Ξενοδοχεία Hippest του Ώστιν

Αν ψάχνετε για περισσότερο από ένα άνετο κρεβάτι και ένα καθαρό μπάνιο, ελέγξτε έξω αυτά τα uber-δροσερά καταλύματα Austin.

Ξενοδοχείο Σαν Χοσέ

Παλιότερα ένα ταπεινό μοτέλ στην άκρη του δρόμου, το Hotel San Jose είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των επισκεπτών του κινηματογραφικού συνεργείου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη μέση της ψυχαγωγικής περιοχής Νότιας Κογκρέσου (SoCo), όπου στεγάζεται το περίφημο Continental Club, και διαθέτει μια ήσυχη αυλή με τοιχώματα καλυμμένα με αμπέλια, μια μικρή πισίνα, funky μπαμπού και τραπέζια μεγάλης απόστασης.

Το κρασί και το τυρί σερβίρονται στο ήσυχο αίθριο τα βράδια. Κάθε μικρό δωμάτιο έχει δική του δημιουργική διακόσμηση και διαθέτει μπουρνούζια κιμονό και προϊόντα μπάνιου υψηλής ποιότητας. Τα κλιματιστικά στο παράθυρο μπορεί να είναι λίγο θορυβώδη, αλλά hey, είναι όλα μέρος της γοητείας. 1316 Νότια Κογκρέσο Avenue? (512) 852-2360. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο San Jose στο TripAdvisor.

Kimber Modern

Στεγασμένο σε μια ήσυχη γειτονιά στο νότιο Ώστιν, το Kimber Modern διαθέτει μόνο έξι δωμάτια. Τα εδάφη είναι σκιασμένα με βελανιδιές που μοιάζουν να ταιριάζουν με το κομψό και πολύχρωμο σχέδιο της δομής. Η λευκή σουίτα 500 τετραγωνικών ποδών μπορεί να είναι το καλύτερο παράδειγμα του φωτεινού αλλά ηρεμούντος αισθήματος του ξενοδοχείου. Τα κομψά μοντέρνα έπιπλα περιβάλλονται από τραγανόιους τοίχους λευκού και καλαμιού. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μίνι μπαρ, ιδιωτικό αίθριο και μπανιέρα με χώρο για δύο άτομα. Μπορείτε επίσης να συναντήσετε τους συναδέλφους σας σε μία νυχτερινή ευτυχισμένη ώρα στο αίθριο που καλύπτεται από δέντρα. 110 Ο Κύκλος. (512) 912-1046.

Βιβλίο Kimber Modern για το TripAdvisor.

Ξενοδοχείο St. Cecilia

Ανήκει στον επιχειρηματία Liz Lambert, ο οποίος είναι επίσης ο ιδιοκτήτης του Hotel San Jose, το Hotel St. Cecilia παίρνει το Zen vibe του San Jose και προσθέτει πολύ περισσότερο χώρο. Τα 14 δωμάτια του Hotel St. Cecilia βρίσκονται σε ένα πανέμορφο παλιό σπίτι, τρία στούντιο και έξι μπανγκαλόου σε μια όμορφα διαμορφωμένη και απομονωμένη τοποθεσία κοντά στο SoCo .

Τα μπανγκαλόου δίπλα στην πισίνα παρέχουν μέγιστη προστασία της ιδιωτικής ζωής ενώ τα δωμάτια στο σπίτι προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες για να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Το κτήμα περιλαμβάνει μια πισίνα 50 ποδιών, ξαπλώστρες και μια μικρή υπαίθρια τραπεζαρία, όπου σερβίρεται πρωινό και ελαφρύ φαγητό. Για τους λάτρεις των δίσκων βινυλίου, όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι εξοπλισμένα με πικάπ Rega. Στο λόμπι, το ξενοδοχείο διαθέτει βιβλιοθήκη δανεισμού γεμάτη από vintage ρεκόρ. 112 Academy Drive; (512) 852-2400. Κάντε κράτηση στο Hotel St. Cecilia για το TripAdvisor.

Travaasa

Για τους hipsters που έχουν δυσκολία να καθίσουν ακόμα για πολύ, το Travaasa είναι ένα πείραμα με γνώμονα την εμπειρία στο βορειοδυτικό Ώστιν. Ανάμεσα σε καταπράσινους λόφους, το θέρετρο προσφέρει πεζοπορίες με ποδήλατο, ιππασία, ποδηλασία βουνού, ποδηλασία βουνού και γιόγκα. Για λίγη χαλάρωση μετά από όλες αυτές τις δραστηριότητες, το σπα στο χώρο του ξενοδοχείου μπορεί να προσφέρει θεραπείες που κυμαίνονται από πήλινα και αλόη περιτυλίγματα μέχρι μασάζ Reiki. Για πιο αναζωογονητικό χρόνο εκτός λειτουργίας, κατευθυνθείτε στην πισίνα υπερχείλισης, η οποία έχει εκπληκτική θέα στο λόφο. Τα περισσότερα από τα 70 δωμάτια έχουν εκπληκτική θέα στο λόφο του Τέξας, ενώ πολλά έχουν ιδιωτικά καταστρώματα ή βεράντες. 13500 Farm to Market Road 2769? (877) 261-7792. Κάντε κράτηση στο Travaasa για το TripAdvisor.

Δείτε κριτικές και κριτικές για ξενοδοχεία στην περιοχή Ώστιν στο TripAdvisor.