Ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο Safari Park

Στο πάρκο Safari του Ζωολογικού Κήπου του Σαν Ντιέγκο, τα είδη μπερδεύονται λίγο όπως κάνουν στην πατρίδα τους στην Ασία και την Αφρική. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να βρείτε λιοντάρια περιαγωγής στα ίδια καταλύματα με τις ζέβρες, αλλά θα δείτε πολλαπλά είδη κουνουπιών ζώων περιαγωγής στην ίδια μεγάλη περιοχή.

Το Ζωολογικό Πάρκο Safari του Σαν Ντιέγκο δεν ξεκίνησε ως τουριστικό αξιοθέατο. Στην πραγματικότητα ξεκίνησε ως εγκατάσταση συντήρησης.

Δεκάδες απειλούμενα με εξαφάνιση είδη έχουν εκτραφεί στο πάρκο και επανεισάγονται στην άγρια ​​φύση. Τα τέλη από τις επισκέψεις σας βοηθούν να συνεχίσουν αυτές τις εργασίες.

Η είσοδος χρεώνεται και υπάρχει ξεχωριστό τέλος στάθμευσης. Η διαδικασία για την απόκτηση εισιτηρίων και οι συμβουλές που ισχύουν είναι οι ίδιες για να πάρει τα εισιτήρια του Σαν Ντιέγκο Zoo .

Σαν Ντιέγκο Ζωολογικός κήπος Safari Park εκθέματα και δραστηριότητες

Το Ζωολογικό Πάρκο Safari του Σαν Ντιέγκο καλύπτει 1.800 στρέμματα και υπάρχει αρκετός χώρος για να δείτε και να δείτε. Ελέγξτε τα ημερήσια χρονοδιαγράμματα όταν φτάσετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν χάσετε τίποτα. Αυτά είναι τα κυριότερα σημεία:

Africa Tram: Αυτό το ταξίδι 30 λεπτών μπορεί να είναι το πλησιέστερο, πολλοί από εμάς θα έρθουν ποτέ να δουν άγρια ​​ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον. Μπορεί να δείτε ελάφια και αντιλόπες, καμηλοπαρδάλεις, διάφορα είδη ρινόκερου, ελέφαντες και άλλα είδη άγριων πλάσματα, όλα περιαγωγής σε μια μεγάλη περιοχή. Εάν είστε ανήσυχοι να το δείτε όταν φτάσετε για πρώτη φορά, η περιοχή επιβίβασης βρίσκεται στην άκρη του πάρκου.

Στην πραγματικότητα, είναι τόσο μακριά που μπορεί να νιώσετε σαν να διαρκεί σχεδόν όσο καιρό για να φτάσετε εκεί καθώς κάνει για να οδηγήσει.

Lorikeet προσγείωση: Lorikeets είναι πολύχρωμα πουλιά ελαφρώς μεγαλύτερα από ένα παπαγάλο. Σταματήστε στην είσοδο του περιβόλου τους για να αγοράσετε ένα φλιτζάνι νέκερ λουριέτ. Κρατήστε το στο χέρι σας, και τα πουλιά θα καθίσουν στο δάχτυλό σας και θα το πίνουν.

Αυτή η δραστηριότητα συνιστάται ιδιαίτερα για οποιονδήποτε, αλλά μερικά παιδιά βρίσκουν όλα τα πτερυγια πτηνά λίγο τρομακτικά.

Village Nairobi: Εδώ θα βρείτε το Petting Kraal, όπου μπορείτε να πάρετε κάποια hands-on χρόνο με το tamest critters και να κάνει μια αναστάτωση πάνω από τα μωρά στο Σαν Ντιέγκο Zoo Safari Πάρκο Νηπιαγωγείο. Υπάρχει επίσης μια καθημερινή επίδειξη πουλιών.

Τα ονόματα άλλων περιοχών του πάρκου Safari του Zoo του Σαν Ντιέγκο αλλάζουν ταχύτερα από ό, τι ένας χαμαιλέοντας μπορεί να πάει από πράσινο σε καφέ, αλλά τα βασικά παραμένουν τα ίδια. Μπορείτε να δείτε ελέφαντες και λιοντάρια, γορίλες και τίγρεις - και California Condors. Και πολλά άλλα πλάσματα. Ο χάρτης του Safari Park τους δείχνει όλους και περιγράφει τις πιο προσιτές διαδρομές, αν τις χρειάζεστε.

Εάν η κηπουρική είναι το πάθος σας, θα βρείτε μερικούς υπέροχους κήπους που διαδίδονται κατά μήκος των μονοπατιών.

Ειδικές δραστηριότητες στο Ζωολογικό Πάρκο Safari του Σαν Ντιέγκο

Ο Ζωολογικός Κήπος του Σαν Ντιέγκο Safari Park κερδίζει χρήματα από δραστηριότητες με επιπλέον κόστος. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν το Photo Safaris, το Safari Cheetah Run, το Safari με μπαλόνια (15 λεπτά με τα πόδια 400 πόδια στον αέρα) και τα παρασκήνια του Safari Park. Πηγαίνετε στις συνδέσεις Safari Tours και Εμπειρίες στον ιστότοπό τους για να βρείτε μια λίστα με αυτά που προσφέρουν σήμερα.

Τι σκέφτονται οι άνθρωποι για το πάρκο Safari;

Βαθμολογούμε το Ζωολογικό Πάρκο Σαν Ντιέγκο Safari Park 4 αστέρια από 5.

Μας αρέσει ιδιαίτερα η διαδρομή με το τραμ και οι ευρύχωροι χώροι γεμάτοι με ζώα.

Εάν δεν σας αρέσουν οι ιδέες των ζώων που βρίσκονται σε αιχμαλωσία, ίσως να μην το απολαύσετε. Είναι επίσης αρκετά μακριά από το κέντρο του Σαν Ντιέγκο και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος μιας ολόκληρης μέρας των διακοπών σας.

Συμβουλές για μια καλή επίσκεψη στο Ζωολογικό Πάρκο Safari Park του Σαν Ντιέγκο

Πού βρίσκεται το San Diego Zoo Safari Park;

Ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο Safari Park
15500 Road Valley του San Pasqual
Escondido, CA

Μπορείτε να οδηγήσετε στο πάρκο Safari και να πληρώσετε το τέλος στάθμευσης. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε ένα ταξίδι με τη δημόσια συγκοινωνία στην ιστοσελίδα του μετρό του Σαν Ντιέγκο. Αυτό το διήμερο ταξίδι θα περιλαμβάνει περίπου 30 λεπτά με τα πόδια και δύο λεωφορεία.

Αν είστε πολύ ανυπόμονοι για αυτό, μπορείτε να καλέσετε το Yellow Cab στο 619-234-6161 Orange Cab στο 619-223-5555. Θα μπορούσατε επίσης να καλέσετε την αγαπημένη σας υπηρεσία διαμετακόμισης όπως Uber ή Lyft. Αυτές οι επιλογές πιθανότατα θα κοστίζουν περισσότερο από την αυτοκίνηση, αλλά μπορείτε να ελέγξετε το τρέχον τέλος στάθμευσης για να αποφασίσετε αν αυτή είναι μια καλή επιλογή για εσάς.