Ώστιν Γειτονικές Gay Bathhouses και Sex Clubs Οδηγός

Οικιακά λουτρά στο Ώστιν

Μέχρι πρόσφατα, το Ώστιν είχε ένα γκέι λουτρό. Ωστόσο, το Midtowne Spa (5815 Airport Blvd.) έκλεισε το καλοκαίρι του 2016. Ο σύλλογος ήταν 15 λεπτά βόρεια του κέντρου, κοντά στο εμπορικό κέντρο Highland και λίγο βόρεια της γειτονιάς του Hyde Park. Η μεγάλη εγκατάσταση ήταν μέρος μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες γκέι λουτρών του έθνους (με υποκαταστήματα στο Ντάλας , Χιούστον , Ντένβερ , Μιλγουόκι και Χόλιγουντ / Λος Άντζελες / Γουίλμινγκτον ).

Το γυμναστήριο του Austin's Midtowne ήταν δημοφιλές και επέλεξε ένα μείγμα ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων μερικών φοιτητών από το κοντινό Πανεπιστήμιο του Τέξας. Το πλησιέστερο λουτρό στο Austin είναι το ACI-Alternative Club , 90 λεπτά νότια στο Σαν Αντόνιο.

Ρουχισμός-προαιρετικές περιοχές στο Ώστιν

Λάβετε υπόψη ότι το Austin διαθέτει επίσης ένα δημοφιλές πάρκο προπόνησης , Hippie Hollow , που αντλεί πολλούς ομοφυλόφιλους άνδρες για κρουαζιέρες, ηλιοθεραπεία και άλλες διασκέδαση. Δεν επιτρέπεται η έκδηλη σεξουαλική δραστηριότητα, που δεν σημαίνει ότι δεν θα βρείτε παιδιά που ασχολούνται με διακριτική διασκέδαση, εάν κοιτάξετε αρκετά σκληρά - αυτό το είδος δραστηριότητας τείνει να λάβει χώρα γύρω από το τέλος της οδού που φθείρεται από τη λίμνη στα αριστερά σας, από το χώρο στάθμευσης. Καθώς περπατάτε αρκετά μακριά (ίσως περίπου 10 λεπτά), θα αρχίσετε να βλέπετε πιο γυμνή ηλιοθεραπεία. Hippie Hollow είναι 20 λεπτά δυτικά της πόλης, στις γραφικές ακτές της λίμνης Travis, η οποία είναι στην πραγματικότητα ένα φραγμένο τμήμα του (Τέξας) ποταμού Κολοράντο.

Gay Clubs έξω από το Ώστιν

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά λουτρά και κλαμπ σε κοντινή απόσταση από το Ώστιν. Στο Χιούστον, περίπου δυόμισι ώρες ανατολικά του Ώστιν, θα βρείτε το Club Houston, το μοναδικό gay bathhouse της πόλης . Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, ατμόλουτρο, στεγνή σάουνα, εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα και χώρο ηλιοθεραπείας.

Εν τω μεταξύ, τρεις ώρες βόρεια του Ώστιν, το Ντάλλας έχει επίσης ένα gay bathhouses . Το Club Dallas είναι ένα πολυεπίπεδο σπα που διαθέτει γυμναστήριο, αποδυτήρια, ατμόλουτρο, σάουνα, μπανιέρα υδρομασάζ, εξωτερική πισίνα και χώρο ηλιοθεραπείας. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών νότια της περιοχής νυχτερινής διασκέδασης Oak Lawn της περιοχής Uptown στο Ντάλας. Αν είστε επάνω για ένα οδικό ταξίδι, και οι δύο αυτές batthouses Texas προσφέρουν καθαρό, ασφαλές εναλλακτικές για το πλήθος LGBTQ.