Αλεξίπτωτο πλαγιάς στην Λίμα

Εάν τα μουσεία ιστορίας, οι γκαλερί τέχνης και τα σιντριβάνια είναι λυπημένα για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε τον εαυτό σας από τους βράχους των Miraflores. Το αλεξίπτωτο πλαγιάς έχει γίνει ένα καθιερωμένο άθλημα στη δημοφιλή περιοχή της παραλίας, προσφέροντας μία από τις μεγαλύτερες βροχές της πόλης ...

Δίδυμο αλεξίπτωτο στο Miraflores

Το πιο δημοφιλές σημείο για αλεξίπτωτο πλαγιάς στη Λίμα βρίσκεται στο παραλιακό parapuerto στο Parque Raimondi, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Parque del Amor και το Parque Salazar (κατά μήκος του Malecón Cisneros ).

Εδώ θα βρείτε μια χούφτα χειριστές αλεξίπτωτων αεροπλάνων - συμπεριλαμβανομένων των Fly Adventure, AeroXtreme και PeruFly - που προσφέρουν μαθήματα και διαδρομές.

Οι τακτικές πτήσεις είναι η πιο δημοφιλής επιλογή. Για περίπου S / .150 έως S / .240 (US $ 52 έως $ 84), θα βρεθείτε σε έναν έμπειρο εκπαιδευτή αλεξίπτωτο, ο οποίος θα σας ταξιδέψει για μια πτήση 10 λεπτών πάνω από τους βραχώδεις βράχους. Από εδώ, θα μπορείτε να δείτε όλη την ακτή, από το Parque de Amor μέχρι το Larcomar και ακόμη πιο κάτω στις παραλίες Barranco και Chorrillos και βόρεια κατά μήκος της Costa Verde.

Αεροπορικά εισιτήρια για Pachacamac

Ορισμένοι χειριστές, συμπεριλαμβανομένων των AeroXtreme και Fly Adventure, προσφέρουν πτήσεις στην κοιλάδα Pachacamac, που βρίσκεται στην περιοχή Lurín της Λίμα (περίπου 20 μίλια νοτιοανατολικά της Κεντρικής Λίμα).

Οι πτήσεις του Pachacamac κοστίζουν περίπου οι ίδιες με εκείνες των Miraflores, αλλά διαρκούν τουλάχιστον μερικά λεπτά περισσότερο (15 έως 25 λεπτά συνολικά) και τείνουν να είναι πιο έντονες.

Η αλεξίπτωτο εποχή στο Pachacamac τρέχει από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο.

Μαθήματα αλεξίπτωτο πλαγιάς στη Λίμα

Τα μαθήματα αλεξίπτωτο στην Λίμα συνήθως διαρκούν από μία έως οκτώ ημέρες, με τα μακρύτερα μαθήματα να διαδίδονται συχνά σε μερικές εβδομάδες.

Τα μονοήμερα μαθήματα σάς επιτρέπουν να περάσετε σόλο σε χαμηλά υψόμετρα, ενώ μακρύτερα μαθήματα περιλαμβάνουν περισσότερη θεωρία, πτήσεις μεγαλύτερου υψομέτρου και, αν ολοκληρωθεί με επιτυχία, η χορήγηση πιστοποιητικού πιλότου φοιτητή από την Περουβιανή Ένωση Ελεύθερων Πτήσεων (APVL).

Εάν εγγραφείτε για ένα από τα μακρύτερα μαθήματα, θα μάθετε να πετάτε σε διάφορες τοποθεσίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν Miraflores και Pachacamac.