Το θέατρο για νέους ακροατές του Τορόντο

Οικογενειακή σκηνή δείχνει στο Τορόντο

Το Τορόντο είναι γνωστό για την προσφορά μιας εντυπωσιακής σειράς θεατρικών εμπειριών, αλλά ξέρατε ότι περιλαμβάνει επίσης πολλές θεατρικές παραστάσεις που έχουν δημιουργηθεί με παιδιά και τους γονείς τους; Εδώ είναι μερικές από τις παιδικές εταιρείες θεάτρων για να εξετάσει εάν θέλετε να πάρετε όλη την οικογένεια έξω για ένα απόγευμα της παιδικής φιλίας στάδιο.

Θέατρο Νέου Λαού

Παλαιότερα γνωστό ως Θέατρο της Λωρραίνης Kimsa για τους νέους, το YPT δημιουργεί εξαιρετικές θεατρικές εμπειρίες για παιδιά και εφήβους από το 1966.

Γενικά, οι εκδηλώσεις της εβδομάδας προορίζονται για σχολικές ομάδες, ενώ τα Σαββατοκύριακα είναι ανοιχτά στο κοινό, ωστόσο μεμονωμένα εισιτήρια διατίθενται περιστασιακά για εκδηλώσεις την εβδομάδα. Υπάρχει επίσης εκπαιδευτικό υλικό για κάθε προβολή που διατίθεται στην ιστοσελίδα.
Περίοδος : Οκτώβριος - Μάιος, ειδικές εκδηλώσεις το καλοκαίρι
Τόπος εκτέλεσης : Θέατρο Νέων, 165 μπροστά Αγ. Ανατολή
Εύρος Τιμών : Προεπισκοπήσεις $ 10, $ 15 / $ 20 κανονική σεζόν, περιστασιακά Πληρώστε τι μπορείτε
Γραφείο εγκιβωτισμού: Συνδεδεμένοι, αυτοπροσώπως ή τηλεφωνικά (416) 862-2222

Θέατρο Άμεση

Το Theatre Direct παρουσιάζει συναρπαστικό και αμφισβητούμενο θέατρο τόσο για παιδιά όσο και για εφήβους, παρουσιάζοντας συχνά εφευρετικές παρουσιάσεις που περιλαμβάνουν στοιχεία όπως χορό, όπερα ή επιρροές από άλλες γλώσσες και πολιτισμούς. Προσφέρουν επίσης στρατόπεδα και μαθήματα και συχνά έχουν ειδικές οικογενειακές εκδηλώσεις, όπως η περιστασιακή $ 5 Οικογενειακή Κυριακή Σειρά.
Τόπος διεξαγωγής : Δύο χώροι στο Artsfy Wychwood Barns, 601 Christie Street
Εύρος Τιμών : $ 12- $ 20, διαθέσιμο σεζόν
Γραφείο εγκιβωτισμού: Συνδεδεμένοι, αυτοπροσώπως ή κλήση (416) 537-4191 x224

Θεατρικό Παιδικό Στάδιο για παιδιά

Με πολλές εμφανίσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, το Theatre Theater Children's Theatre προσφέρει άφθονες ευκαιρίες να τραβήξει τα παιδιά σε μια ζωντανή και οικεία παράσταση που έχει σχεδιαστεί για αυτούς.
Περίοδος : Σεπτέμβριος - Ιούνιος με μια θερινή παράσταση και ένα καλοκαιρινό στρατόπεδο
Χώρος απόδοσης : Το κέντρο Madison, 100 Upper Madison Avenue, Επίπεδο ανταγωνισμού
Εύρος Τιμών : $ 13 τακτικές, περιστασιακές προσφορές $ 12, διάφορες προσφορές πακέτων πολλαπλών εμφανίσεων
Επιμελητήριο: Προσωπικά , μέσω ταχυδρομείου, μέσω φαξ ή κλήσης (416) 368-8031

Κουκλοθέατρο Allsorts

Το Puppet Allsorts είναι στην πραγματικότητα μια σειρά επιδόσεων που διοργανώνεται από το συλλογικό κουκλοθέατρο του Τορόντου. Παρουσιάζουν μια εκπομπή από μια άλλη εταιρεία κουκλοθεάτρου ή κουκλοθεάτρου περίπου μία φορά το μήνα. Η ηλικιακή κλίμακα στόχου για κάθε εμφάνιση ποικίλλει, οπότε ρίξτε μια ματιά σε όλες τις επερχόμενες εμφανίσεις για να βρείτε αυτό που είναι κατάλληλο για την οικογένειά σας. Τα εισιτήρια πωλούνται συχνά, οπότε φροντίστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων!
Χώρος επιδόσεων : Zuke Studio, 1581 Dupont Street
Εύρος Τιμών : $ 15 - $ 20, διαθέσιμη οικογενειακή έκπτωση (τρία ή περισσότερα εισιτήρια)

