλά χρειάζεστε μια πορεία σύγκρουσης για να αποφύγετε τα συντρίμμια με τα ζώα και τα οχήματα, τις συγκρούσεις με το νόμο και τις στενές επαφές με τους bandidos (πολύ σπάνιες). Θα πρέπει επίσης να καταλάβετε την οδήγηση στο Μεξικό, την ασφάλιση αυτοκινήτων του Μεξικού, τις άδειες κυκλοφορίας οχημάτων του Μεξικού και τις τουριστικές κάρτες και πώς να διασχίσετε τα σύνορα από ή προς το Μεξικό .

Καταλάβετε την ασφάλιση αυτοκινήτων του Μεξικού

Οι φήμες για πιθανή φυλάκιση εάν έχετε ένα ναυάγιο αυτοκινήτου στο Μεξικό είναι αλήθεια.

Έχοντας μεξικάνικη ασφάλιση βοηθά στην ανακούφιση αυτής της πιθανότητας. Η ελάχιστη απαιτούμενη ασφαλιστική κάλυψη για να οδηγήσετε στο Μεξικό είναι ασφάλιση αστικής ευθύνης η οποία σας καλύπτει σε περίπτωση που προκαλέσετε τραυματισμό ή ζημιά. Η αμερικανική ασφάλιση αστικής ευθύνης δεν ισχύει στο Μεξικό για σωματικές βλάβες. μερικές αμερικανικές ασφαλιστικές συμβάσεις θα σας καλύψουν για σωματική βλάβη - ελέγξτε με τον μεταφορέα σας.

Εάν θέλετε κάποια ευελιξία κατά την ημερομηνία που θα πάρετε το αυτοκίνητό σας από το Μεξικό, εξετάστε μια πολιτική έξι μηνών - περίπου $ 150.

Αγοράζοντας ασφάλιση αυτοκινήτων στο Μεξικό

Ελέγξτε με το mexinsure.com ή το mexpro.com - μπορείτε να αγοράσετε μια πολιτική από αυτά πριν φύγετε από το σπίτι σας και η εταιρεία θα σας δώσει τα περιθώρια για όλες τις διαθέσιμες πολιτικές. Εναλλακτικά, τοποθεσίες όπως το RentalCars σας επιτρέπουν να αγοράσετε ταξιδιωτική ασφάλιση από τους μεγάλους παρόχους και να συγκρίνετε τις τιμές, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε την καλύτερη προσφορά.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μεξικάνικη ασφάλιση αυτοκινήτου σε αρκετές αμερικανικές συνοριακές πόλεις - γενικά θα υπάρχουν πολλά καταστήματα ή μόνο βιτρίνες που πωλούν ασφάλιση αυτοκινήτων στο Μεξικό κοντά στα σύνορα του Μεξικού (Deming, NM αποτελεί εξαίρεση).

Μεξικάνικη Ασφάλιση αυτοκινήτων και ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μεξικό

Εάν ενοικιάζετε αυτοκίνητο στο Μεξικό, η πιστωτική σας κάρτα θα σας παράσχει ασφάλιση, αλλά και να αγοράσετε την ασφάλιση αυτοκινήτου του Μεξικού. Αν πάρετε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και δεν έχετε ασφάλιση αυτοκινήτου στο Μεξικό, ίσως να μην είστε σε θέση να φύγετε από τη χώρα μέχρι να πληρωθεί η ζημιά - η πιστωτική σας κάρτα θα σας επιστρέψει όταν φτάσετε στο σπίτι σας.

Όταν νοικιάζετε αυτοκίνητο στο Μεξικό, κοιτάξτε το αυτοκίνητο πριν υπογράψετε τη συμφωνία ενοικίασης και ο πράκτορας καταγράψει κάθε μηδέν ή μη εργάσιμο μέρος ή θα πρέπει να πληρώσετε για τις γρατζουνιές και τα εξαρτήματα όταν επιστρέψετε το αυτοκίνητο. Αξίζει να τραβήξετε φωτογραφίες από κάθε μηδέν στο αυτοκίνητο προτού να χρησιμοποιήσετε ως απόδειξη σε περίπτωση που οι εταιρείες προσπαθούν να σας ισχυριστούν ότι τους προκάλεσε όταν επιστρέψετε.

