Το εστιατόριο Hamilton: Washington DC και το μουσικό χώρο

Απολαύστε εξαιρετικό φαγητό και ζωντανή διασκέδαση

Το Hamilton είναι ένα δημοφιλές εστιατόριο και ζωντανή μουσική / χώρος παράστασης που εκτελείται από το Clyde's Restaurant Group στην συνοικία Penn Quarter της Washington, DC. Είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα (εκτός από τις 25 Δεκεμβρίου), που σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και ναύλο αργά το βράδυ. Το Hamilton προσφέρει παραστάσεις από τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς μουσικούς. Στεγασμένο στο κτίριο του πολυκαταστήματος Garfinckel, το εστιατόριο και η κύρια κουζίνα καταλαμβάνουν το επίπεδο του εδάφους με το μουσικό χώρο κάτω με τη δική του ξεχωριστή κουζίνα και δύο μπαρ.

Ένα ιδιωτικό μπαρ πιάνου πατάρι στον τρίτο όροφο μπορεί να φιλοξενήσει 80 επισκέπτες για μια οικεία συγκέντρωση δείπνου ή εκτεταμένη απόδοση μετά την κύρια εκπομπή.

Τοποθεσία
Κτίριο Hamilton Square
600 14η οδός, ΒΔ
Ουάσιγκτον
Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι το κέντρο του μετρό
Δείτε ένα χάρτη
Τηλέφωνο: (202) 787-1000

Φαγητό και ποτό

Το μενού στο Hamilton διαθέτει σούσι, αλλαντικά και εποχιακά και περιφερειακά αμερικανικά εισιτήρια με έμφαση σε φρέσκα τοπικά υλικά. Τα προϊόντα standout στο μενού περιλαμβάνουν κυλίνδρους αστακό Maine, πούτσα σιδερώματος, καραμέρα πάπιας, tempura γαρίδας Carolina και ένα τυρκουάζ τυρί στη σχάρα με camembert της κοιλάδας Hudson της Νάνσυ, ημερομηνίες Medjool και ζαμπόν surryano σε μπριότσε. Για το μεσημεριανό γεύμα, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν αλεύρι από χάλυβα, βότσαλο μπάρμπεκιου, χυλοπίτες ολόκληρες από σιτάρι και βρώμη και αυγά Hamilton-2 με βούτυρο ζαμπόν, ζυμωτό ψωμί μπύρας και Hollandaise. Μετά από τα μεσάνυχτα, οι επιλογές περιλαμβάνουν ψημένο μυελό με χαβιάρι, Niman Ranch όλα τα κρεμμύδια με ψιλοκομμένο τσίλι, κοτόπουλο & μπισκότα, ramen, σάντουιτς πιτών filet mignon και κέικ σοκολάτας με μπέικον.

Μια ποικιλία από σπιτικά μιλκσέικ και γλυκά όπως το Chocolate St Louis Gooey Cake και το Apple Crumb Pie Sundae μπορούν να παραγγελθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Το Sushi μπορεί να απολαύσει στο μπαρ sushi και σε όλο το εστιατόριο (11 π.μ. έως μεσάνυχτα) κουτιά Bento είναι διαθέσιμα για μεσημεριανό γεύμα και αντικείμενα όπως το Fire Cracker - πικάντικα καβουρδισμένα καβούρια jumbo, τηγανητές γαρίδες και νιφάδες Tempura και το Rock n Roll-tempura στρείδι, κίτρινο και jalapeno.

Τα είδη γευμάτων κυμαίνονται από μικρές πλάκες έως μεγάλες πιατέλες για να μοιράζονται: τέσσερα είδη φυκιών σε ξύδι ρύζι dressing? τον τάρτα τόνου ή σολομού με αυγό ορτυκιού, νωπά wasabi, χαβιάρι, σάλτσα σόγιας ηλικίας konbu. μέδουσες με αγγούρι, φύκια, jalapeno, βινεγκρέτ σάλτσας ψαριού, Nogucket κόλπος χελώνα με shishito πιπέρι, καλαμπόκι, ντομάτα σταφυλιών, πράσα, yuzu ντύσιμο? κίτρινο carpaccio με πιπέρι καγιέν, yuzu zest, μαϊντανό ραπανάκι και σαλάκι με λεμόνι. και waloo crudo, ασιατικό αχλάδι, τηγανητά κρεμμύδια και σάλτσα σουσάμι-σόγιας.

