Εκδίκηση της αναθεώρησης της μούμωσης

Πόσο καλή είναι η Universal Studios Φλόριντα έλξης;

Το Universal ενσωματώνει τόσες πολλές καινοτομίες στο εντελώς μοναδικό σκοτεινό βουνό / coaster, δημιούργησε μια νέα ετικέτα για την εκδίκηση της μούμιας: ψυχολογική διαδρομή συγκίνησης. Με το σκοτεινό του σκοτάδι, τα ανατριχιαστικά σκαραβαία και άλλους επαγωγείς του freak-out, η διαδρομή παίζει ένα χέρι που κερδίζει τα μυαλά-παιχνίδια. Όμως, η Universal, ποτέ ντροπαλός για τη διασκέδαση στο πρόσωπό της, απελευθερώνει επίσης φυσικές συγκινήσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας εκπληκτικά ισχυρής εμπειρίας σε περιπέτεια, για να δημιουργήσει μια άγρια, κινητική, ξέφρενη έλξη.

Θα φωνάζεις για τη μούμια σου.

Σημειώστε ότι αυτή η αναθεώρηση βασίζεται στην πορεία της Φλόριντα. το Universal Studios Hollywood είναι παρόμοιο, αλλά όχι ταυτόσημο. Μπορείτε να μάθετε τι τους κάνει διαφορετικά στο άρθρο μου, "Η μούμια εναντίον της μούμιας: Πώς η εκδίκηση του Χόλιγουντ και της Φλώριδας από τις βόλτες της μούμιας διαφέρουν ".

Προηγούμενες πληροφορίες

Θα μπορούσατε να το χειριστείτε;

Το τμήμα της εκστρατείας Revenge of the Mummy δεν έχει αναστροφές, δεν ανεβαίνει στα ριψοκίνδυνα ύψη και φτάνει σε σχετικά χαμηλή ταχύτητα 45 μίλι / ώρα. Η Universal θεωρεί ότι είναι μια "οικογενειακή" έλξη (αν και μπορεί να τεντώσει τον ορισμό) και είναι σίγουρα λιγότερο έντονη από τις μεγάλες μηχανές συγκίνησης, όπως το νησί της περιπέτειας Hulk Coaster .

Περιλαμβάνει όμως εκτοξεύσεις υψηλής ταχύτητας, μερικές εκπληκτικές σταγόνες και χρόνο εκπομπής εκτός έδρας, και αισθάνεται τρόπο πιο έξω από τον έλεγχο επειδή βρίσκεται στο σκοτάδι.

Εάν μπορείτε να χειριστείτε το Rock 'n Roller Coaster στα Hollywood Studios της Disney, θα είστε σε θέση να χειριστείτε τη μούμια. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι για μια πιο επιθετική βόλτα.

Από την "ψυχολογική" πλευρά της εξίσωσης συγκίνησης, νομίζω ότι σχεδόν όλοι, εκτός από τα εξαιρετικά εντυπωσιακά μικρά παιδιά, θα βρουν το μοτίβο της μούμωσης πιο γεμάτο από ό, τι το ακαθάριστο.

Εάν βρίσκεστε στη γραμμή, θα σας συμβούλευα να το πιείτε, να κρατάτε σφιχτά στον αναβάτη δίπλα σας (ελπίζουμε, κάποιος που γνωρίζετε) και να του δώσετε μια στροβιλισμού. Η εκδίκηση της μούμιας είναι ένα από τα καλύτερα θεματικά αξιοθέατα του πάρκου και το χρωστάτε στον εαυτό σας για να το δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά. Ακόμα κι αν βρεθεί η οδήγηση λίγο πολύ ανησυχητική, θα είστε σε θέση να πάρετε την άνεση στη σύντομη διάρκεια της? όλη η εμπειρία διαρκεί περίπου τρία λεπτά, με το τμήμα της περιπέτειας να έχει λιγότερους από τους μισούς χρόνους.

Μνήμες μούμι

Η Disney ενσωματώνει τον πλούσιο και διακριτικό της κατάλογο στα θεματικά πάρκα της. Η Universal, όμως, είναι περισσότερο γνωστή για τη γενική της σύνδεση με τις ταινίες απ 'ό, τι για συγκεκριμένες ταινίες ή χαρακτήρες - με μία σημαντική εξαίρεση. Τα κλασικά τέρατα, ο Δράκουλα, ο Λυκάνθρωπος, το Τέρας του Φρανκενστάιν, και, ναι, η μούμια, ταυτίζονται στενά με τη χρυσή εποχή του στούντιο. "Είναι η δική μας καθολική μάρκα", λέει ο Mike Hightower, VP της διαχείρισης έργων και ένας από τους κύριους προγραμματιστές της έλξης. "Είναι φυσικό για εμάς."

Η υψηλή ιδέα του αξιοθέατου, συνδυάζοντας ένα σκηνικό με ιδιαίτερες επιδόσεις, είναι ένα αξιοπρόσεκτο θεματικό πάρκο.

Ενώ υπάρχουν και άλλα παραδείγματα εσωτερικών σουβέρ που προσπαθούν να ενσωματώσουν μια ιστορία, τίποτα δεν έρχεται κοντά στην εκδίκηση της μούμιας. Hightower λέει ότι η Universal είχε διερευνήσει τρόπους να παντρευτεί τα δύο είδη αξιοθέατα για χρόνια.

Η εισαγωγή μαγνητικά εκτοξευμένων συστημάτων περιπατητών παρείχε τη ράβδωση για να κάνει την υβριδική διαδρομή δυνατή. Το σύστημα μεταφοράς της μούμιας, το οποίο χρησιμοποιεί γραμμικούς κινητήρες επαγωγής, ή LIMs, επιτρέπει τη βόλτα να εκτοξεύεται σαν μια περιπέτεια. Η πραγματική πρόοδος είναι μια τροποποιημένη, πιο αργή έκδοση των LIMs (που ονομάζονται SLIMs) που μεταφέρουν τα οχήματα μέσα από τα σκοτεινά μέρη της έλξης. Η τεχνολογία επιτρέπει στο αυτοκίνητο να μεταβάλλει την ταχύτητα του μέσα από σκηνές, χωρίς να μεταβαίνει από τη σκοτεινή διαδρομή στην περιπέτεια, ακόμα και να ταξιδεύει προς τα πίσω σε ένα σημείο.

Όταν έκανε το ντεμπούτο του, η Universal έκανε μια μούμια ως την επόμενη εξέλιξη του θεματικού πάρκου.

Ως σκοτεινή βόλτα, είναι εξαιρετική. Αλλά άλλα αξιοθέατα, όπως ο Χάρι Πότερ και η Escape From Gringotts, είναι υψηλότερα. Ως περιπέτεια, η μούμια είναι άγρια. Αλλά δεν έρχεται κοντά στο να αγγίξει το καλύτερο χαλυβουργείο, Superman the Ride στο Six Flags New England. Μαζί, ωστόσο, τα στοιχεία σκοτεινού βόλτα και του ουρανού προχωρούν σε κατηγορίες και αποδίδουν ένα διασκεδαστικό, συναρπαστικό, εντελώς νέο τρόπο να βυθιστούν οι επισκέπτες στο εναλλακτικό σύμπαν της μούμιας.