Να πάρει εσάς και το αυτοκίνητό σας στο Μεξικό

Για να οδηγήσετε το δικό σας αυτοκίνητο στο Μεξικό, θα χρειαστείτε μια τουριστική κάρτα και μια προσωρινή άδεια εισαγωγής οχημάτων, την οποία μπορείτε να φτάσετε κατά την άφιξή σας στα σύνορα. Σε ορισμένες τουριστικές παραμεθόριες περιοχές, δεν χρειάζεστε αυτήν την άδεια ή μια τουριστική κάρτα. για παράδειγμα, δεν χρειαζόμουν κανέναν όταν οδηγούμαι στο Puerto Penasco, έναν τουριστικό προορισμό στον Κόλπο περίπου 70 μίλια από τα σύνορα της Αριζόνα. Απλά ρωτήστε στα σύνορα αν έχετε αμφιβολίες.

Έγγραφα που θα χρειαστείτε για την άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου του Μεξικού και την κάρτα τουριστών του Μεξικού

Μάθετε τα πάντα σχετικά με την ταξιδιωτική ταυτότητα που θα πρέπει να ταξιδέψετε στο Μεξικό - θα χρειαστείτε ένα διαβατήριο ;

Μεξικό Κόστος Οχήματος Μεξικού

Η άδεια χρήσης του οχήματος κοστίζει 15 δολάρια και πρέπει να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα. εάν δεν έχετε μια πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να πληρώσετε ένα ομόλογο και ένα τέλος επεξεργασίας $ 15. Κρατήστε την άδεια στο παρμπρίζ σας ενώ βρίσκεστε στο Μεξικό.

Μεξικό Κόστος τουριστικής κάρτας

Πάρτε μια τουριστική κάρτα ( κάρτα άφιξης / αναχώρησης) στα σύνορα με άδεια οδήγησης των ΗΠΑ και απόδειξη της ιθαγένειας. Συμπληρώστε μια απλή φόρμα στο γραφείο μεταναστών που δηλώνει τις πληροφορίες (ο σκοπός σας στο Μεξικό, για παράδειγμα), πληρώστε $ 15 και στη συνέχεια κολλήστε στην κάρτα! Είναι καλό για έως 180 ημέρες και θα πρέπει να το μεταφέρετε μαζί σας ανά πάσα στιγμή, ενώ βρίσκεστε στη χώρα.

Διασχίζοντας το Μεξικό από τις ΗΠΑ

Στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, θα οδηγήσετε σε μια από τις πολλές λωρίδες (ο αριθμός των λωρίδων εξαρτάται από το πόση κυκλοφορία διαχειρίζεται η διέλευση των συνόρων).

Φώτα κυκλοφορίας κρέμονται πάνω από τις λωρίδες. σταματήστε το αυτοκίνητό σας - αν το φανάρι στη λωρίδα σας γίνει πράσινο, καλωσορίστε στο Μεξικό!

Εάν το φανάρι της γραμμής διέλευσης των συνόρων είναι κόκκινο, θα κατευθυνθείτε σε μια περιοχή όπου θα σταθμεύσετε και ένας τελωνειακός υπάλληλος του Μεξικού μπορεί να σας ζητήσει μερικές ερωτήσεις ή να σας αναζητήσει ή / και το αυτοκίνητό σας. Εφόσον τα έγγραφά σας, όπως η άδεια του οχήματος του Μεξικού και η τουριστική σας κάρτα, είναι εντάξει και δεν μεταφέρετε τίποτα παράνομο, όπως switchblades ή παράνομων ναρκωτικών, θα είστε εντάξει.

Οδήγηση στο Μεξικό: Απαιτείται περιστασιακή στάση

Λατρεύω την οδήγηση στο Μεξικό. Η χαλαρή στάση της χώρας είναι εμφανής στις περιστασιακές οδηγικές συνήθειες των πολιτών και τα μοτίβα οδήγησης είναι εξαιρετικά λογικά - οι κάτοικοι έχουν σχεδιάσει τρόπους για να διατηρήσουν την κυκλοφορία κινούμενη που θα ήταν παράνομη στις ΗΠΑ, αλλά θα έχουν νόημα μόλις έχετε κρεμάστε τους. Αποφεύγω μεγάλες μητροπόλεις όπως η Πόλη του Μεξικού, αν και δεν είναι χειρότερη από το να ασχολούμαστε με το Ντένβερ, Κολοράντο, σε ώρα αιχμής - και η Βοστώνη, η Μάζα, είναι χειρότερη.