Το Hamilton διαθέτει μοναδικά και διακριτικά μικρά βιοτεχνικά κρασιά παραγωγής (από αμπελώνες που παράγουν 5000 κρούσματα ή λιγότερο ανά έτος), βιοτεχνικές μπύρες σε σχέδια, καθώς και επιλογές για κουτιά και μπουκάλια, καθώς και μια ολοκληρωμένη λίστα σακετών που συμπληρώνει το μενού σούσι. Υπάρχει ένα πλήρες μπαρ με μεγάλη έμφαση στα διακριτικά αμερικανικά gins, βόκκα και bourbons.

Hamilton LIVE

Το Hamilton LIVE γιορτάζει το ταλέντο και το πάθος των ντόπιων και επισκεπτών μουσικών από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων παραστάσεων που κυμαίνονται από ορειχάλκινα συγκροτήματα της Νέας Ορλεάνης μέχρι τραγουδιστές / τραγουδιστές της χώρας / λαϊκής μουσικής, λατινικά funk και Brunch Gospel. Ο χώρος προσφέρει καθίσματα για 400 άτομα και υπερσύγχρονο φωτιστικό και ηχητικό εξοπλισμό.

Τα εισιτήρια διατίθενται στη διεύθυνση www.thehamiltondc.com/live.

Σχετικά με την Ομάδα Εστιατορίων του Clyde

Το Clyde's Restaurant Group είναι μία από τις πιο επιτυχημένες, ιδιωτικές εταιρείες εστιατορίων της περιοχής της Ουάσιγκτον. Το 1963, το αρχικό Clyde άνοιξε στη γειτονιά Georgetown της Ουάσιγκτον, DC. Σήμερα η Clyde's αποτελείται από 13 ακίνητα στη Βόρεια Βιρτζίνια, στο προάστιο Μέριλαντ και στην περιφέρεια της Κολούμπια - το Clyde's της Georgetown, το Clyde's της Columbia, το Clyde's της Tysons Corner, το Clyde's του Reston, το Clyde's στο Mark Centre, το Clyde's Chevy Chase, Το Place Gallery, το αγρόκτημα Willow Creek του Clyde, το Tower Oaks Lodge, το Τομάτο Παλάτι, οι Τάφοι, το εστιατόριο του 1789 και το γήπεδο γκολφ Old Ebbitt. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.clydes.com.

Σχετικά με την πλατεία του Χάμιλτον

Η πλατεία Hamilton βρίσκεται στη βορειοδυτική γωνία του 14ου και F Streets, μόλις ένα τετράγωνο από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και λιγότερο από δύο τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο.

Το κτίριο ορόσημο κατασκευάστηκε αρχικά το 1929 και λειτουργούσε ως το κυριότερο κατάστημα για το πολυκατάστημα Garfinckel έως το 1990. Από το 1997-1999, το ακίνητο ανακατασκευάστηκε σε ένα σύγχρονο κτίριο γραφείων πίσω από μια αναπαλαιωμένη ιστορική πρόσοψη. Η ανακαίνιση σχεδιάστηκε από την Skidmore, Owings & Merrill και διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα, εξαιρετικά τελειώματα και λεπτομέρειες που θυμίζουν την αρχική κατασκευή του κτιρίου. Το παλιό στιλ χειροτεχνίας είναι εμφανές αμέσως μετά την είσοδό του στο λόμπι, το οποίο διαθέτει θολωτές οροφές και μαρμάρινα, πέτρινα και ξύλινα τελειώματα, με επίκεντρο μοναδικές τοιχογραφίες, κομψά έργα ζωγραφικής και γλυπτικής και μαρμάρινο σιντριβάνι.

Ιστοσελίδα: www.thehamiltondc.com