Ψώνια στο Ashtabula Mall στην Ashtabula, Ohio

Το Ashtabula Towne Square Mall, που βρίσκεται στην Ashtabula του Οχάιου , περίπου μια ώρα με το αυτοκίνητο ανατολικά του Κλήβελαντ, διαθέτει Wal-Mart, JCPenney και Super K Mart, καθώς και περισσότερα από 30 μικρότερα καταστήματα ειδών. Το συγκρότημα, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά το 1992, διαθέτει επίσης ένα κινηματογράφο, ένα γήπεδο φαγητού και μια στοά παιχνιδιών.

Τα μαγαζιά

Εκτός από τα καταστήματα αγκύρωσης της JCPenney και της Super K Mart, το Ashtabula Towne Square Mall προσφέρει περισσότερα από 30 καταστήματα ειδών.

Μεταξύ αυτών είναι:

Οι υπηρεσίες

Το Ashtabula Towne Square Mall προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

. Το εμπορικό κέντρο φιλοξενεί επίσης αίθουσες arcade Games και Cinema Six θέατρα.

Καταστήματα εκτός τοποθεσίας

Ακριβώς έξω από το εμπορικό κέντρο, αλλά ακόμα μέσα στο εμπορικό κέντρο είναι τα ακόλουθα καταστήματα και εστιατόρια:

Τα εστιατόρια

Το Ashtabula Towne Square Mall διαθέτει ένα ευρύχωρο γήπεδο για φαγητό, το οποίο περιλαμβάνει το Wendy's, το Burger King, την πίτσα του Little Hero's, το Little Caesars Pizza και άλλα καταστήματα γρήγορου φαγητού.

Υπηρεσίες επισκεπτών στο Ashtabula Mall

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας στο Ashtabula Towne Square Mall περιλαμβάνουν πωλήσεις καρτών δώρων, πωλήσεις λαχείων, δωρεάν αναπηρικά καροτσάκια και ενοικιάσεις καροτσιών.

Εκδηλώσεις

Το Ashtabula Towne Square Mall φιλοξενεί την εκδήλωση Ashtabula Home and Garden Show καθώς και διάφορα άλλα γεγονότα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Ωρες

Το Ashtabula Towne Square Mall είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 9 το βράδυ και την Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τις 6 το βράδυ. Οι μεμονωμένες ώρες αποθήκευσης μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς.

Σε μετάβαση

Το Ashtabula Towne Square Mall, ενώ εξακολουθεί να είναι ανοιχτό, είχε αποκλειστεί το 2011.

Υπάρχουν τρεις κενές θέσεις καταστημάτων αγκύρωσης στο εμπορικό κέντρο και χωρητικότητα για 70 μικρότερα καταστήματα. Το εμπορικό κέντρο αγοράστηκε από την SureFire LLC, μια ομάδα τοπικών επενδυτών της Ashtabula County, τον Οκτώβριο του 2015 και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία ανακατασκευής και αναζωογόνησης του εμπορικού κέντρου. Υποσχέθηκαν στα τοπικά ΜΜΕ να διατηρήσουν το ακίνητο ως εμπορικό κέντρο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Το Ashtabula Towne Square Mall
(440) 998-2020