Ένας οδηγός για τη νυχτερινή ζωή του Miami Beach

Πώς να πάρει πάρτι σαν διάσημος στην παραλία της Νότιας!

Μην το αρνείστε, έχετε δει τις διασημότητες που εμφανίζονται στο E! και η πρόσβαση στο Hollywood περιστασιακά απολαμβάνοντας τα ποτά και κοιτάζοντας το oh-so-chic σε ένα South Beach club ή άλλο. Παρόλο που δεν μπορείτε να εντοπίσετε μία από αυτές τις διασημότητες, (αν δεν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε μεγάλα δολάρια για τα VIP δωμάτια), μπορείτε να κάνετε πάρτι όπως στο Miami Beach . Είναι εύκολο - το South Beach δεν είναι τόσο μεγάλο και μπορεί να περάσει σε ταξί ή με τα πόδια αν φοράτε άνετα παπούτσια.

Θυμηθείτε να ρυθμίσετε τον εαυτό σας - οι περισσότεροι σύλλογοι παραμένουν ανοιχτοί μέχρι τις 5 το πρωί, οπότε μπορεί να θέλετε να κάνετε έναν πυροβολισμό κάποιου ισχυρού κουβανέζικου café con leche πριν αποταθείτε. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να αποφύγετε να μοιάζετε με έναν τουρίστα (που θα σας κάνει πολύ δύσκολο να ξεπεράσετε τα βελούδινα σχοινιά) με ντύνοντας σέξι κομψά ρούχα και φροντίστε να έχετε πολλά χρήματα.

Γύρω από τη Νότια παραλία

Εάν το περπάτημα ή η οδήγηση δεν σας απευθύνει έκκληση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Shuttle Nightclub Shuttle. Για περίπου 50 δολάρια ανά άτομο, μπορείτε να πάρετε από το ξενοδοχείο σας πόρτα σε πόρτα στο club της επιλογής σας που περιλαμβάνει την είσοδο της λέσχης. Το λεωφορείο θα σας παραλάβει στις 4 το πρωί και θα σας φέρει πίσω στο ξενοδοχείο σας, χωρίς προβλήματα. Ένα άλλο πλεονέκτημα: δεν χρειάζεται να περιμένετε στη γραμμή στο club.

Ocean Drive Nightlife

Οι επισκέπτες του Miami Beach συσσωρεύονται στο Ocean Drive, το πακέτο πάντοτε που αγκαλιάζει τον Ατλαντικό Ωκεανό και είναι το μέρος για να δείτε και να το δείτε.

Δεν υπάρχει έλλειψη μεγάλων μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια σε αυτό το περίφημο τέντωμα 15 τετραγώνων.

Ένα από τα πιο γνωστά σημεία στο Ocean Drive είναι το Clevelander, ένα ξενοδοχείο ορόσημο και μπαρ. Διάσημοι για να έχουν μια πισίνα στη μέση του μπροστινού αίθριο, οι επισκέπτες συνήθως κουνάσουν τα πόδια τους, ή ακόμα και να βουτήξετε κατευθείαν στην πισίνα σε αυτό το haute hangout.

Είναι επίσης ένα τέλειο παράδειγμα της αρχιτεκτονικής Art Deco , σε περίπτωση που φροντίζετε αρκετά για να σπάσετε τα μάτια σας μακριά από τους όμορφους ανθρώπους που ξαπλώνουν γύρω. Οι διαγωνισμοί και τα γεγονότα πραγματοποιούνται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. (1020 Dr. Ocean).

Ένα άλλο διασκεδαστικό hot spot της Ocean Drive είναι το Tropical Café του Mango. Αυτή είναι μια αμερικανική εκδοχή των αθλητικών συλλόγων της Αβάνας των προηγούμενων ημερών: ζώνες σάλσα, σέξι χορεύτριες σε σφιχτά καυτά παντελόνια λεοπάρδαλης, αφρώδη τροπικά ποτά και ζωντανή ατμόσφαιρα. Διατίθεται επίσης ένα μενού και πεζοδρόμιο. (900 Ωκεανός Δρ).

Για τους θεατές που θέλουν πραγματικά να δουν και να δουν, δεν μπορείτε να νικήσετε το Nikki Beach Miami. Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία (εξ ου και το όνομα) Nikki Beach σερβίρει θαλασσινά και βιοτεχνικά κοκτέιλ στους πλούσιους και διάσημους. Αν ψάχνετε για κάτι ελαφρώς πιο υποτονικό, κατευθυνθείτε επάνω στο Pearl Champagne Lounge. Αυτό το πολυτελές σαλόνι είναι γνωστό για την εξυπηρέτηση της σαμπάνιας μαζί με σνακ και μικρές πλάκες σε ένα φωτεινό, ήρεμο περιβάλλον.

Το VLIVE Miami προσφέρει επίσης στους επισκέπτες την ευκαιρία να νικήσουν τη θερμότητα με την πρόσβαση στην πισίνα και είναι γνωστή για τα περίφημα πάρτι δίπλα στην πισίνα. (1330 Ocean Dr.)

Αν μαθαίνουμε πώς να χορέψουμε τη σάλσα είναι στη λίστα μου για το Μαϊάμι, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να μάθεις όλες τις σωστές κινήσεις από τη Salsa Mia.

Χαιρετίζοντας χορευτές όλων των επιπέδων, οι εκπαιδευτές είναι αισιόδοξοι και η ατμόσφαιρα είναι περισσότερο σαν ένα πάρτι παρά μια πρόβα χορού. (900 Ocean Δρ)

Νυχτερινή ζωή της λεωφόρου Washington

Παράλληλα με το Ocean Drive (και μόλις δύο τετράγωνα μακριά) είναι η λεωφόρος Washington. Αυτό είναι ένα ακόμη hotspot clubbing, με μπαρ και χορευτικά κλαμπ να ανοίγουν και να κλείνουν με ανησυχητική συχνότητα. Μπορείτε να περπατήσετε κάτω από την Ουάσιγκτον και να επιλέξετε τη δική σας τρύπα, αλλά δύο σημεία ξεχωρίζουν.

Το Crobar είναι ένα στήριγμα της South Beach, μια σπηλαιώδης, χαοτική ατμόσφαιρα που θα σας κρατήσει στο χορό μέχρι να έρθει ο ήλιος. Διάσημοι DJ και διάσημοι οικοδεσπότες (πιστεύουν Wilmer Valderrama) συχνή Crobar. (1445 Ουάσιγκτον).

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η Jazid, μια λέσχη που είναι ακριβώς απέναντι από το Crobar. Tiny και swank, που χαρακτηρίζει ζωντανή μουσική τζαζ κάθε βράδυ, συχνά με λατινικό ρυθμό, προορίζεται για clubbers με πιο εκλεπτυσμένη γεύση.

(1342, Ουάσιγκτον, Ουάσιγκτον).

Για μια πραγματικά άγρια ​​εμπειρία στο Μαϊάμι, κατευθυνθείτε στο Twist. Με επτά διαφορετικά μπαρ, πολλαπλούς DJs και drag queens, αυτή η αίθουσα χορού κρατά τα πράγματα ζωντανά μέχρι νωρίς το πρωί. (1057 Ουάσιγκτον)