Το Παιδικό Μουσείο Thinkery - Austin

Ένας εκπαιδευτικός χώρος παιχνιδιού με διασκέδαση, διαλογικό προγραμματισμό

Σχεδιασμένο για να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν δημιουργικότητα και δεξιότητες κριτικής σκέψης, τα εκθέματα στο The Thinkery είναι επίσης απλά διασκεδαστικά. Οι γονείς θα εκτιμήσουν τους οδηγούς του μουσείου που βοηθούν να οδηγήσουν τα μικρά παιδιά σε πολλά από τα εκθέματα. Με 40.000 τετραγωνικά πόδια εκθεσιακού χώρου, το μουσείο μπορεί να είναι λίγο συντριπτικό χωρίς τη βοήθεια ενός καταρτισμένου οδηγού.

Spark Shop

Το Spark Shop φιλοξενεί ένα μηχάνημα που επιτρέπει στα παιδιά να ζωγραφίζουν ένα σήμα με παχιά κορδέλες κεριού.

Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιήσουν μαγνήτες για να μετακινήσουν ένα παχύ ρευστό γύρω και να δημιουργήσουν γλυπτά. Το Range Projectile Range και το Αιολικό Εργαστήριο τους επιτρέπουν να εκτοξεύουν αεροπλάνα καθώς μαθαίνουν για τη μηχανική της πίεσης του αέρα.

Φως Εργαστήριο

Το Εργαστήριο Φωτισμού διαθέτει έναν τοίχο γεμάτο από φωτισμένους μανταλάκια που μοιάζουν με ένα γιγαντιαίο παιχνίδι του Τζελ. Στην οθόνη Frozen Shadows, τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν μια σκιά, να τα παγώσουν και να πάνε μακριά - και η σκιά παραμένει πίσω. Στην περιοχή Paint with Light, οι χούλα και τα βραχιόλια που εκπέμπουν φως δημιουργούν πολύχρωμα σχέδια στους τοίχους καθώς οι νέοι κινούνται.

Ρεύματα

Στην περιοχή Currents, οι επισκέπτες μαθαίνουν για τις ιδιότητες του νερού σε κίνηση. Να είστε έτοιμοι να βρέξετε. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν τύμπανα βυθισμένα στο νερό, να παρακολουθήσουν μια δεξαμενή γεμάτη με νερό να μετατραπούν σε μια στροβιλώδη τύρφη και να γοητευτούν από έναν τοίχο νερού.

Ας μεγαλώσουμε

Για τους νεαρούς περιβαλλοντικά συνειδητούς Austinite στην οικογένεια, το Let's Grow παρουσιάζει μια αγορά του φερόμενο αγρότη και κοτόπουλο coop.

Προορίζεται για πολύ μικρά παιδιά, οι μικροί αγοραστές μπορούν να μαζέψουν πλαστικά αυγά και λαχανικά και να μάθουν για την καλή διατροφή.

Πρόσωπα

Στην εκδήλωση Faces, τα παιδιά μπορούν να παίρνουν εαυτούς και να τα ανεβάζουν σε έναν τοίχο φωτογραφιών που χαρακτηρίζει μόνο τους επισκέπτες της ημέρας. Για να γίνει ακόμα πιο διασκεδαστικό, μπορούν να αλλάξουν τις δικές τους φωτογραφίες, προσθέτοντας μουστάκια ή τρελά μάτια.

Εργαστήριο καινοτομίας

Ένας χώρος 2.500 τετραγωνικών ποδιών, το εργαστήριο επιτρέπει στα παιδιά να χρησιμοποιούν απλές μηχανές, να ζωγραφίζουν σε ένα τεράστιο γυάλινο τοίχο και να μάθουν πώς λειτουργούν τα ηλεκτρικά κυκλώματα.

Κουζίνα Lab

Εξοπλισμένο με νεροχύτες και μετρητές, το Kitchen Lab φιλοξενεί εποπτευόμενες δραστηριότητες που κυμαίνονται από το ψήσιμο έως τη δημιουργία δραματικών χημικών αντιδράσεων.

Το Backyard μας

Η υπαίθρια περιοχή παιχνιδιού έχει σχοινιά για να αναρριχηθεί και σήραγγες για να περάσουν. Επιπλέον, υπάρχει ένα ποταμάκι που γεμίζει με παπιγιόν από καουτσούκ.

Τι λένε οι γονείς

Το μουσείο είναι σταθερά ένα τεράστιο χτύπημα για τους ανθρώπους κάτω των 5 ετών, με ατελείωτες δυνατότητες για διέγερση. Ωστόσο, κάποιοι λένε ότι τα μεγαλύτερα παιδιά μπορεί να βαρεθούν μετά από περίπου μία ώρα. Είναι πάντα μια καλή ιδέα να φτάσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα, αλλά όχι για τους λόγους που αναμένετε. Το χαμογελαστό, εξυπηρετικό προσωπικό που βρίσκεστε στις 9 π.μ. μερικές φορές παίρνει λίγο γκρίνια και κουρασμένος από το απόγευμα. Επίσης, η εφάπαξ αποδοχή μπορεί να είναι λίγο απότομη, αλλά όλοι συμφωνούν ότι η συμμετοχή είναι μια συμφωνία αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε μερικές φορές το χρόνο.

Το Παιδικό Μουσείο Thinkery - Austin

1830 Simond Avenue / (512) 469-6200