Πώς να πάρετε ένα δωρεάν λεωφορείο σε ένα παιχνίδι Milwaukee Bucks

Ποιος θέλει να ασχοληθεί με το πάρκινγκ στο κέντρο του Μιλγουόκι - που θα μπορούσε να σημαίνει να χτυπάτε πολλά χρήματα για ένα σημείο ή να περιπλανηθείτε στους δρόμους, καθώς ο χρόνος των παιχνιδιών αυξάνεται όλο και πιο κοντά; Αρκετά μπαρ και εστιατόρια του Μιλγουόκι προσφέρουν δωρεάν λεωφορεία (για την τιμή ενός ποτού) στα εγχώρια παιχνίδια του Milwaukee Bucks στο BMO Harris Bradley Centre, τα οποία κάνουν όλη την εμπειρία ένα αεράκι. Εδώ είναι ο οδηγός σας για hopping σε ένα δωρεάν shuttle-και τι μπορείτε να περιμένετε να φάτε (ή να πιείτε) πριν από το παιχνίδι.

Μπλε Κορδέλα του Τζάκσον

Διαθέσιμο από τις δύο τοποθεσίες του Jackson's Blue Ribbon Pub - Wauwatosa και Milwaukee (στο Brewhouse Inn & Suites βόρεια του κέντρου) - το λεωφορείο σας φέρνει στο παιχνίδι με ευκολία.

Τι είναι το μενού: τυρόπηγμα τυριών, φτερά κοτόπουλου και στρείδια για εκκινητές; υγιεινές σαλάτες όπως η φρουτοσαλάτα και η σαλάτα Baja του Τζάκσον. μισή-ντουζίνα flatbreads και επτά πίτσες? σάντουιτς (από χοιρινό καρνίτα μέχρι πρωτιά) και χτίζετε το δικό σας μπιφτέκι

Το Bar & Grill του O'Lydia

Αυτό το εστιατόριο ιρλανδικής κουζίνας βρίσκεται στο Walker's Point και προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο για όλους τους επισκέπτες.

Τι είναι το μενού: Τυπικό φαγητό σε μπαρ όπως κρεμμυδάκια, τσουκνίδες και σάντουιτς σαν σάντουιτς ιρλανδικού βοείου κρέατος (κάθε σάντουιτς έρχεται με μια πλευρά πατάτες, τσιπς, πατάτες, κολοκύθα, σαλάτα, ψητή πατάτα ή σούπα). εννέα διαφορετικές σαλάτες που περιλαμβάνουν σαλάτα σπανάκι φραουλών αβοκάντο.

Η ταβέρνα και η σχάρα του Steny

Ανοιχτό από το 1995, το Steny's-in Walker's Point-έχει γίνει γνωστό για την αιματηρή Μαρία του (μπορείτε να το πάρετε ακόμη και σε ένα growler να πάει). Και το Shuttle Bus Special σας προσφέρει δωρεάν εγχώρια μπύρα (με κάθε αγορά).

Τι είναι το μενού: Άνετα τρόφιμα όπως το Mac N Cheese, τα φτιαγμένα γεμιστά Jalapenos και τα φτερά (επιλογή από 13 σάλτσες γεύσης) ή τον κοινόχρηστο δίσκο δειγματολήπτη (έξι πλευρές, όπως το Ρόιμπεν Ρόλς και το σπανάκι με τη σπανάκι).

Ο Κρατικός Οίκος του Saz

Οι βρεφικές ραβδώσεις στη σάλτσα μπάρμπεκιου είναι ό, τι τραβούν τους ανθρώπους στο Saz's - αλλά μια δωρεάν βόλτα με λεωφορείο σε ένα παιχνίδι Bucks κάνει την εμπειρία ακόμα καλύτερη.

Τι είναι το μενού: Μοναδικές εφαρμογές όπως βατόμουρα και ένα flatbread που ολοκληρώνεται με Wisconsin cheddar και κοτόπουλο μπάρμπεκιου ή τραβηγμένο χοιρινό κρέας, καθώς και πλούσια εισόδους όπως ένα Sicilian χοιρινό ή μαύρο γατόψαρο. Στερεώστε το Combo Baby Back Rib (1/3 από το rack) σε οποιοδήποτε πακέτο.

Ο αμερικανικός παμπ του Jack

Ανοιχτό από το 2013 στην πολυσύχναστη οδό Brady, στην ανατολική πλευρά της πόλης, το vibe είναι ένα πολυτελές σπορ μπαρ με βραδινό, μεσημεριανό και δείπνο. Σαλάτα και σούπες για τους υγιείς λαούς είναι στο μενού, όπως και οι επιδοκιμαστικές επιλογές όπως ένα ρολό Philly με μια πλευρά του jalapeño τυρί, ή μπριζόλα-τσουκνίδα sliders.

Τι είναι το μενού: Ενώ το μενού είναι γεμάτο με γευστικές επιλογές, αξίζει να συμβουλευτείτε τις νυχτερινές προσφορές. Για παράδειγμα, η Tex-Mex Tuesdays σημαίνει $ 2 tacos και την Πέμπτη, μια αγορά pitcher σας δίνει μια δωρεάν πίτσα. Υπάρχει ακόμη και ένα ψωμί της Παρασκευής για να σας καύση πριν προχωρήσετε στο παιχνίδι.

Το μπαρ και το Grill του σπα του Brewski

Εκτελώντας ένα λεωφορείο σε όλα τα παιχνίδια στο Bucks τις Παρασκευές και τα Σάββατα από τη θέση που βρίσκεται κοντά στα σύνορα Wauwatosa / Milwaukee ( 76ος St. και Blue Mound Road), αξίζει να παρακολουθείτε τις καθημερινές αφιερώσεις του μπαρ για φαγητό και ποτό.

Παραδείγματος χάριν, την Παρασκευή, είναι δυο για ένα ποτά και σιδηροδρομικά ποτά, συν ένα ψάρι.

Τι είναι το μενού: Φρουτώδες ποτό, όπως το Electric Smurf και το Τρίγωνο των Βερμούδων - εκτός από τις βρύσες και τα κοκτέιλ, συνοδεύονται από πίτσες 12 ιντσών, οκτώ μπιφτέκια, σάντουιτς και εφαρμογές.

Spitfires στο κράτος

Ακριβώς σε απόσταση αναπνοής από τη ζυθοποιία Miller, αυτό το spot φτερούγες και μπύρες ευδοκιμεί στους λάτρεις των σπορ και στους λάτρεις της ψησταριάς.

Τι είναι το μενού: Επιλέξτε από 22 γεύσεις για τα φτερά σας, από ένα ελαφρύ τζίντζερ με σουσάμι σε ένα βαρέλι με γεύση καραϊβικής τράγας. Στο μενού υπάρχουν επίσης μπιφτέκια και σάντουιτς, ενώ οι "πατάτες τηγανητές", τα κακοποιημένα φτερά κρεμμυδιών και τα τυρόπηλα τυριών είναι όλα εύκολα αφαιρετά.