Περιοχές προς αποφυγή υπάρχουν, όπως η εθνική οδός Toluca (Carretera Nacional 134 στο Guarerro, τοπικά γνωστή ως carretera de la muerte - ο αυτοκινητόδρομος του θανάτου). Είναι πιο πιθανό να παραμείνετε στο κέντρο του Ντητρόιτ απ 'ότι σε ένα μεξικανικό πίσω δρόμο - ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ακολουθείτε τους ίδιους κανόνες ασφαλείας κατά την οδήγηση στο Μεξικό που κάνετε όταν οδηγείτε πίσω στο σπίτι σας. Δεν αξίζει να αναλάβετε κινδύνους και να οδηγείτε επικίνδυνα μόνο και μόνο επειδή αυτό φαίνεται ότι κάνουν οι ντόπιοι - έχουν πολύ περισσότερη εμπειρία από εσάς και αυτό που μοιάζει με κίνδυνο για εσάς μπορεί να είναι καλό και ασφαλές για τους ντόπιους.

Ξεκινήστε να μαθαίνετε για την πραγματική οδήγηση στο Μεξικό με μερικούς κανόνες του Μεξικού του δρόμου.

Οδήγηση στο Μεξικό: Οι κανόνες του δρόμου

Εάν δεν έχετε οδηγήσει ποτέ στο Μεξικό, υπάρχουν αρκετοί κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε.

Κανόνας νούμερο ένα: αποφυγή οδήγησης τη νύχτα. Οι θάνατοι από το δρόμο είναι πολύ υψηλότεροι τη νύχτα στο Μεξικό από ό, τι την ημέρα, οπότε αποφύγετε εάν είναι δυνατόν. Υπάρχουν πολλά ζώα, ζωντανά και νεκρά, πεζοί και πολλά οχήματα χωρίς φώτα στο δρόμο τη νύχτα, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο ατυχήματος.

Υπάρχουν πολύ, πολύ λίγες φωτιές στα περισσότερα μεξικανικά δρόμους, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δείτε σπασμένα γυαλιά, λακκούβες ή κορυφές (συχνά τα χτυπήματα ταχύτητας - μερικές φορές τα σημάδια σας προειδοποιούν για αυτά, μερικές φορές όχι). Και αν καταρρεύσει σε μια απομακρυσμένη περιοχή, ίσως έχετε κολλήσει για τη νύχτα - στο σκοτάδι σκοτάδι. Μην πανικοβάλλεστε αν συμβαίνει αυτό - κλείστε τα παράθυρά σας, κλειδώστε τις πόρτες σας και προσπαθήστε να κοιμηθείτε στο πίσω κάθισμα. Είναι πολύ σπάνιο ότι κάτι θα συμβεί σε σας στην πλευρά του δρόμου στα περισσότερα μέρη της χώρας.

Μιλώντας για την κατάρρευση - αν έχετε προβλήματα με το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι Λος Άντζελες Verdes (οι Πράσινοι Άγγελοι) θα έρθουν στη διάθεσή σας, φαινομενικά με τη μαγεία.

Οι Πράσινοι Άγγελοι είναι ένας στόλος πράσινων φορτηγών με δίγλωσσα πληρώματα που πληρώνονται από την κυβέρνηση και ταξιδεύουν καθημερινά με εργαλεία και ανταλλακτικά, αναζητώντας τους αυτοκινητιστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Θα πάνε ακόμη και σε ένα κατάστημα αυτόματης προμήθειας για να αγοράσουν ένα κομμάτι για εσάς αν χρειαστεί. Εάν τους χρειάζεστε, καλέστε το "060" (έκδοση του Μεξικού 911) ή τραβήξτε (εάν μπορείτε - πολλοί δρόμοι δεν έχουν ώμους για να μιλήσουν) και βάλτε την κουκούλα του αυτοκινήτου σας επάνω. Τότε φαίνεται να εμφανίζονται ακριβώς όπως οι άγγελοι - δεν μπορείτε να τους δείτε αν δεν τις χρειάζεστε.

Την πρώτη φορά που αποσύρθηκα από το δρόμο στο Μεξικό (διαβάζοντας έναν χάρτη), οι Πράσινοι Άγγελοι εμφανίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά για να δουν αν θα μπορούσαν να με βοηθήσουν. Το ευγενικό πλήρωμα διαπίστωσε ότι όλα ήταν καλά και πήγαν στην αποστολή του με το έλεος τρόπο. Παρεμπιπτόντως, δεν θα προσβληθούν εάν προσφερθεί μια συμβουλή, αλλά δεν θα το πάρουν.

