Σαν Ντιέγκο Προφίλ γειτονιάς: Μικρή Ιταλία

Τι να δείτε και να κάνετε στην περιοχή Σαν Ντιέγκο της Μικρής Ιταλίας

Παρουσιάζοντας τη Μικρή Ιταλία, το Σαν Ντιέγκο

Η μικρή Ιταλία είναι μια γειτονιά στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο. Ήταν αρχικά μια ιταλική γειτονιά αλιείας. Έχει δει μια αναζωπύρωση τα τελευταία χρόνια και τώρα η Μικρή Ιταλία είναι μια αστική γειτονιά που αποτελείται κυρίως από εστιατόρια, καταστήματα λιανικής πώλησης, καταστήματα σχεδιασμού στο σπίτι, γκαλερί τέχνης και ψηλά καταφύγια.

Ιστορία της Μικρής Ιταλίας

Η Μικρή Ιταλία ήταν μια σταθερή εθνοτική και οικιστική κοινότητα από τη δεκαετία του 1920 και σήμερα αντιπροσωπεύει την παλαιότερη επιχειρηματική συνοικία στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο.

Κάποτε, περισσότερες από 6.000 ιταλικές οικογένειες ζούσαν στη Μικρή Ιταλία και εργάστηκαν για να χτίσουν το Σαν Ντιέγκο στο κέντρο της παγκόσμιας βιομηχανίας τόνου. Με τη μείωση της βιομηχανίας τόνου στη Δυτική Ακτή και την καταστροφή του 35% της Μικρής Ιταλίας λόγω της κατασκευής του Interstate 5 στη δεκαετία του 1960, η Μικρή Ιταλία υπέστη σχεδόν τριάντα χρόνια πτώσης.

Τι κάνει την Μικρή Ιταλία ένα ειδικό μέρος του Σαν Ντιέγκο;

Το Σαν Ντιέγκο έχει μερικές παλιές εθνοτικές γειτονιές, αλλά η Μικρή Ιταλία είχε πάντα μια περήφανη παράδοση. Ακόμη και κατά τη διάρκεια των ετών της ως μια σκέψη για να είναι ένα ενδιαφέρον στο κέντρο της πόλης, η γειτονιά ήταν πάντα από μαμά και pop επιχειρήσεις. Και τώρα, χάρη στην αναδιαμόρφωση, η γειτονιά έχει μια νέα αίσθηση, με νέα εστιατόρια, καταστήματα και νυχτερινά κέντρα.

Τι ορίζει τη μικρή Ιταλία, το Σαν Ντιέγκο;

Τροφή. Είναι λίγο η Ιταλία, τελικά, έτσι δεν είναι; Για χρόνια, πήγατε στη γειτονιά για πίτσα στα προϊόντα του Filippi ή ψήσιμο και σάντουιτς στο Solunto Bakery.

Τώρα υπάρχουν μερικά γκουρμέ εστιατόρια υψηλής ποιότητας που συνδυάζονται με αυτά τα παραδοσιακά εστιατόρια. Σήμερα, είναι επίσης ένα εξαιρετικό σημείο μακριά από την κίνηση του Gaslamp Quarter και το υπόλοιπο κέντρο της πόλης για να περάσετε μόνο την ημέρα βόλτα και ψύξη.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Μικρή Ιταλία

Η Μικρή Ιταλία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσετε, με νέα καταλύματα, εστιατόρια και καταστήματα μέσα σε λίγα τετράγωνα.

Είναι επίσης το σπίτι για διασκέδαση ετήσια γεγονότα όπως Art Walk, Festa, stickball πρωταθλήματα, Carnevale και άλλα που κάνουν Μικρή Ιταλία ένα εορταστικό μέρος για να ζήσουν.

Τα καλύτερα στοιχήματα για φαγητό στη Μικρή Ιταλία

Λοιπόν, αν θέλετε απλή ιταλική φαγητό, υπάρχει η προαναφερθείσα Pizza Grotto του Filippi, καθώς και το ιταλικό χωριό του Mimmo, το Buon Appetito, η ιταλική κουζίνα Bencotto και το ιταλικό εστιατόριο Mona Lisa. Υπάρχει επίσης Indigo Grill, έκτακτα επιδόρπια, το Waterfront και Princess Pub και γλάστρα για άλλα γούστα.

Τα καλύτερα στοιχήματα για ποτά και ψυχαγωγία

Η μικρή Ιταλία είναι λίγο πιο χαλαρή από την κοντινή συνοικία Gaslamp, αλλά μπορείτε εύκολα να βρείτε μέρη για να πιείτε και να διασκεδάσετε. Η Ανθολογία είναι ένα αριστοκρατικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και εστιατόριο που φιλοξενεί εθνικές μουσικές εκδηλώσεις. Στο άλλο άκρο του φάσματος είναι το Casbah, που χαρακτηρίζει indie και εναλλακτική ζωντανή μουσική. Το Waterfront είναι το κλασικό μπαρ κατάδυσης που σερβίρει υπέροχα μπιφτέκια. Και hipsters επικεφαλής στο κοντινό W ξενοδοχείο και να χτυπήσει τα κλαμπ και τα μπαρ εκεί.

Πού να ψωνίσετε στη Μικρή Ιταλία

Η μικρή Ιταλία είναι ένας τόπος ειδικών καταστημάτων, μπουτίκ και υπηρεσιών. Υπάρχει αρχιτεκτονική αποταμίευση, Boomerang For Modern, Γαλλική Garden Shoppe, Nelson Photo Supplies και πολλοί άλλοι που αξίζει να περπατήσουν.

Πώς να έρθετε στη Μικρή Ιταλία

Από το Διακρατικό 5, με κατεύθυνση προς Νότο:
Πάρτε το μπροστινό άκρο / Civic Ctr. την έξοδο, κάντε το πρώτο δικαίωμα στην Cedar Street, οδηγείτε δύο τετράγωνα δυτικά, κάνετε δεξιά στην οδό Ινδία.

Από το Διακρατικό 5, Βόρεια:
Έξοδος Hawthorn / Αεροδρόμιο, κάνει μια αριστερά στην οδό Columbia τότε δεξιά πάνω Cedar Street, στη συνέχεια ένα δικαίωμα στην οδό Ινδία.

Από την εθνική οδό 8:
Πάρτε τον αυτοκινητόδρομο 163 Νότια προς τον αυτοκινητόδρομο 5 Βόρεια, έξοδος Hawthorn / έξοδο από το αεροδρόμιο, κάντε ένα αριστερό στην οδό Columbia τότε δεξιά πάνω Cedar Street, τότε δεξιά στην οδό Ινδία.

Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω του Κέντρου Διοίκησης Κομητείας της Blue Line / της Μικρής Ιταλίας.

Επεξεργασμένο από την Τζίνα Ταρνάκι στις 22 Οκτωβρίου 2016