Παροχές ανεργίας DC (Συχνές ερωτήσεις και πληροφορίες κατάθεσης)

Πώς να καταθέσετε ασφάλιση ανεργίας στην περιφέρεια της Κολούμπια

Το πρόγραμμα ασφάλισης ανεργίας της Ουάσινγκτον παρέχει προσωρινή αποζημίωση σε άτομα που είχαν προηγουμένως απασχολήσει στην περιφέρεια της Κολούμπια, με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές που θεσπίστηκαν από τον ομοσπονδιακό νόμο Το πρόγραμμα διαχειρίζεται το Τμήμα Υπηρεσιών Απασχόλησης (DOES).

Τι χρειάζεστε

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για επιδόματα ανεργίας DC, θα χρειαστείτε τις ακόλουθες πληροφορίες:

Υποβολή Αίτησης

Οι αιτήσεις ανεργίας DC μπορούν να κατατεθούν ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά και αυτοπροσώπως.

Ποιος μπορεί να λάβει παροχές ανεργίας στο DC;

Για να λάβετε παροχές, πρέπει να είστε άνεργοι χωρίς να έχετε δικό σας λάθος και να είστε πρόθυμοι και ικανοί να εργαστείτε. Πρέπει να υποβάλετε αναφορές που δείχνουν ότι αναζητάτε ενεργά εργασία σε τακτική βάση .

Τι εάν μετακόμισα εδώ από άλλο κράτος;

Είστε επιλέξιμοι μόνο για να λάβετε παροχές ανεργίας από την DC για μισθούς που αποκτήθηκαν στο DC. Αν εργαστήκατε σε άλλο κράτος, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για παροχές από το κράτος αυτό.

Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω αφού χάσω τη δουλειά μου για αρχειοθέτηση για ανεργία;

Μην περιμένετε! Αρχείο αμέσως. Όσο πιο σύντομα αρχειοθετείτε, τόσο πιο γρήγορα θα λάβετε τα οφέλη που είναι διαθέσιμα σε εσάς.

Πόσο είναι οι πληρωμές ανεργίας στο DC;

Τα οφέλη βασίζονται στα προηγούμενα κέρδη ενός ατόμου. Το ελάχιστο ποσό είναι $ 59 την εβδομάδα και το μέγιστο είναι $ 425 την εβδομάδα (ισχύει από τις 2 Οκτωβρίου 2016).

Το ποσό υπολογίζεται βάσει των μισθών σας στο τρίμηνο της περιόδου βάσης με τους υψηλότερους μισθούς.

Πώς καθορίζεται η επιλεξιμότητα για την ανεργία;

Για να δικαιούστε παροχές, πρέπει να έχετε πληρώσει μισθούς από έναν ασφαλισμένο εργοδότη και να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Η περίοδος βάσης είναι μια δωδεκάμηνη περίοδος που καθορίζεται από την ημερομηνία κατά την οποία υποβάλατε την αξίωσή σας για πρώτη φορά.

Τι εάν λαμβάνω κάποιο εισόδημα ενώ είμαι άνεργος;

Το ποσό που κερδίζετε θα αφαιρεθεί από τις πληρωμές ανεργίας σας. Εάν λαμβάνετε πληρωμές κοινωνικής ασφάλισης, σύνταξη , πρόσοδο ή αμοιβή αποχώρησης, το εβδομαδιαίο όφελος μπορεί να υπόκειται σε έκπτωση.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανεργία στην Ουάσινγκτον, DC στο δικτυακό τόπο της DC Network.