Πώς να Συμβουλεύετε ένα Hotel Maid

Η νοικοκυριό είναι ένας σωματικά απαιτητικός τύπος απασχόλησης. Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν την κατασκευή κρεβατιών, την τακτοποίηση δωματίων, τον καθαρισμό των λουτρών, το πλύσιμο και το σκούπισμα των δαπέδων και η λίστα δεν σταματά εκεί. Σύμφωνα με το TripAdvisor, το 31% των ανθρώπων δεν κάνουν περιστασιακά καμαριέρες στο ξενοδοχείο, παρά το ετήσιο εισόδημά τους που εκτιμάται γύρω στα χαμηλά $ 21,800 ετησίως, σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας.

Οι καμαριέρες του ξενοδοχείου, παρόλο που συχνά παρέχουν υπηρεσίες "αόρατες" κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορούν και πρέπει να ανατραπούν για καλή εξυπηρέτηση.

Με σωστή απόρριψη , δείχνετε εκτίμηση για τις υπηρεσίες καθαριότητας και εξασφαλίζετε ότι η καμαριέρα θα φροντίσει ιδιαίτερα το δωμάτιό σας. Συμβουλή λανθασμένα, ή καθόλου, και παρεξηγήσεις ή κακή εξυπηρέτηση μπορεί να προκύψουν. Εδώ είναι πέντε προτάσεις για το πώς να συμβουλεύετε μια υπηρέτρια του ξενοδοχείου για το επόμενο ταξίδι σας.

1. Συμβουλή Καθημερινά

Η ίδια υπηρέτρια μπορεί να μην εξυπηρετεί το δωμάτιό σας κάθε βράδυ της διαμονής σας. Αν περιμένετε έως ότου η ώρα αναχώρησης να συμβεί για ολόκληρη την παραμονή, η συμβουλή σας μπορεί να μην πάει στο σωστό άτομο. Επιπλέον, συνιστάται να αφήσετε μια άκρη σε μετρητά, αντί για ανταλλακτική αλλαγή. Αυτό θα βοηθήσει στην ανακούφιση της σύγχυσης για το αν αυτή είναι η χαλαρή αλλαγή του επισκέπτη ή όχι.

2. Σημειώστε σαφώς την άκρη σας

Η έξοδος μετρητών στο δωμάτιο δεν είναι ένα σαφές μήνυμα, καθώς η υπηρέτρια του ξενοδοχείου πρέπει να είναι πολύ προσεκτική για να πάρει οτιδήποτε από το δωμάτιό σας. Περάστε την άκρη σε σφραγισμένο φάκελο. Μπορείτε να ελέγξετε το συρτάρι γραφείου για το ξενοδοχείο ακίνητο και να το επισημάνετε "Chambermaid" ή "Housekeeping". Εάν δεν μπορείτε να βρείτε φάκελο, μπορείτε να ζητήσετε από τη ρεσεψιόν να σας δώσει ένα.

Αν και αυτό δεν λειτουργεί, μπορείτε πάντα να τυλίξετε τους λογαριασμούς σε ένα κενό φύλλο χαρτιού και, στη συνέχεια, να τις ορίσετε κατάλληλα. Φυσικά, όταν ταξιδεύετε διεθνώς, μάθετε πώς να γράφετε "καμαριέρα" ή "νοικοκυριό" στην τοπική γλώσσα. Μπορείτε πάντα να καλέσετε τη ρεσεψιόν αν δεν είστε σίγουροι για το πώς μπορείτε να επισημάνετε σωστά τον φάκελο.

3. Αφήστε την συμβουλή σας σε ένα Προφανές μέρος

Θέλετε να διευκολύνετε την καθαριότητα για να βρείτε την συμβουλή σας. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για το πού να το αφήσετε:

4. Συμβουλή Σύμφωνα με την υπηρεσία και τον τύπο ξενοδοχείου

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές για τα ανατρεπόμενα και εθιμοτυπικά του TripAdvisor, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο ή ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών συνιστάται να συμβουλεύεστε μέχρι και $ 5 κάθε βράδυ. Για ένα μέσο ξενοδοχείο, προτείνουμε $ 2-3 ανά διανυκτέρευση. Οι ταξιδιώτες πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη ότι εάν υπάρχουν τρεις ή περισσότεροι επισκέπτες σε ένα δωμάτιο ή σουίτα, οι χρεώσεις θα πρέπει να αυξηθούν. Εάν η υπηρέτρια πηγαίνει πάνω και πέρα ​​σε υπηρεσίες, όπως η παροχή επιπλέον σαπουνιών και σαμπουάν ή πτυσσόμενες πετσέτες σε σχήμα κύκνων, διστάσετε να αφήσετε ένα δολάριο ή δύο ακόμη.

Η ανατροπή θα πρέπει να γίνεται σε κάθε τύπο ξενοδοχείου, ωστόσο, τα μοτέλ είναι η μόνη εξαίρεση εάν μένετε μόνο για μία νύχτα.

5. Μην συμβουλές για κακή υπηρεσία

Όπως όλες οι συμβουλές, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία που παρέχει η κουρτίνα, μην αφήνετε μια συμβουλή. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να μειώσετε το ποσό που θα συμβεί.