Θέατρο Frolick

Frolick Theatre "δημιουργεί και εκτελεί ενθουσιώδη και μαγευτικά έργα μαριονέτας, ξυλογλυπτικής και μασκέτας θεάτρου και χώρου διασκέδασης." Παρόλο που δεν έχουν όλες οι προηγούμενες εκπομπές τους να απευθύνονται σε νέους θεατές, το 2011 ξεκίνησαν μια καλοκαιρινή καλοκαιρινή παράσταση στα νησιά του Τορόντο, προσαρμοσμένη από την κόμικ της Winsor McCay στις αρχές του 1900, Little Nemo in Slumberland . Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για λεπτομέρειες σχετικά με τις επερχόμενες / τρέχουσες παραγωγές.
Περίοδος : Ημέρα του Καναδά έως Ημέρα Εργασίας
Χώρος απόδοσης : Το Playhouse Lagoon στο Ολυμπιακό νησί
• Μάθετε πώς να πάρετε το πλοίο προς τα νησιά του Τορόντο

Ross Petty Productions

Μια εποχική παράδοση για πολλές οικογένειες, το ετήσιο "Fractured Fairytale" είναι μια μουσική περιπέτεια σχεδιασμένη για να διασκεδάσει ηλικίας 3 ετών και άνω.


Περίοδος : Νοέμβριος έως Ιανουάριος
Χώρος παράστασης : Το θέατρο Elgin, 189 Yonge Street
Εύρος Τιμών : $ 49 - $ 74, διατίθενται οικογένεια πακέτα και ομαδικές τιμές
Γραφείο εγκιβωτισμού: Εσείς προσωπικά στο Elgin, online ή τηλεφωνήστε (416) 872-5555 (Ticketmaster)

Διάσημοι παίκτες PEOPLE

Ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο πριν πάρει μια μακρά παράσταση μαύρου φωτισμού από τους αληθινά διάσημους διάσημους παίκτες της PEOPLE. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το έργο αυτής της εμπνευσμένης εταιρείας θεάτρου, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για να πάρετε όλη την ιστορία.
Περίοδος : Όλο το χρόνο
Χώρος απόδοσης : Dine and Dream Theatre, Λεωφόρος Evans 343
Εύρος Τιμών : $ 40- $ 62 (συμπεριλαμβάνεται το γεύμα), Διατίθενται τιμές ομίλου
Box Office : (416) 532-1137 ή χωρίς χρέωση 1-888-453-3385

Δεύτερη πόλη

Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος της κωμωδίας που παρουσιάστηκε στο The Second City προορίζεται για εκείνους τους ηλικίας 18 ετών και άνω, αυτό το διάσημο κωμωδικό κέντρο κοντά στο CN Tower προσφέρει μια ειδική πατρίδα για οικογένειες κατά τη διάρκεια πολλών διακοπών και σε μερικά Σαββατοκύριακα.


Χώρος απόδοσης : 51 Mercer Street
Εύρος Τιμών : $ 14, με διαθέσιμα οικογενειακά πακέτα
Γραφείο εγκιβωτισμού: Εσείς, online, ή καλέστε (416) 343-0011

Μεσαιωνικά χρόνια

Μέρος έλξη και μέρος θεάτρου, Μεσαιωνική Times επιτρέπει στις οικογένειες να παρακολουθήσουν μια ζωντανή joust ενώ φαγητό ... χωρίς σκεύη! Μπορεί να είναι μεγάλη διασκεδαστική επευφημίες στον "ιππότη σας", αλλά μια λέξη της προσοχής που βασίζεται στην προσωπική εμπειρία - αφήστε τους φίλους σας με αλλεργίες αλόγων στο σπίτι.
Περίοδος : Όλο το χρόνο
Χώρος επιδόσεων : Κάστρο Μεσαιωνικών χρόνων, οδός Dufferin 10, Εκθεσιακός χώρος
Εύρος Τιμών : $ 40.95- $ 63.95, προσφορές πακέτων και πρόσθετα διαθέσιμα
Box Office : Συνδεθείτε ή καλέστε στο 1-888-WE-JOUST (1-888-935-6878)

Υπάρχουν επίσης αρκετές εταιρίες θεάτρου του Toronto TYA οι οποίες ειδικεύονται στην τοποθέτηση εκθέσεων περιοδεύουσας εκδηλώσεων σε σχολεία και άλλους χώρους. Μερικές από τις εταιρείες προσφέρουν δημόσιες παρουσιάσεις μερικές φορές το χρόνο και φυσικά μπορείτε να έρθετε σε επαφή αν ενδιαφέρεστε να τις κρατήσετε για να εμφανίσετε στην κοινότητά σας:

Σημείωμα γνωστοποίησης: Ως μέλος της κοινότητας θεάτρου του Τορόντο, η Marilyn είναι φίλοι με διάφορους ανθρώπους που σχετίζονται με την Solar Stage, πέρασε μια εποχή που εργάστηκε ως φορέας για το θέατρο των νέων και συστήθηκε για μια χορηγία από το Theatre Direct του Συμβουλίου του Οντάριο.