Πώς να υποβάλετε αίτηση για ενεργειακή βοήθεια στο Μιλγουόκι

Το πρόγραμμα WHEAP παρέχει βοήθεια θέρμανσης για ακόμη περισσότερα νοικοκυριά αυτό το έτος

Το Πρόγραμμα Παροχής Ενεργειακής Βοήθειας του Wisconsin (WHEAP) λειτουργεί σύμφωνα με νέες κατευθυντήριες γραμμές για το εισόδημα αυτό το έτος, καθιστώντας μεγαλύτερο αριθμό νοικοκυριών επιλέξιμων για ενεργειακή βοήθεια. Αυτό σημαίνει ότι οι οικογένειες των Milwaukee με εισοδήματα χαμηλότερα ή ίσα με το 60% του κρατικού μεσαίου εισοδήματος - 51.155 δολάρια για μια τετραμελή οικογένεια κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης 2017-2018 - μπορούν να τύχουν ενεργειακής βοήθειας για να πληρώσουν τους λογαριασμούς ενέργειας.

Για λεπτομέρειες ή για να μάθετε πού να απευθυνθείτε επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.homeenergyplus.wi.gov ή τηλεφωνήστε στο 1-866-HEATWIS (432-8947) .

Οι πελάτες ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση το συντομότερο δυνατό.

Βοήθεια θέρμανσης

Η βοήθεια WHEAP προσφέρει μια εφάπαξ πληρωμή κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης (1 Οκτωβρίου - 15 Μαΐου). Η χρηματοδότηση καταβάλλει ένα μέρος του κόστους θέρμανσης (συνήθως απευθείας στον προμηθευτή ενέργειας), αλλά δεν προορίζεται να καλύψει το σύνολο του κόστους θέρμανσης μιας κατοικίας.

Ηλεκτρική βοήθεια

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα νοικοκυριά μπορούν να επωφεληθούν από μη θερμική ηλεκτρική βοήθεια για την περαιτέρω κάλυψη του ενεργειακού κόστους. Και πάλι, τα κεφάλαια αυτά δεν προορίζονται για την κάλυψη ολόκληρου του λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας του σπιτιού. Πρόκειται επίσης για μια εφάπαξ πληρωμή παροχών κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης (1 Οκτωβρίου - 15 Μαΐου).

Φούρνος Βοήθεια

Εάν σπάσει ένας φούρνος ή λέβητας κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης, θα μπορούσατε να λάβετε χρήματα για τις απαραίτητες επισκευές.

Προσόν

Η εξειδίκευση για όλη την ενεργειακή βοήθεια δεν βασίζεται στο αν κάποιος είναι πίσω από τους λογαριασμούς ενέργειας ή αν νοικιάζει ή κατέχει το σπίτι τους. Το ποσό του οφέλους καθορίζεται από παράγοντες όπως το εισόδημα των νοικοκυριών, η ετήσια κατανάλωση ενέργειας, το μέγεθος του νοικοκυριού και ο τύπος της οικιστικής μονάδας.

Οι αιτούντες πρέπει να φέρουν τα ακόλουθα στοιχεία στους οργανισμούς ενεργειακής βοήθειας για να καθορίσουν την επιλεξιμότητα:

Σημείωση: Εάν ο αιτών είναι ενοικιαστής και περιλαμβάνεται θερμότητα, ένα πιστοποιητικό ενοικίου ή δήλωση του ιδιοκτήτη που επιβεβαιώνει ότι η θερμότητα περιλαμβάνεται στις πληρωμές ενοικίου.