Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Μεξικό

Γιορτάζοντας την αγάπη και τη φιλία

Θα δείτε πωλητές μπαλόνι με μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, φρέσκα λουλούδια για πώληση στους δρόμους και σοκολάτες και άλλα γλυκά που πωλούνται στα καταστήματα και τα καταστήματα ευκολίας. Είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και είναι εμπορικές διακοπές στο Μεξικό όπως και σε άλλα μέρη του κόσμου, αλλά δεν είναι μόνο η Hallmark που βλέπει τα έσοδα.

Γιορτάζοντας την αγάπη και τη φιλία:

Αν και οι ρίζες της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι στην αρχαία Ρώμη, στο Μεξικό οι εορτασμοί γιορτάζονται με χαρά και ενθουσιασμό.

Η 14η Φεβρουαρίου γιορτάζεται στο Μεξικό ως El Día de San Valentin , αλλά αναφέρεται πιο συχνά ως η «ημέρα της αγάπης και της φιλίας», όπως αναφέρεται στο El Día del Amor y la Amistad . Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Μεξικό δεν περιορίζεται στην ρομαντική αγάπη, είναι επίσης μια μέρα για να δείξουμε εκτίμηση για τους φίλους. Οι άνθρωποι δίνουν λουλούδια, καραμέλες και μπαλόνια στους ρομαντικούς τους συνεργάτες, αλλά μπορούν επίσης να δίνουν κάρτες και δώρα στους πλατωνικούς τους φίλους.

Εάν θέλετε να γιορτάσετε τη ρομαντική σχέση σας στο Μεξικό, μπορείτε να πάρετε ένα mariachi για να κάνετε serenade αγαπημένη σας, να πάρετε μια θεραπεία spa ζευγάρια ή να έχετε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο ενώ παρακολουθείτε το ηλιοβασίλεμα. Λάβετε μερικές ακόμη ιδέες από τη λίστα των ρομαντικών πράξεων που κάνουμε στο Μεξικό ή διαβάστε για μερικές ακόμη ιδέες για ρομαντικές αποδράσεις και πώς να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Μεξικό.

Πείτε "Σ 'αγαπώ" στα ισπανικά:

Αν νομίζετε ότι το ισπανικό είναι μια ρομαντική γλώσσα, έχετε απόλυτο δίκιο! Αν θέλετε να ενημερώσετε τον ειδικό σας για το πώς αισθάνεστε σχετικά με τα ισπανικά, ίσως να είναι λίγο πιο δύσκολο από το να μαθαίνετε τις λέξεις.

Το να σας πω ότι σας αγαπώ στα ισπανικά μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκο από ό, τι στα αγγλικά γιατί υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι να το πω. Το Te quiero λέγεται ελεύθερα μεταξύ φίλων και μελών της οικογένειας, αλλά το "te amo" χρησιμοποιείται για να δηλώσει ένα ισχυρότερο συναίσθημα. Διαβάστε τι έχουν πει οι άλλοι για αυτή τη διάκριση: "Te quiero" ή "te amo"; .

Ρομαντικές Αποδράσεις:

Το να αγαπάς το αγαπημένο σου πρόσωπο για μια ρομαντική απόδραση για δύο είναι ο τέλειος τρόπος να ανάψει τις σπίθες (ή να αναζωπυρώσεις τους, ανάλογα με την περίπτωση!) Στη σχέση σου. Υπάρχουν πολλοί ρομαντικοί προορισμοί στο Μεξικό και αν η ιδέα σου για ρομαντισμό είναι ξοδεύοντας τις μέρες σας σε μια αιώρα για δύο και τις νύχτες σας ακούγοντας το χτύπημα των κυμάτων, ή προτιμάτε να περπατήσετε κατά μήκος των πλακόστρωτων δρόμων χέρι-χέρι και να απολαύσετε πολύχρωμους εορτασμούς, θα βρείτε κάπου στο Μεξικό που θα εκπληρώσει αυτά τα ρομαντικά όνειρα. Δείτε τη λίστα των ρομαντικών διακοπών στο Μεξικό και τους καλύτερους προορισμούς για ταξίδια στο Μεξικό ή τους κορυφαίους προορισμούς του Μεξικού για να μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές πόλεις και τις περιοχές θέρετρου που θα επισκεφθείτε για τις ιδανικές διακοπές του Μεξικού για δύο άτομα.

Μεξικάνικο γεύμα του Αγίου Βαλεντίνου:

Εάν δεν θα είστε στο Μεξικό για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε ακόμα να έχετε ένα ρομαντικό μεξικάνικο γεύμα. Δοκιμάστε αυτό το μενού Μεξικού του Αγίου Βαλεντίνου. Μετά το γεύμα σας, εάν αποφασίσετε να απολαύσετε μια ταινία, για να συνεχίσετε με το μεξικάνικο θέμα, σκεφτείτε μία από αυτές τις ταινίες που βρίσκονται στο Μεξικό .

Γιορτάζοντας τη Φιλία:

Ακόμα κι αν δεν έχετε ιδιαίτερο ρομαντισμό στη ζωή σας, μπορείτε ακόμα να γιορτάσετε την Ημέρα του Μεξικού του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί δεν είναι μόνο για τους λάτρεις, αλλά και για τους φίλους.

Είναι καιρός οι άνθρωποι να δείχνουν εκτίμηση στους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεσθε να απομακρύνεστε αν δεν έχετε σημαντικό άλλο. Αγοράστε μερικά λουλούδια, γράψτε ένα ποίημα ή δώστε ένα δώρο σε έναν από τους φίλους σας - ενημερώστε τους ότι ενδιαφέρεστε!

¡Feliz día del amor y la amistad!

Εκτός από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, υπάρχουν πολλά περισσότερα φεστιβάλ και εκδηλώσεις το Φεβρουάριο στο Μεξικό.