Πράσινοι άγγελοι (Ángles Verdes)

Οδική βοήθεια στο Μεξικό

Αν οδηγείτε στο Μεξικό και αντιμετωπίζετε προβλήματα στο δρόμο, είτε πρόκειται για μηχανικά προβλήματα είτε για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, οι Πράσινοι Άγγελοι είναι απλώς ένα τηλεφώνημα. Μπορούν να σας βοηθήσουν με τις επισκευές αυτοκινήτων, να σας παράσχουν πρώτες βοήθειες και να σας προσφέρουν πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες του δρόμου ή τα τουριστικά αξιοθέατα. Είναι επίσης ένας καλός πόρος για κάθε ταξιδιώτη στο Μεξικό εάν χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή εάν έχετε πέσει θύμα εγκλήματος.

Οι τηλεφωνητές είναι δίγλωσσοι και μπορούν να σας δείξουν την καλύτερη δυνατή ενέργεια ή άλλους πόρους που μπορεί να σας βοηθήσουν.

Ποιοι είναι οι Πράσινοι Άγγελοι;

Το Ángles Verdes (Green Angels) είναι ένας στόλος μονάδων τουριστικής βοήθειας με δίγλωσσο πλήρωμα που εκπαιδεύονται στον τομέα της μηχανικής και της πρώτης βοήθειας. Περιπολούν όλες τις ομοσπονδιακές και διόδια αυτοκινητόδρομους στο Μεξικό και προσφέρουν δωρεάν βοήθεια σε περίπτωση βλάβης, ατυχήματος ή έκτακτης ανάγκης. Είναι γνώστες των οδικών συνθηκών και μπορούν να παρέχουν τουριστικές πληροφορίες. Οι Πράσινοι Άγγελοι χρηματοδοτούνται από τον Υπουργό Τουρισμού του Μεξικού. Έχουν πάνω από 300 οχήματα που περιπολούν κατά μέσο όρο 60.000 χλμ. Μεξικανικών αυτοκινητοδρόμων κάθε μέρα και πάνω από 22 εκατομμύρια χιλιόμετρα ετησίως, παρέχοντας βοήθεια στους αυτοκινητιστές.

Πώς οι Πράσινοι Άγγελοι μπορούν να σας βοηθήσουν

Οι Green Angels προσφέρουν τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Οι Πράσινοι Άγγελοι εκπαιδεύονται στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και μεταφέρουν εργαλεία και ανταλλακτικά ώστε να μπορούν να εκτελούν επείγουσες ή προσωρινές επισκευές, όπως αλλαγή ελαστικών, αντιμετώπιση υπερβολικού κινητήρα ή αντικατάσταση αντλίας αερίου.

Μπορούν να σας βοηθήσουν να κανονίσετε να έχετε το αυτοκίνητό σας συρόμενο εάν απαιτούνται εκτεταμένες επισκευές.

Εκπαιδευμένοι στην CPR, οι Πράσινοι Άγγελοι μπορούν να διαχειρίζονται πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ατυχήματος ή ιατρικής έκτακτης ανάγκης.

Πώς να επικοινωνήσετε με τους Πράσινους Αγγέλους

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Πράσινους Αγγέλους καλώντας το 078 από οποιοδήποτε τηλέφωνο στο Μεξικό . Ο χειριστής θα μεταφέρει την κλήση σας στην υπηρεσία αποστολής και θα επικοινωνήσει μέσω ραδιοφώνου με μια μονάδα στην περιοχή σας. Αν δεν έχετε πρόσβαση σε ένα τηλέφωνο, απλά τραβήξτε και τοποθετήστε την κουκούλα του αυτοκινήτου σας επάνω. Όταν οι Πράσινοι Άγγελοι περάσουν στους κανονικούς γύρους τους, θα σταματήσουν να σας προσφέρουν βοήθεια.

Ο αριθμός τηλεφώνου 078 είναι μια τηλεφωνική γραμμή 24 ωρών που μπορείτε να καλέσετε για τηλεφωνική βοήθεια ανά πάσα στιγμή. Η υπηρεσία Angeles Verdes , ωστόσο, διαρκεί από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ. κάθε μέρα του έτους.

Λάβετε υπόψη ότι η υπηρεσία Ángles Verdes προσφέρεται μόνο σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους και διόδια, επομένως εάν επιλέξετε να ταξιδέψετε στους ελεύθερους δρόμους ( carreteras libres ), είστε μόνοι σας, αν και μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τηλεφωνική γραμμή 078 για πληροφορίες .

Πληρώνοντας για την Υπηρεσία των Πράσινων Αγγέλων

Οποιαδήποτε υπηρεσία παρέχεται από τους Green Angels είναι δωρεάν. Θα χρειαστεί να πληρώσετε για οποιαδήποτε ανταλλακτικά, φυσικό αέριο ή πετρέλαιο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βάλουν το αυτοκίνητό σας σε λειτουργία.

Αν εκτιμάτε την βοήθεια που σας δίνουν, προσφέρετε μια συμβουλή . Μπορούν ή δεν μπορούν να το δεχτούν, αλλά είναι μια ωραία χειρονομία να προσφέρουμε.