Πού είναι η Όπερα του Σίδνεϊ;

Η Όπερα του Σίδνεϊ βρίσκεται βόρεια από το κέντρο της πόλης του Σίδνεϊ .

Βρίσκεται στο κεντρικό λιμάνι της CBD, η γραφική Όπερα του Σίδνεϊ είναι ένα ορόσημο που είναι γνωστό για τα μαγευτικά τοπία και την πολιτιστική της σημασία.

Ιστορία

Η Όπερα του Σίδνεϊ παρουσιάστηκε αρχικά το 1973 και είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ξεχωριστά κτίρια του Σίδνεϊ.

Βρίσκεται σε εκείνο το δάχτυλο της γης που ονομάζεται Bennelong Point που γέρνει προς τα βόρεια στο Port Harbour του Port Jackson.

Το Όπερα του Σίδνεϊ βρίσκεται περίπου στα βορειοανατολικά του Circular Quay, του κόμβου μεταφοράς του ύδατος του Σίδνεϊ και απέναντι από την ιστορική περιοχή Rocks. Αυτό τοποθετεί το Opera House ανάμεσα σε μερικά από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του Σίδνεϊ. Ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το αυθεντικό Pancakes στο εστιατόριο Rocks.

Αλλά φυσικά το λιμάνι δεν περιορίζεται σε αυτά τα μέρη - κάποια άλλα αξιοθέατα που περιβάλλουν το λιμάνι περιλαμβάνουν το εικονικό θέατρο Imax παράλληλα με τον ένδοξο κινηματογράφο Dendy.

Τέλεια τοποθεσία για τους τουρίστες

Η τοποθεσία του Opera Houses είναι ιδανική για κάθε τουρίστα που ονειρεύεται να πάρει εκείνο το τέλειο πλάνο του Σίδνεϊ, είτε είναι μια σιλουέτα ενάντια στην ίδια την Όπερα ή μια εικόνα στο φόντο της Λιμενικής Γέφυρας του Σίδνεϊ.

Ένα από τα πιο δημοφιλή αναδυόμενα αξιοθέατα γύρω από την Όπερα είναι το Opera Bar. Ακριβώς κάτω από το ένδοξο ορόσημο, αυτό το σύγχρονο μπαρ εξυπηρετεί τα μοντέρνα νεαρά πράγματα, τους τουρίστες, τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και όποιον άλλον επιθυμεί να κάνει μια υπέροχη βραδιά από το λιμάνι!

Αν έρχεστε από την περιοχή Hyde Park στο κέντρο του Σίδνεϊ, κατευθυνθείτε βόρεια στην Macquarie St στο προαύλιο του Όπερα του Σίδνεϊ. Σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια θα βρεθείτε δίπλα στην Όπερα του Σίδνεϊ, η οποία βρίσκεται δίπλα στους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους του Σίδνεϊ ή μπορείτε να πάρετε λεωφορείο ή ταξί.

Το να βρίσκεστε τόσο κοντά στους Βοτανικούς Κήπους είναι βολικό, καθώς επιτρέπει στους τουρίστες να επισκέπτονται και τα δύο εικονικά σημεία μέσα σε μία επίσκεψη.

Τίποτα δεν είναι πιο ήρεμο από το να περάσετε τις ώρες σας ελεύθερα βόλτα ανάμεσα στα μεγαλύτερα δημιουργήματα που η Μητέρα Φύση έχει να προσφέρει, στη συνέχεια ακολουθώντας το με μια βόλτα γύρω από ένα από τα πιο εντυπωσιακά και εικονική δημιουργίες της ανθρωπότητας!

Με τους Βοτανικούς Κήπους να είναι ανοιχτοί καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου και να είναι πλήρως ελεύθεροι να εισέλθουν για όλες τις ηλικίες, είναι ένα όμορφο μέρος της πόλης για να εξερευνήσετε.

Η Όπερα του Σίδνεϊ βρίσκεται επίσης σε γενική νοτιο-νοτιοανατολική κατεύθυνση προς το Domain. Ο Τομέας είναι μια περιοχή που είναι γνωστή σε μεγάλο βαθμό για να φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων που είναι συχνά δωρεάν για το κοινό. Ένα παράδειγμα αυτού είναι οι ομιλητές του Soapbox στο Domain, μια πολύ αγαπημένη εκδήλωση στην οποία οι άνθρωποι συζητούν για τις τρέχουσες υποθέσεις.

Στην άλλη πλευρά της Όπερας βρίσκονται οι Βράχοι, μια ιστορική και ενδιαφέρουσα περιοχή από πλακόστρωτα δρομάκια και όμορφα εστιατόρια και μπουτίκ τέχνης.

Αυτό το ειδυλλιακό κτίριο είναι ένα πανέμορφο κομμάτι της αρχιτεκτονικής που βρίσκεται ακριβώς στην παραλιακή άκρη του Σίδνεϊ. Με τόσα αξιοθέατα και ενδιαφέρουσες περιοχές της πόλης για να εξερευνήσετε σε τόσο κοντινή απόσταση, η επίσκεψη στην εντυπωσιακή Όπερα είναι απαραίτητη για τον κατάλογο όλων των ταξιδιωτών.

Επεξεργασμένο και ενημερωμένο από τη Sarah Megginson .