Πού να πάτε μετά την εμφάνιση - Late Night Bars στο κέντρο του Λος Άντζελες

Αργά το βράδυ τρώει και πίνει γύρω από το LA Music Center

Ζητήστε από τους περισσότερους Angelenos πού να πάρετε ένα ποτό ή ένα σνακ μετά από μια παράσταση σε ένα από τα πέντε θέατρα του κέντρου μουσικής του Λος Άντζελες στο κέντρο της πόλης και πιθανότατα να πάρετε μια κενή όψη και μια πρόταση για οδήγηση στο Χόλιγουντ. Ωστόσο, για όσους γνωρίζουν, οι φυλακές είναι εύκολα προσβάσιμες.

Στην ιστοσελιδα

Αν και το Pinot Grill στο Μουσικό Κέντρο Plaza είναι κλειστό μετά την παράσταση, άλλα εστιατόρια στο Μουσικό Κέντρο και το Μέγαρο Μουσικής του Walt Disney παραμένουν ανοιχτά για μια ώρα μετά την τελευταία παράσταση στους αντίστοιχους χώρους τους.

Μην περιμένετε να εξερευνήσετε το έδαφος πριν σταματήσετε για ένα ποτό όμως. Αν κανείς δεν εμφανιστεί σε είκοσι ή τριάντα λεπτά, κλείνουν νωρίς.

Η Brasserie του Kendall στο Κέντρο Μουσικής

Το εστιατόριο Patina στο Μέγαρο Μουσικής Walt Disney

Walking Distance (απόσταση σε μπλοκ εξαρτάται από το θέατρο που θα βγείτε)

Noé εστιατόριο και μπαρ (1/2 έως 1 ½ μπλοκ)
Ο όρος "απόσταση με τα πόδια" εξαρτάται πραγματικά από τα παπούτσια που φορούσατε, όπως θα σας πει οποιεσδήποτε γυναίκες με συνειδητή υποδηματοποιία.

Η απόσταση από το Συναυλιακό Μέγαρο της Disney απέναντι από το δρόμο και μισό μπλοκ νότια στο Noe Restaurant and Bar στο Omni Hotel θα πρέπει να μπορεί να περπατήσει ακόμα και σε στιλέτο.

Γκαλερί και αίθουσα κονιάκ (3-5 τετράγωνα)
Για κοκτέιλ ανάμεσα σε περίτεχνα χερουβείμ, μεταβείτε στο λόμπι Biltmore στο Gallery Gallery και το Cognac Room στην καρδιά του ξενοδοχείου.

Redwood Bar & Grill (3-5 τετράγωνα)
Ανοιχτό 7 διανυκτερεύσεις την εβδομάδα μέχρι τις 2 το πρωί, το Redwood Bar & Grill είναι ένα δημοφιλές κατάδυμα με θέμα το πειρατικό μπαρ με καλό φαγητό και ζωντανή μουσική.

Βιβλιοθήκη (4-6 μπλοκ)
Ανοιχτό 7 διανυκτερεύσεις την εβδομάδα μέχρι τις 2 το πρωί, το Library Bar είναι ένα σχετικά μικρό και ανεπιτήδευτο βιβλίο καταφύγιο κοντά στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του LA. Το φαγητό μπαρ φημολογείται ότι είναι αρκετά καλό.

Η ταράτσα στο πρότυπο (4-6 μπλοκ)
Ανοιχτό 7 διανυκτερεύσεις την εβδομάδα έως τις 1:30 π.μ., το Rooftop Bar στο The Standard Hotel είναι το πάρτι για να βρίσκεστε στο Downtown LA . Ο υπαίθριος χώρος δίπλα στην πισίνα έχει εξαιρετική θέα στα γύρω ψηλά κτίρια. Σας προτείνω να πάτε μετά από μια εβδομαδιαία παράσταση, όταν δεν υπάρχει επιβάρυνση κάλυψης και υπάρχει λιγότερη πιθανότητα να είναι μια γραμμή. Είναι λίγο τρελό τα Σαββατοκύριακα, και υπάρχει μια κάλυψη $ 20. Διαβάστε την ανασκόπηση της Ταράτσας στο Πρότυπο .

Irish Bar & Grill του Casey (4-6 τετράγωνα)
Δεν είναι καλό για δράση μετά το θέαμα την Κυριακή μέχρι την Τρίτη, αλλά το υπόλοιπο της εβδομάδας μπορείτε να κρατήσετε τη νύχτα για μερικές ακόμα ώρες σε αυτό το δημοφιλές hangout στο Downtown.

Το Edison (5-6 μπλοκ)
Επίσης, την Κυριακή, την Τετάρτη και την Πέμπτη μπορεί να είναι οι καλύτερες νύχτες για ένα ήσυχο ποτό μετά την επίδειξη στο Edison, καθώς υπάρχει συχνά μια γραμμή 20 και 30 ατόμων που περιμένουν να μπουν στο Σαββατοκύριακο. Υπάρχει περισσότερη "σκηνή" το Σαββατοκύριακο αν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για την αναμονή. Το πρώην εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος που έγινε το 1920-themed bar προσφέρει εκλεκτά κοκτέιλ vintage, μια μεγάλη ποικιλία σκωτσέζικου και αψέντι με μονή βύνη, με σιωπηλές ταινίες που παίζουν στους εκτεθειμένους τοίχους από τούβλα. Υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό τροφίμων / ποτών ύψους 25 $ ανά άτομο για επιτραπέζια εξυπηρέτηση, οπότε αν θέλετε ένα δείπνο αργά το βράδυ από το περιορισμένο μενού τους, προχωρήστε και κλείστε ένα τραπέζι για να παρακάμψετε τη γραμμή. Διαβάστε την κριτική μου για το Edison.

Πέρκα (6-7 μπλοκ)
Ανοιχτό 7 διανυκτερεύσεις την εβδομάδα έως τις 1 ή 2 π.μ., το Perch είναι εστιατόριο του 15ου ορόφου με υπαίθριο αίθριο με θέα στον κεντρικό δρόμο του LA. Δεν είναι τα καλύτερα κοκτέιλ, έτσι κολλήστε με μπύρα ή κρασί.

La Cita (3-5 τετράγωνα)
Αν είστε για μια μικρή πολιτιστική περιπέτεια, αυτό το αυθεντικό μεξικάνικο μπαρ έχει ζωντανή μουσική και χορό και μπορεί να συσκευάζεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Ye Olde Taco House # 1 (3-5 τετράγωνα)
Αυτό δεν είναι το μέρος για το αλκοόλ, αλλά αν έχετε τα munchies μετά από μια επίδειξη Σαββατοκύριακου, μπορείτε να πάρετε ένα ζευγάρι μεγάλη (και φτηνή) αργά τη νύχτα tacos.