Τι γνωρίζετε για το Richmond Virginia;

Το Richmond, πρωτεύουσα της Κοινοπολιτείας της Βιρτζίνια, είναι μια ζωντανή πόλη με 400 χρόνια ιστορίας και ένα ευρύ φάσμα αξιοθέατων που προσφέρουν ένα διασκεδαστικό και προσιτό προορισμό διακοπών για σαββατοκύριακο. Η περιοχή του Ρίτσμοντ έχει κάτι για όλους με πολλά καταπληκτικά καταστήματα, υπέροχα εστιατόρια, παγκοσμίου φήμης μουσεία, κομψά σπίτια και κήπους και φιλικά προς την οικογένεια αξιοθέατα.

Μετάβαση στο Ρίτσμοντ

Το Richmond βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το I-95 και απέχει περίπου 2 ώρες με το αυτοκίνητο από την περιοχή Washington DC.

Η Amtrak μόλις πρόσφατα επέκτεινε την υπηρεσία της στο Ρίτσμοντ και προσφέρει εύκολη διαδρομή με τρένο από το Union Station.

Ακολουθεί ένας οδηγός για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια απόδραση στην ιστορική περιοχή.

Κορυφαία αξιοθέατα στο Ρίτσμοντ

Η ιστορική περιοχή έχει δεκάδες αξιοθέατα για να προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα συμφερόντων. Εδώ είναι τα κυριότερα σημεία από μερικά από τα πιο δημοφιλή μέρη για επίσκεψη.

Κρατικό Capitol της Βιρτζίνια: Τράπεζα και 10ος δρόμοι, Ρίτσμοντ, Βιρτζίνια. Το κτίριο του Καπιτώπου φιλοξενεί το παλαιότερο νομοθετικό σώμα στις ΗΠΑ και την έδρα της κυβέρνησης για την Κοινοπολιτεία της Βιρτζίνια. Το κτίριο πρόσφατα αποκαταστάθηκε και επεκτάθηκε. Οι νέες παροχές επισκεπτών περιλαμβάνουν κατάστημα δώρων, καφετέρια και εκθεσιακή γκαλερί. Δωρεάν ημερήσιες ξεναγήσεις προσφέρονται καθημερινά.

Το αμερικανικό κέντρο εμφυλίου πολέμου στο ιστορικό Tredegar: 500 Tredegar Street, Richmond, Βιρτζίνια. Το μουσείο είναι το πρώτο του είδους του που ερμηνεύει τον πόλεμο μέσα από τρεις αλληλένδετες προοπτικές: Ένωση, Συνομοσπονδία και Αφρικανική Αμερική.

Βρίσκεται σε 8 στρέμματα στον ιστορικό ποταμό James στο κέντρο του Ρίτσμοντ, ο χώρος περιλαμβάνει πέντε κτήρια που απεικονίζουν την εποχή των σιδηρικών έργων. Η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου λειτουργεί το Εθνικό Πάρκο Επισκεπτών του πάρκου Battlefield του Richmond που βρίσκεται στο ανακαινισμένο κτήριο δίπλα.

Maymont: 2201 Shields Lake Drive, Ρίτσμοντ, Βιρτζίνια.

Το κτήμα βικτοριανού σπιτιού των 100 στρεμμάτων δόθηκε στην πόλη Richmond από τον Major & Mrs. James H. Dooley. Το Maymont Mansion, ένα ανακαινισμένο μουσείο σπιτιών 33 δωματίων που αντιπροσωπεύει τον πολυτελές τρόπο ζωής της χρυσή εποχή, είναι ανοιχτό για περιηγήσεις όλο το χρόνο. Το Maymont Farm Farm και Farmer Farmer διαθέτει σπάνιες φυλές οικόσιτων εκτρεφόμενων ζώων, ενώ τα εκθέματα της έκθεσης Maymont Wildlife παρέχουν υπαίθριους βιότοπους για την άγρια ​​φύση της βιρτζίνια, όπως η μαύρη αρκούδα, το bison, η αλεπού, το bobcat, τα αρπακτικά πουλιά, το White-tail και το σιτάρι. Το Nature & Visitor Centre διαθέτει εκθέματα του James River, διαδραστικές γκαλερί, καταρράκτη 20 ποδιών, ψάρι, χελώνες, κουκουβάγιες, ποταμοί και άλλα. Επίσης στο χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει ένα ιταλικό και ιαπωνικό κήπο, μια συλλογή μεταφορών. ένα Arboretum και ένα Café.

