Ηλεκτρικές εταιρείες στην περιοχή του Ορλάντο

Η περιοχή του Ορλάντο προσφέρει επιλογές για δύναμη

Η περιοχή του Ορλάντο, συμπεριλαμβανομένου του Kis simmee , εξυπηρετείται από τρεις μοναδικούς προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας. Το ένα, το OUC, έχει βαθιές ρίζες στο Ορλάντο και ανήκει σε δήμους. Το Kissimmee, 32 μίλια από το Ορλάντο , έχει δικό του πάροχο, επίσης δημοτικό και με μακρά ιστορία. Ο τρίτος παροχέας, Duke Energy, συγχωνεύθηκε πρόσφατα με την Progress Energy για να αποτελέσει το μεγαλύτερο ηλεκτρικό δίκτυο στις ΗΠΑ. Παρέχει επίσης ενέργεια στην περιοχή Orlando-Kissimmee.

Επιτροπή κοινής ωφελείας Orlando (OUC)

Η Επιτροπή Utilities του Ορλάντο εξυπηρετεί την ανάγκη του Ορλάντο για την εξουσία από το 1922. Είναι ιδιοκτησία των κατοίκων του Ορλάντο και επίσης παρέχει καθαρό νερό στο Ορλάντο, το St. Cloud και σε τμήματα των κομητειών Orange και Osceola. Έχει τιμηθεί για το καλύτερο νερό στη Φλώριδα και τέσσερις φορές ως ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος στη Νοτιοανατολική περιοχή και είναι γνωστός για την εστίασή του στο να είναι πράσινο και προσανατολισμένο προς το μέλλον. Το OUC προσφέρει ευκαιρίες απασχόλησης στον τομέα της μηχανικής, των περιβαλλοντικών τομέων, της χρηματοδότησης, του ανθρώπινου δυναμικού, των συστημάτων γεωγραφικών πληροφοριών, των αγορών, της υποστήριξης, των τεχνικών γραμμών, του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής και της συντήρησης και επισκευής.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του OUC για περισσότερες πληροφορίες και ευκαιρίες απασχόλησης.

Υπηρεσία κοινής ωφελείας Kissimmee (KUA)

Η KUA, η έκτη μεγαλύτερη δημοτική επιχείρηση στη Φλόριντα, εξυπηρετεί την περιοχή Kissimmee. Χρονολογείται στο 1901 και επικεντρώνεται στην τοπική σύνδεση και κοινωνική εξυπηρέτηση για τους περίπου 70.000 πελάτες της.

Ο ιστότοπος της KUA είναι φιλικός προς το χρήστη και απλός. Οι υπάλληλοι της KUA εργάζονται είτε στο κεντρικό γραφείο του Kissimmee είτε στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, περίπου 20 μίλια μακριά. Έχει ονομάσει τον εργοδότη του Ορλάντο Sentinel Top 100.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της KUA για περισσότερες πληροφορίες, στοιχεία επικοινωνίας και ευκαιρίες απασχόλησης.

Duke Energy

Η Duke Energy συγχωνεύθηκε με την Progress Energy το 2012 και παρέχει δύναμη σε μέρη της Φλόριντα, Ιντιάνα, Κεντάκι, Οχάιο, Βόρεια Καρολίνα και Νότια Καρολίνα.

Στη Φλόριντα, αυτό περιλαμβάνει την περιοχή Orlando-Kissimmee. Ο Δούκας επισημαίνει την αποτελεσματικότητα που δημιουργείται από το μέγεθός του για την παροχή οικονομικής και καθαρής ενέργειας στα εκατομμύρια των πελατών της. Έχει την έδρα της στο Charlotte, NC, και έχει ιστορία που χρονολογείται από 150 χρόνια. Δεδομένου ότι η εταιρεία αυτή είναι μεγάλη και καλύπτει πολλά κράτη, περιμένετε μια λιγότερο προσωπική αίσθηση, μαζί με έναν ιστότοπο που χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να περιηγηθείτε. Εάν αναζητάτε απασχόληση στο Duke, απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας για διαθέσιμες ευκαιρίες.

Πόσο κοστίζει?

Ο μέσος μηνιαίος ηλεκτρικός λογαριασμός κατοικιών στο Ορλάντο ήταν $ 123, από τον Σεπτέμβριο του 2016, αναφέρει ο δικτυακός τόπος Electricity Local. Αυτό το αποδίδει στην ένατη θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες. ο μέσος μηνιαίος λογαριασμός σε εθνικό επίπεδο είναι $ 107, αναφέρουν οι ιστότοποι.