Κανόνας νούμερο δύο: κολλήστε στους κύριους δρόμους αν είστε μόνοι. Όπως είπε, οι bandidos είναι λίγοι και πολύ κοντά, αλλά οι οδικές συνθήκες μπορεί να είναι πολύ αβλαβείς από την πεπατημένη διαδρομή. Εάν είστε περιπετειώδης ή με μια ομάδα, με όλα τα μέσα, χτυπήστε εκείνους πίσω δρόμους! Εκεί θα δείτε την πραγματική χώρα - πραγματικά τοπικά καφενεία, παιδιά που σας σημαδεύουν για να σας πουλήσουν Chiclets (αγοράστε τα) και περιπέτειες κυκλοφορίας: δεν υπάρχουν ώμοι, αιχμηρές καμπύλες και δρόμοι που σταδιακά γίνονται λίγο περισσότερο από τις διαδρομές αιγών. Αλλά αν είσαι μόνος και δεν είσαι σίγουρος οδηγός, είναι καλύτερο να αποφύγεις τα backstreets.

Οι δρόμοι με διόδια στο Μεξικό ή οι δρόμοι με κόκορα διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, υπάρχουν, αλλά είναι ακριβοί. Θα επιταχύνετε το δρόμο αλλά, όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ σε έναν αυτοκινητόδρομο, θα χάσετε μια όμορφη χώρα, οπότε προσπαθήστε να μην περάσετε ολόκληρο το ταξίδι σας σε αυτούς τους δρόμους.

Κανόνας αριθ. 3: τα σήματα στροφής δεν είναι αυτά που φαίνονται. Γενικά, ένα αριστερό σήμα στροφής είναι μια πρόσκληση για να περάσετε, όχι μια ένδειξη της πρόθεσης του οδηγού να στρίψει αριστερά ... αν δεν βλέπετε δρόμο μπροστά αριστερά, τότε είναι ένα σήμα για να περάσετε. Μου αρέσει αυτό το παράδειγμα των τρόπων του μεξικού ευγενικού λαού του Μεξικού.

Κανόνας τέταρτος: εάν βρίσκεστε σε δρόμο με ώμο με όχημα που έρχεται σε επαφή με την άλλη λωρίδα και εμφανίζεται ένα άλλο όχημα στο όχημά σας στη λωρίδα σας, αναμένεται να οδηγείτε στον ώμο ενώ περνούν. Μπορείτε επίσης να περάσετε αυτοκίνητα στον δεξιό ώμο? απλά να το φανταστείτε. Οι οδηγοί του Μεξικού χρησιμοποιούν κάθε ίντσα του δρόμου για να συνεχίσουν να κινούνται - αρχικά θα νιώθουν περίεργες, αλλά αρχίζουν να έχουν νόημα μετά από λίγες ώρες.

Κανόνας πέντε: μην οδηγείτε μεθυσμένος ή μεθυσμένος. Πάντα. Δεν θέλεις να κάνεις φίλους σε μια ιδρωμένη φυλακή, ή, ξέρεις, σκοτώνεις τυχαία κάποιον ή τον εαυτό σου. Δεν αξίζει τον κίνδυνο - πάρτε ένα ταξί αν είστε μεθυσμένος και πρέπει να πάτε κάπου και να επιστρέψετε για το αυτοκίνητό σας την επόμενη μέρα.

Κανόνας έξι: μην προσφέρετε να δωροδοκήσετε έναν αστυνομικό εάν τραβηχτεί. Εάν είστε τραβηγμένοι και νομίζετε ότι σας ζητείται δωροδοκία, ζητήστε να μεταφερθείτε στον επικεφαλής - αν ο αξιωματικός θέλει απλά χρήματα από εσάς, πιθανότατα θα παραιτηθεί από το αίτημα αυτό. Αξίζει επίσης να αναφέρετε ότι ποτέ δεν πρέπει να είστε ο άνθρωπος που σας προτείνει να πληρώσετε δωροδοκία, καθώς αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε πολλά προβλήματα. Εάν προσπαθείτε να δωροδοκήσετε έναν αστυνομικό, να έχετε κατά νου ότι πολλοί Μεξικανοί αστυνομικοί είναι ειλικρινείς, μην παίρνετε δωροδοκίες και μπορείτε να πάρετε ζεστό νερό για να κάνετε κάτι που είναι τεχνικά παράνομο στη χώρα.