Βοτανικός Κήπος Lewis Ginter: 1800 Lakeside Avenue Richmond, Βιρτζίνια. Το δημοφιλές αξιοθέατο διαθέτει περισσότερα από 50 στρέμματα και μια δωδεκάδα θεματικού κήπου, όπως Κήπος Θεραπείας, Sunken Garden, Ασιατική κοιλάδα, Rose Garden, κήπο με υγρότοπους, βικτοριανό κήπο και παιδικό κήπο. Υπάρχει επίσης ένα Ωδείο με εσωτερικές οθόνες, ένα κατάστημα κήπων, ένα καφέ κήπο, ένα συγκρότημα εκπαίδευσης και βιβλιοθήκης, χώρος συνάντησης και εκθέματα. Το εστιατόριο Robins Tea House σερβίρει καθημερινά μεσημεριανό γεύμα και έχει θέα στη λίμνη και τους κήπους.

Μουσείο Καλών Τεχνών Βιρτζίνια: 200 N. Boulevard Richmond, Βιρτζίνια. Το μουσείο διαθέτει μια μόνιμη συλλογή που περιλαμβάνει περισσότερα από 22.000 έργα τέχνης, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης δημόσιας συλλογής του Fabergé εκτός Ρωσίας και μιας από τις καλύτερες συλλογές αμερικανικής τέχνης του έθνους. Το μουσείο φιλοξενεί επίσης συλλεκτικές συλλογές Αγγλικών ασημιού και ιμπρεσιονιστή, μετα-ιμπρεσιονιστική, βρετανική αθλητική και σύγχρονη τέχνη και φημισμένη νότια ασιατική, ιμαλαϊκή και αφρικανική τέχνη. Η γενική είσοδος είναι δωρεάν, αν και ορισμένες ειδικές εκθέσεις απαιτούν εισιτήριο. Τον Μάιο του 2010, το Μουσείο Καλών Τεχνών της Βιρτζίνια ολοκλήρωσε επέκταση ύψους 150 εκατ.

Ιστορική Εταιρεία Βιρτζίνια: 428 N. Boulevard, Richmond, Βιρτζίνια. Η Ιστορική Εταιρεία της Βιρτζίνια αναφέρει την ιστορία της ιστορίας της Βιρτζίνια από την προϊστορία μέχρι σήμερα.

Οι 13 εκθεσιακές αίθουσες διαθέτουν τη μεγαλύτερη έκθεση των αντικειμένων της Βιρτζίνια σε μόνιμη θέα.

Hollywood Νεκροταφείο: 412 S. Cherry St. Richmond, Βιρτζίνια. Το νεκροταφείο, που ιδρύθηκε το 1847, είναι ο τελευταίος τόπος ανάπαυσης δύο αμερικανών προέδρων (James Monroe και John Tyler), άλλοι διάσημοι Βιρτζίνιοι και χιλιάδες συμμαχικοί στρατιώτες. Με θέα στον ποταμό James, είναι ένα όμορφο θέαμα και υπέροχο να περπατήσετε.

Μουσείο του Edgar Allan Poe: 1914-16 Ε. Main St. Richmond, Βιρτζίνια. Το μουσείο διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από χειρόγραφα, επιστολές, πρώτες εκδόσεις, αναμνηστικά και προσωπικά αντικείμενα του Edgar Allan Poe. Το μουσείο Poe παρέχει μια ματιά στο αρχαίο δέκατο ένατο αιώνα Richmond όπου Poe έζησε και εργάστηκε. Ο κήπος είναι διαθέσιμος για ενοικίαση για γάμους και ειδικές εκδηλώσεις. Κλειστό Δευτέρα.

Η αίθουσα Agecroft : 4305 Sulgrave Road, Ρίτσμοντ, Βιρτζίνια. Το αρχοντικό ήταν στην πραγματικότητα χτισμένο στο Lancashire της Αγγλίας στα τέλη του 15ου αιώνα και μεταφέρθηκε στον Ατλαντικό και στη συνέχεια ξανασυναρμολογήθηκε σε μια γειτονιά του Ρίτσμοντ γνωστή ως Windsor Farms. Το σπίτι και οι κήποι είναι ανοιχτοί για περιηγήσεις όλο το χρόνο.

