Παροχές Ξενοδοχείου: Τι να περιμένετε

Όταν μένετε σε ξενοδοχείο στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, οι φιλοξενούμενοί σας παραμένουν συχνά μερικές επιπλέον ανέσεις. Αυτές οι επιπλέον υπηρεσίες ή προϊόντα δίδονται στους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και μπορούν γενικά να περιλαμβάνουν είδη όπως σαμπουάν, κοντίσιονερ, λοσιόν σώματος, σαπούνια, καραμέλες ειδικότητας και τα παρόμοια. Οι ανέσεις μπορούν επίσης να αφορούν μια υπηρεσία όπως εκτυπωτικό σταθμό στο λόμπι του ξενοδοχείου, πρόσβαση σε πισίνα ξενοδοχείου ή σπα ή ακόμα και δωρεάν χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Τα περισσότερα ξενοδοχεία στις Ηνωμένες Πολιτείες προσφέρουν τις βασικές παροχές όπως σαπούνι και οδοντόπαστα, δωρεάν καφέ και ίσως continental πρωινό, καθώς και μερικές εκπτώσεις σε τοπικά εστιατόρια, μπαρ και χώρους διασκέδασης για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Ωστόσο, ανάλογα με το πόσο deluxe η σουίτα του ξενοδοχείου είναι, μπορείτε να λάβετε ακόμη περισσότερες από αυτές τις επιπλέον έκπληξη και απόλαυση αντιμετωπίζει.

Σε δημοσκόπηση του Huffington Post το 2014, η δημοσίευση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι 10 πρώτες ανέσεις που προσφέρουν τα ξενοδοχεία, σύμφωνα με τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, είναι δωρεάν πρωινό, εστιατόριο στο ξενοδοχείο που προσφέρει έκπτωση για τους επισκέπτες, δωρεάν internet και Wi-Fi, υπηρεσία ρεσεψιόν, εγκαταστάσεις καπνιστών, πισίνα, μπαρ στο χώρο του ξενοδοχείου, κλιματισμό σε όλο το κτίριο και καφέ ή τσάι στο λόμπι - με αυτή τη σειρά.

Οι πιο κοινές ανέσεις

Τα περισσότερα δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρουν ένα τυπικό επίπεδο υπηρεσιών, όπως ένα κρεβάτι, μίνι ψυγείο, ντους και μπανιέρα , και κλιματισμό (αν βρίσκεστε στην Αμερική ), αλλά οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά τα κανονικά σημεία τιμών θεωρούνται ανέσεις και χρησιμοποιείται ως σημεία πώλησης μεταξύ διαφορετικών αλυσίδων ξενοδοχείων.

Σεσουάρ μαλλιών, σιδερώστρες, τηλεοράσεις, πρόσβαση στο internet, μηχανές πάγου και πετσέτες, αν και συνήθως περιλαμβάνονται στα περισσότερα δωμάτια του ξενοδοχείου στις Ηνωμένες Πολιτείες , θεωρούνται πράγματι ανέσεις. Φούρνοι, σόμπες, νεροχύτες, ψυγεία, μικροκύματα και άλλα είδη κουζίνας είναι πιο σπάνια στα μοντέρνα δωμάτια του ξενοδοχείου, αν και οι περισσότεροι έρχονται τουλάχιστον με κάποιο τρόπο για να διατηρήσουν τα υπολείμματα σας δροσερά.

Τα τελευταία χρόνια, οι εσωτερικές πισίνες, τα γυμναστήρια και άλλα μέσα άσκησης στο χώρο γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, με τις καθιερωμένες ξενοδοχειακές αλυσίδες να ανακαινίζουν τις τοποθεσίες τους για να συμπεριλάβουν αυτές τις πολυτελείς ανέσεις για να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους επισκέπτες να χρησιμοποιήσουν τα καταλύματά τους. Άλλα ξενοδοχεία τώρα προσφέρουν ακόμα και ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως τένις, γκολφ και βόλεϊ στην παραλία στους επισκέπτες τους.

Τι πρέπει να γνωρίζετε προτού πάτε

Παρόλο που οι ανέσεις είναι προφανώς δεν είναι απαραίτητες για μια επιτυχημένη νυχτερινή ξεκούραση, μπορούν σίγουρα να σας διευκολύνουν. Τα περισσότερα ξενοδοχεία αναφέρουν τις ανέσεις τους σε απευθείας σύνδεση, αλλά μπορείτε πάντα να ζητήσετε από τον πράκτορα κράτησης πριν νοικιάσετε ένα δωμάτιο για τη νύχτα.

Εάν απλά ψάχνετε για ένα ωραίο ξενοδοχείο για να ξεκουραστείτε για τη νύχτα και μην σκοπεύετε να φτάσετε νωρίς ή να κολλήσετε αργά το επόμενο πρωί, δεν υπάρχει τίποτα που θα χρειαστείτε με τον τρόπο των ανέσεων, ώστε να μπορείτε συχνά να αποθηκεύσετε ένα λίγα δολάρια με την κράτηση ενός ξενοδοχείου με λιγότερα extras-αν και αυτά τα ξενοδοχεία λένε ανέσεις δεν περιλαμβάνονται στην τιμή, οι περισσότερες ανέσεις ενός ξενοδοχείου έχει, τόσο πιο δικαιολογημένα χρεώνουν τους επισκέπτες να μείνουν μαζί τους.

Εάν αντίθετα κάνετε κράτηση πολύ νωρίτερα και σκοπεύετε να μείνετε πολλές διανυκτερεύσεις ή να βασίζεστε τις διακοπές σας στις ανέσεις που διατίθενται σε ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο, πανδοχείο, ξενώνα ή άλλα καταλύματα, σίγουρα θα θέλετε να μάθετε ακριβώς τι προσφέρεται τόσο στο δωμάτιο όσο και στο ίδιο το ξενοδοχείο.