Δημοφιλή Νέα και Ραδιοφωνικοί Σταθμοί στο Μαϊάμι της Φλόριντα

Το Μαϊάμι είναι γνωστό για τις παραλίες , την αρχιτεκτονική, τη νυχτερινή διασκέδαση και φυσικά τον κουβανέζικο καφέ. Αυτή η πόλη της Νότιας Φλόριντα είναι επίσης δημοφιλής προορισμός για γκαλερί τέχνης, ψώνια, ισπανικά εστιατόρια και αθλητικές ομάδες όπως το Miami Hurricanes, το Miami Heat και το Miami Dolphins. Εφόσον η πόλη έχει πάντα διαφορετικές δραστηριότητες, η διαμονή σε αυτές είναι σημαντική τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες.

Ευτυχώς, οι άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση στα τελευταία νέα και θέματα κοινότητας σε μερικούς από τους δημοφιλέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς ειδήσεων / ομιλίας του Miami. Με περίπου 80 ραδιοφωνικούς σταθμούς εντός της εμβέλειας για να διαλέξετε, επιλέξαμε τις κορυφαίες έξι για να συντονιστείτε κατά την επίσκεψη στο Miami, Florida .

WIOD News Ραδιόφωνο 610

Το WIOD παρέχει τοπικές και εθνικές ειδήσεις, κυκλοφορία και καιρικές συνθήκες κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, με διαλείμματα για προγράμματα ομιλίας από τον Rush Limbaugh, τον Sean Hannity, τον Keith Singer και άλλους. Το WIOD είναι επίσης το ραδιοφωνικό σπίτι του Miami Heat και είναι γνωστό για τα πολιτικά και αμφιλεγόμενα θέματα του. Μια ποικιλία από μοναδικά θέματα ψυχαγωγίας μεταδίδονται συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων τους όπως το "WTF News" και το "Babe of the Day".

WDNA Jazz Radio 88.9

Αυτός ο δημόσιος ραδιοφωνικός σταθμός παρέχει ποιοτική μουσική τζαζ, τέχνη και πολιτιστικά προγράμματα στους κατοίκους της Νότιας Φλόριντα. Η κλασσική μουσική της Αμερικής είναι η κύρια εστίαση για το WDNA, με μουσική από καλλιτέχνες όπως ο Johnny Adams και ο Gregory Porter.

Ο Frank Consola, γνωστός ως "η πεζοπορική εγκυκλοπαίδεια της τζαζ", είναι ο δημοφιλής πρωταθλητής του WDNA.

WMLV Σύγχρονος Χριστιανός 89.7

Αυτός ο σύγχρονος χριστιανικός ραδιοφωνικός σταθμός αναγνωρίζεται ως "K-Love" και επικεντρώνεται στη θετική και ενθαρρυντική μουσική. Ο μη κερδοσκοπικός δημόσιος ραδιοφωνικός σταθμός παίζει καλλιτέχνες όπως ο Matthew West και ο Meredith Andrews και παρέχει ένα βίαιο στίχο της ημέρας.

Το WMLV παρέχει επίσης τις τελευταίες εξελισσόμενες ειδήσεις που επηρεάζουν το περιβάλλον και την πολιτική, εκτός από τις επερχόμενες συναυλίες και εκδηλώσεις, όπως οφέλη.

WLRN Public Radio 91.3

Το δημόσιο ραδιόφωνο WLRN προσφέρει προγραμματισμό ειδήσεων εθνικών δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, συμπεριλαμβανομένων των Morning Edition, All Things Considered, Marketplace και άλλων δημοφιλών περιεχομένων NPR. Το σύνθημα της WLRN είναι "Ενημερώστε, εμπιστευθείτε, εμπνεύστε". Η αποστολή του σταθμού είναι η παροχή εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στις κοινότητες τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

WZTU Ισπανικά Pop 94.9

Διαθέτει iHeartMedia, αυτός ο ισπανικός κορυφαίος ραδιοφωνικός σταθμός παίζει ποπ χτυπήματα και αναμιγνύει σε πολλά από τα 40 κορυφαία τραγούδια της Αγγλίας. Ο ραδιοφωνικός σταθμός προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1962 και χαρακτηρίζεται ως TÚ 94.9. Ο ραδιοφωνικός σταθμός WZTU διαθέτει τον Αμερικανό ραδιοφωνικό σταθμό Enrique Santos, ο οποίος είναι επίσης ο Πρόεδρος και Διευθύνων Δημιουργικός Λειτουργός του iHeartLatino, παρέχοντας λατινική κατεύθυνση και στρατηγική.

WHYI-FM Top 40 100.7

Αναγνωρισμένο ως "Μουσικό Σταθμό # 1 Hit του Μαϊάμι", το Y100 τροφοδοτείται από iHeartRadio και διαθέτει πάνω από 10 φιλοξενούμενους στο αεροδιάδρομο, συμπεριλαμβανομένων των Michelle Fay και Roxy Romeo. Αυτός ο σταθμός μοιράζεται ειδήσεις για την ποπ κουλτούρα, τι συμβαίνει και διαγωνισμούς όπως το Miami Spice και το iHeartRadio Fiesta Latina. Η πρωινή εκπομπή Y100 διαθέτει επίσης την αμερικανική ραδιοφωνική προσωπικότητα Elvis Duran, η οποία φιλοξενεί το πρωινό πρόγραμμα Elvis Duran και το Morning Show , το οποίο συνδικάτα από τη Νέα Υόρκη από το z100 έως το Μαϊάμι, τη Φιλαδέλφεια, την Ατλάντικ Σίτυ και άλλες πόλεις.