Το Richmond διαθέτει ένα ευρύ φάσμα αξιοθέατων για τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων διαδραστικών μουσείων και ιστορικών χώρων, παιδικά θέατρα, αθλητικές αίθουσες, υπαίθριες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και πολλά άλλα. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για τους καλύτερους οικογενειακούς προορισμούς στην περιφέρεια Richmond.

Kings Dominion : Doswell, Βιρτζίνια. Το πάρκο ψυχαγωγίας είναι ένα από τα αγαπημένα των οικογενειών και προσφέρει μια γεμάτη μέρα διασκέδασης με περισσότερες από 60 βόλτες, επτά κυλιόμενες σκούπες, ζωντανή ψυχαγωγία και ένα πάρκο 20 στρεμμάτων.

Παιδικό Μουσείο του Ρίτσμοντ: 2626 West Broad St. Richmond, Βιρτζίνια. Το μουσείο παρέχει χειροποίητα εκθέματα για παιδιά ηλικίας 8 ετών και κάτω. Τα παιδιά μπορούν να προσποιηθούν ως εκπαιδευτικοί, να εργαστούν σε γκαράζ, να οδηγήσουν ένα ασθενοφόρο, να ανέβουν σε ένα δέντρο, να δημιουργήσουν έργα τέχνης και πολλά άλλα.

Ζωολογικός κήπος Metro Richmond: 8300 Beaver Bridge Road, Ρίτσμοντ, Βιρτζίνια. Ο ζωολογικός κήπος διαθέτει μια ποικιλία ζώων, όπως λιοντάρια, τίγρεις, warthogs, καμηλοπάρδαλες και πιγκουίνους.

Segway του Ρίτσμοντ: 301 East Cary Street. Richmond, Βιρτζίνια. Πάρτε μια μοναδική περιήγηση στην πόλη και περιπλανηθείτε στους δρόμους του κέντρου του Ρίτσμοντ.

Maymont: 2201 Shields Lake Drive, Ρίτσμοντ, Βιρτζίνια. Το κτήμα βικτοριανού σπιτιού των 100 στρεμμάτων διαθέτει πολλές δραστηριότητες διασκέδασης για όλες τις ηλικίες. Τα παιδιά απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα εκθέματα του Κέντρου Φύσης & Επισκεπτών συμπεριλαμβανομένου του καταρράκτη 20 ποδιών, των ψαριών, των χελωνών, των κουκουβάγιων, των ποταμοκιών και του αγροκτήματος των παιδιών που διαθέτουν σπάνιες φυλές οικιακών αγροτικών ζώων.

Βοτανικός Κήπος Lewis Ginter: 1800 Lakeside Avenue Richmond, Βιρτζίνια. Το δημοφιλές αξιοθέατο διαθέτει περισσότερα από 50 στρέμματα και μια ντουζίνα θεματικών κήπων. Ο παιδικός κήπος προσφέρει ειδικά προγράμματα για παιδιά όλο το χρόνο. Τα παιδιά προτιμούν ιδιαίτερα το μοναδικό σπίτι των δέντρων και τις περιοχές παιχνιδιού νερού και άμμου.

Επιστημονικό Μουσείο Βιρτζίνια: 2500 West Broad Street, Ρίτσμοντ Βιρτζίνια. Τα παιδιά όλων των ηλικιών απολαμβάνουν εκατοντάδες μοναδικά hands-on εκθέματα που σχετίζονται με την αεροδιαστημική, τις βιοεπιστήμες, την ηλεκτρική ενέργεια, τη χημεία, την αστρονομία, τον ήχο, τους υπολογιστές και πολλά άλλα. Το Μουσείο Επιστημών φιλοξενεί επίσης τη μεγαλύτερη κινηματογραφική οθόνη της Βιρτζίνια με ταινίες IMAX και εκπομπές πολυμέσων.

Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε όταν επισκέπτεστε την περιοχή του Ρίτσμοντ ότι δεν μπορείτε να τα δοκιμάσετε όλα σε ένα ταξίδι. Ακολουθούν μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την απόδραση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχεδίου απόδρασης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνδέσμου Μητροπολιτικών Συμβάσεων & Επισκεπτών του Ρίτσμοντ.