Πληρώστε πρόστιμο για την κυκλοφορία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Η διέλευση των συνόρων στις ΗΠΑ από το Μεξικό με το αυτοκίνητο

Στα μεσογειακά σύνορα με το Μεξικό, θα οδηγηθείτε σε μια από τις πολλές λωρίδες (ο αριθμός των λωρίδων εξαρτάται από το πόσο κυκλοφοριακή κυκλοφορία διεξάγεται). Ένας τελωνειακός υπάλληλος πιθανότατα θα στέκεται στην άκρη του δρόμου και θα σας προτρέψει να σταματήσετε. θα ρωτήσει αν έχετε κάτι να δηλώσετε. Πείτε την αλήθεια και, εφ 'όσον δεν μεταφέρετε τίποτα παράνομο, όπως switchblades ή παράνομων ναρκωτικών, θα είστε εντάξει.

Μπορείτε να αναζητήσετε, όπως μπορεί να είναι το αυτοκίνητό σας. αν έχετε ψέματα, μπορείτε να πάτε κατευθείαν στη φυλακή και να χάσετε το αυτοκίνητό σας.

Όλα τα σύνορά μου στα σύνορα στις ΗΠΑ από το Μεξικό με αυτοκίνητο ήταν απολύτως ανώδυνα, αλλά οι φίλοι μου είπαν ιστορίες δυσκολιών στα σύνορα. Λέγεται ότι οι αμερικανικοί τελωνειακοί υπάλληλοι είναι πολύ πιο δύσκολοι από τους ομολόγους τους από το Μεξικό, επειδή υπάρχει μεγάλη ποσότητα λαθρεμπορίου που διασχίζει τις ΗΠΑ από το Μεξικό. Μείνετε ήρεμοι, ευγενικοί και συνεταιριστικοί, και θα περάσετε με λίγα προβλήματα. Δυστυχώς, εάν είστε Μεξικάνικος, μπορείτε να προετοιμαστείτε για μεγαλύτερη ανάκριση στα σύνορα.

Διασχίζοντας τις ΗΠΑ από το Μεξικό: Τελωνείο των ΗΠΑ

Αποφύγετε τυχόν προβλήματα με τα έθιμα των ΗΠΑ στα σύνορα του Μεξικού, δηλώνοντας ακριβώς τι έχετε φέρει πίσω από το Μεξικό μαζί σας και, προφανώς, δεν επαναφέρετε κάτι παράνομο, όπως τα ναρκωτικά.

Τι μπορείτε και δεν μπορείτε να επαναφέρετε από το Μεξικό και τις φορολογικές πληροφορίες των ΗΠΑ:

Κάνοντας μια μικρή έρευνα, ανακάλυψα επίσης μια (πιθανώς) ελάχιστα γνωστή απαγόρευση: δεν υπάρχουν ρούχα, πορτοφόλια, πορτοφόλια ή παπούτσια / μπότες από είδη που απειλούνται με εξαφάνιση, όπως θαλάσσιες χελώνες . Δεν ήξερα ότι υπήρχε αγορά για μπότες θαλάσσιων χελωνών!

Μην παραβιάζετε τα ναρκωτικά πέρα ​​από τα σύνορα των ΗΠΑ από το Μεξικό

Με τον κίνδυνο να ακούγεται περιττό, δεν μπορώ να τονίσω αρκετά καλά ποια είναι η κακή ιδέα να επιστρέψετε μαζί σας τα παράνομα ναρκωτικά, παρόλο που ο πειρασμός μπορεί να είναι ισχυρός επειδή τα παράνομα ναρκωτικά είναι άφθονα και φθηνά για τουρίστες στο Μεξικό. Οι συνοριοφύλακες έχουν μεγάλη εμπειρία στην εξεύρεση φαρμάκων στα αυτοκίνητα και στους ανθρώπους, οπότε δεν αξίζει τον κίνδυνο.

Είναι επίσης πολύ έξυπνο να μην κάνετε ναρκωτικά ή μεθυσμένος κατά τη διέλευση των συνόρων για προφανείς λόγους.

Επιστρέφοντας στις ΗΠΑ από το Μεξικό

Το σπίτι της μονάδας δίσκου θα σας φανεί απαίσια ζοφερή μετά από την περιστασιακή τρελότητα του μεξικανικού δρόμου! Τώρα που έχετε δει πόσο εύκολο είναι να περιηγηθείτε με ασφάλεια στο Μεξικό με αυτοκίνητο, αρχίστε να σχεδιάζετε το επόμενο ταξίδι σας μόλις φτάσετε στο σπίτι.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.