Δρομολογίου Έμπνευση: Τι να δείτε αν έχετε μόνο λίγες ώρες στο Λονδίνο

Εάν έχετε μια στάση στο Λονδίνο, ίσως απλώς να είστε σε θέση να συμπιέσετε σε ένα ταξίδι στην πόλη για ένα whiz γύρω από τα κύρια σημεία.

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Το βασικό είναι να σκεφτείτε πόσο καιρό θα πρέπει να μετακινηθείτε γύρω από το αεροδρόμιο του Χίθροου. Χρειάζεται χρόνος για να κατεβείτε από ένα αεροπλάνο, να περάσετε από τα τελωνεία, να ελέγξετε τις αποσκευές για το επόμενο αεροπλάνο, να ξεκαθαρίσετε ξανά την ασφάλεια κλπ. Το Heathrow είναι τεράστιο και διαθέτει 5 τερματικούς σταθμούς, ώστε να χρειαστεί να παράγετε αρκετό χρόνο για να κινηθείτε.

Αν νομίζετε ότι μπορείτε να φτάσετε στο κεντρικό Λονδίνο , ο ταχύτερος τρόπος είναι μέσω του τρένου Heathrow Express που σας μεταφέρει στο σταθμό Paddington σε περίπου 15 λεπτά.

Δείτε πώς θα φτάσω στο Λονδίνο από το αεροδρόμιο Heathrow; .

Μπορεί να προτιμάτε να εξετάσετε μια ιδιωτική περιήγηση σε μια μαύρη καμπίνα που θα μπορούσε να σας πάρει από το αεροδρόμιο και να ξεκινήσετε την περιοδεία σας στο Λονδίνο αμέσως. Βγήκα για μια περιοδεία με τον Graham Greenglass του Λονδίνου Cab Tours και μπορώ να τον συστήσω.

Τριγυρίζω

Από το σταθμό Paddington μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα του υπόγειου σιδηρόδρομου του Λονδίνου όπου μπορείτε να πάρετε τη γραμμή Bakerloo (καφέ γραμμή) στο Charing Cross . Αυτός είναι ο σταθμός για την πλατεία Τραφάλγκαρ, όπου θα έχετε μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες φωτογραφίας. Από εδώ μπορείτε να περπατήσετε κάτω από το The Mall (ένας από τους κύριους δρόμους από την πλατεία Τραφάλγκαρ ) στο Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ . Η αλλαγή της τελετής φρουράς είναι στις 11:30 κάθε μέρα αλλά ακόμα κι αν χάσετε αυτό είναι ακόμα διασκεδαστικό να δείτε τους φρουρούς και το παλάτι.

Τι να δείτε: Προτεινόμενο δρομολόγιο για λίγες ώρες στο Λονδίνο

Από το παλάτι του Μπάκιγχαμ , περπατήστε στο πάρκο St. James's Park , ένα από τα βασιλικά πάρκα του Λονδίνου. Μπορείτε να πάρετε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες από το παλάτι του Μπάκιγχαμ από τη γέφυρα πάνω από τη λίμνη στο πάρκο St. James's Park.

Επικεφαλής για την παρέλαση φρουρών άλογο στο άλλο άκρο του St.

James's Park και περπατήστε διαμέσου της αψίδας για να δείτε το αναρτημένο Οικιακό ιππικό . Αυτά είναι μέρος της ομάδας προστασίας της Βασίλισσας και πάλι, κάνουν μεγάλες φωτογραφίες στο Λονδίνο. Περπατήστε κατά μήκος του Whitehall, στρίψτε δεξιά στα μισά του δρόμου και θα δείτε 10 Downing Street, όπου ζει ο βρετανός Πρωθυπουργός. Δεν μπορείτε να πλησιάσετε, αλλά μπορείτε να δείτε μόνο την πόρτα από το πεζοδρόμιο.

Περπατήστε στο τέλος του Whitehall και θα έρθετε στην πλατεία του Κοινοβουλίου . Εδώ μπορείτε να δείτε τα Σπίτια του Κοινοβουλίου και το Big Ben, καθώς και το Αβαείο του Γουέστμινστερ . Πηγαίνετε στη γέφυρα Westminster και θα δείτε τον ποταμό Τάμεση. Κοιτάξτε αριστερά και υπάρχει το London Eye - ένας τεράστιος τροχός παρατήρησης και ένα σημαντικό ορόσημο στον ορίζοντα του Λονδίνου.

Τώρα, για να δείτε αυτό πολύ, θα χρειαστείτε τουλάχιστον δύο ώρες, αλλά θα έχετε πάρει μέρος σε κάποια από τα πραγματικά σημαντικά αξιοθέατα του Λονδίνου.

Δεν θα συνιστούσα να πάω στον Πύργο του Λονδίνου καθώς είναι λίγο πιο κάτω από τον ποταμό (προς το Λονδίνο, το παλιό μέρος) και το εισιτήριο είναι πολύ απότομο για να μην περάσεις μια ολόκληρη μέρα εκεί.

Αν τελειώσετε την περιήγησή σας στην πλατεία του Κοινοβουλίου, μπορείτε να μεταβείτε στο σταθμό του μετρό Westminster και να πάρετε το Circle Line (κίτρινη γραμμή) πίσω στο Paddington για να πάρετε το Heathrow Express στο αεροδρόμιο Heathrow.

Νομίζω ότι αυτό θα έκανε μια μεγάλη εισαγωγή στο Λονδίνο και ελπίζω ότι θα μπορέσετε να το πάρετε.

Θα έλεγα πάντα να επιτρέψω λίγο περισσότερο χρόνο για να επιστρέψω στο αεροδρόμιο από ό, τι νομίζετε, καθώς μερικές φορές καθυστερούν οι αμαξοστοιχίες.

Και τα καλά νέα είναι ότι όλα τα πράγματα που έχω προτείνει να κάνω εδώ σε αυτόν τον οδηγό είναι δωρεάν.