Οδηγός για το Μουσείο Επιστημών του Μαϊάμι

Μεταφέρθηκε στη Νέα Εγκατάσταση στο Μουσείο Πάρκο το 2017

Το Μουσείο Επιστημών του Μαϊάμι, με αφορμή το 1949 με επιστημονικά εκθέματα και πλανητάριο, μεταφέρθηκε σε νέα εγκατάσταση ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων, με σημαντική υποστήριξη από τον Philip και τον Patricia Frost το 2017 στο Museum Park στο κέντρο του Μαϊάμι.

Ανοίξτε κάθε μέρα της εβδομάδας. μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online ή στο μουσείο. Οι κάτοικοι λαμβάνουν έκπτωση και μπορείτε να πάρετε μια ετήσια συμμετοχή, η οποία μπορεί να έχει την πιο οικονομική έννοια για μια τετραμελή οικογένεια που σχεδιάζει να επιστρέψει περισσότερες από μία φορές το χρόνο.

Εκθέματα και Δραστηριότητες

Το χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό του μουσείου είναι το νέο ενυδρείο τριών επιπέδων που έχει στο βάθος ένα καθαρό μάτι 31 ποδιών, το οποίο δίνει στους επισκέπτες μια θέα στη θάλασσα από τους καρχαρίες και τα ψάρια ύφαλων της Νότιας Φλόριντα. Εκτός από τη δεξαμενή ψαριών των μισών εκατομμυρίων γαλλονιών που γεμίζουν με τη ζωή στη θάλασσα, οι μουσουλμάνοι μπορούν να μάθουν μέσα από την προβολή των ζωντανών αποικιών μέδουσας και ζωντανών κοραλλιογενών συλλογών, πτηνών ελεύθερων πτηνών, Άλλα εκθέματα περιλαμβάνουν την ιστορία της πτήσης, την οικολογία των Everglades και μια εκπομπή λέιζερ που διδάσκει τη φυσική του φωτός.

Μεταξύ των κυριότερων αξιοθέατων της νέας εγκατάστασης είναι ένα νέο πλανητάριο 250 θέσεων που μεταφέρει τους επισκέπτες στο εξωτερικό χώρο και κάτω από τον ωκεανό μέσω προβολής 3-D και ενός συστήματος surround ήχου που υπάρχει σε μόνο 12 άλλες παρόμοιες εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο.

Τα γνωστά κομμάτια της μακρόχρονης συλλογής του μουσείου βρίσκονται στο νέο του σπίτι, συμπεριλαμβανομένου ενός απολιθωμένου ψαριού που έχει απομείνει σχεδόν στα 13 μέτρα, 55 εκατομμυρίων ετών, ενός ξιφακτινού που έχει αποκατασταθεί από παλαιοντολόγους.

Η Δομή του Μουσείου

Τώρα αποκαλούμενο Μουσείο Επιστήμης Philip και Patricia Frost ή Επιστήμη Frost, το μουσείο των 250.000 τετραγωνικών ποδιών, σχεδιασμένο από τον παγκοσμίου φήμης βρετανό αρχιτέκτονα Nicholas Grimshaw, είναι τέσσερις ξεχωριστές δομές που συνδέονται με υπαίθρια καταστρώματα και αναρτημένα περάσματα. Υπάρχει η μεγάλη σφαίρα που στεγάζει το πλανητάριο. το ελλειπτικό τμήμα του "ζωντανού πυρήνα", όπως ονομάζεται, με τις κύριες εκθέσεις για το άγριο ζώο και τις πολυεπίπεδες εκδηλώσεις άγριας ζωής. και δύο άλλα μπλοκ, τα βόρεια και δυτικά φτερά, που περιέχουν επιπλέον εκθεσιακούς χώρους.

Η εταιρεία παραγωγής ενέργειας έχει εγκαταστήσει δύο μοναδικά ηλιακά "δέντρα" στο Μουσείο Επιστημών Frost. Οι μοναδικές δομές ηλιακού πίνακα χρησιμοποιούν ηλιακή ακτινοβολία για να παράγουν ενέργεια μηδενικών εκπομπών. Επιπλέον, στην Ηλιακή Αίθριο του μουσείου θα φιλοξενηθούν 240 φωτοβολταϊκά ηλιακά πάνελ, τα οποία είναι αρκετά για να τροφοδοτήσουν 66 αίθουσες διδασκαλίας.

Ιστορία του Μουσείου

Το Junior League του Μαϊάμι άνοιξε το Junior Museum του Μαϊάμι το 1949. Βρισκόταν μέσα σε ένα σπίτι. Τα εκθέματα αποτελούσαν δωρεά, όπως μια κυψέλη ζωντανών μελισσών και δανεισμένα υλικά, όπως τα τεχνουργήματα της φυλής Seminole της Native American. Το 1952, το μουσείο μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο χώρο στο Λέσχη Γυναικών του Μαϊάμι. Την εποχή εκείνη μετονομάστηκε σε Μουσείο Επιστημών και Φυσικής Ιστορίας.

Το 1960, ο Miami-Dade County δημιούργησε ένα νέο κτίριο μουσείων 48.000 τετραγωνικών ποδιών σε μια έκταση 3 στρεμμάτων στην περιοχή Coconut Grove του Μαϊάμι, δίπλα στην Vizcaya, το ανακτορικό ανάκτορο και τους κήπους. Το 1966, το Πλανητάριο Διαστημικής Διαμετακόμισης προστέθηκε με προβολέα διαστημικής διαδρομής Spitz Model B. Ο προβολέας ήταν ο τελευταίος των 12 του τύπου που κατασκευάστηκε και ο τελευταίος ακόμα σε λειτουργία το 2015. Το πλανητάριο ήταν το σπίτι της δημοφιλούς, εθνικής αστρονομικής παράστασης "Star Gazers" με τον Jack Horkheimer.

Το μουσείο και το πλανητάριο έκλεισαν το 2015 πριν από την έναρξη του νέου μουσείου. Ο αποσυναρμολογημένος προβολέας Spitz είναι ένα μόνιμο τεμάχιο στο νέο Frost Planetarium που άνοιξε το 2017.