Πέντε μπαρ Pizza 50 στο ξενοδοχείο ARIA Las Vegas

Shawn McClain κάνει πίτσα στο Λας Βέγκας

Όταν μπαίνεις στο Five50 Pizza Bar στο Aria Las Vegas, θα πρέπει να περιμένεις να έχεις πολύ καλό φαγητό γιατί ο Shawn McClain είναι υπεύθυνος. Ο Shawn McClain του Sage στην ARIA γνωρίζει ένα ή δύο πράγματα για το καλό φαγητό. Ξεχάστε ότι είναι ένας βραβευμένος σε βραβείο Τζέιμς Μπέαρ και σερβίρει ορεκτικά στο Sage και θα είστε πεπεισμένοι για το ταλέντο του.

Όταν δοκιμάζετε το μπαρ Five50 Pizza, πρέπει να το έχετε υπόψη σας, επειδή στην επιφάνεια μπορεί να έχετε μικτά συναισθήματα.

Ίσως να αναρωτιέστε τι είναι η φασαρία. Μπορείτε να δοκιμάσετε την πίτσα και να μην αποσταθεροποιηθεί. Μπορεί να δείτε μερικά από τα ορεκτικά και να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει σε μια θέση πίτσας.

Βάλτε έναν ταλαντούχο σεφ στο χέρι και συνειδητοποιείτε ότι αυτό δεν είναι μια τυπική πίτσα. Αυτό που παίρνετε στο Five50 Pizza Bar είναι μια πίτσα που δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες. Αυτός είναι ένας συνδυασμός μερικών στυλ που ενσωματώνει υψηλότερη θερμότητα αλλά όχι τρελή ζέστη και λίγο char για να προσθέσετε γεύση αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να είναι ένα ζήτημα. Υποστηρίζοντας το παχύ αλλά προσθέτοντας στο λεπτό καταλήγετε με μια πίτσα που πέφτει μεταξύ τόσο πολύ ώστε να αισθάνεται νέα. Τι νέα ιδέα, ένας νέος τρόπος να δούμε την πίτσα.

Αν σας αρέσει η λεπτή, τραγανή πίτσα ίσως να είστε ικανοποιημένοι και αν αγαπάτε βαθύ πιάτο, θα είστε απογοητευμένοι. Ωστόσο, αν μπορείτε να εκτιμήσετε την πίτσα και μπορείτε να εκτιμήσετε το στυλ της Νάπολης και τις λεπτομέρειες της Ανατολικής Ακτής μαζί με τα συστατικά της δυτικής ακτής, ίσως να σκέφτεστε να επιστρέψετε ξανά και ξανά.

Το Five50 Pizza Bar είναι μια πίτσα για φαγητό.

Μέρος από τα 77 μέρη για φαγητό Φτηνές στο Λας Βέγκας

Τοποθεσία: Five50 Pizza Bar
ΑΡΙΑ Λας Βέγκας
3730 Las Vegas Blvd. Νότος
Las Vegas, NV 89109

Τηλέφωνο:

Δείτε το δικτυακό τόπο Five50 Pizza Bar

Κουζίνα στο Five50 Πίτσα Bar: Αμερικανική / Ιταλική

Κρατήσεις: δεν απαιτείται

Εύρος Τιμών: Φτηνές έως Μέτριες.

Πιάσε μια φέτα και είναι πολύ, πάρε μερικά ορεκτικά και μπύρες και γίνεται ακριβό.

Ωρες:
Μεσημεριανό και δείπνο καθημερινά - 11:00 - Μεσάνυχτα
Μετρητής φέτας: Άνοιγμα αργά

Ενδυμασία: Casual

Τι να περιμένετε στο Five50 Pizza Bar:
Η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι βρίσκομαι στο μπαρ με πίτα και μπύρα. Ο κατάλογος μπύρας είναι μακρύς αλλά δεν είναι πολύπλοκος και μακρύς. Οι φούρνοι πίτσας είναι σε πλήρη θέα και αν είστε στο σπίτι αυτό το μέρος μπορεί να αισθάνεται σαν το σημείο που οι γονείς σας σας έσυραν ως παιδί, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν μια μπύρα και θα μπορούσατε να έχετε πίτσα. Μπορείτε να έχετε μια πολύ καλή μπύρα και μια φέτα πίτσα. Αυτό που κάνει το Five 50 Pizza Bar special είναι το υπόλοιπο του μενού. Τα μικρά πιάτα είναι τόσο καλά από τα καλύτερα εστιατόρια στο Λας Βέγκας. Μην ξεγελιέστε από τους φούρνους πίτσας μπροστά, αυτό είναι ένα νόμιμο σημείο για προσεκτικά επεξεργασμένα πιάτα που θα εκραγούν με γεύση και θα εντυπωσιάσουν τον ουρανίσκο σας. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΔΙ ΠΙΖΕΡΙΑ. Αυτό είναι ένα παράδειγμα ανύψωσης της εμπειρίας της πίτσας.

Μην ανησυχείτε, δεν θα συναντήσετε μια μικρή ομάδα μπέιζμπολ που θα γιορτάζει μια νίκη εδώ. Ωστόσο, με λίγες τηλεοράσεις πάνω από το μπαρ και το αθλητικό βιβλίο γύρω από τη γωνία θα πάρετε τη δόση των αθλητικών οπαδών σας να αντιμετωπίζονται με καλό φαγητό σε ένα κοινό πίτσα που είναι κάτι άλλο εκτός από πίτσα.

Το παράθυρο πίτσας αργά τη νύχτα λειτουργεί για μένα, καθώς είμαι κορόιδο για μια φέτα μετά από ένα μακρύ βράδυ.

Πώς είναι το φαγητό στο Five50 Pizza Bar;
Η πίτσα πρέπει να είναι το επίκεντρο, αλλά θα απομακρυνθείτε από τις μικρές πλάκες και τα ζυμαρικά. Η πίτσα θα φανεί διαφορετική αν είστε σνακ πίτσας. Με άλλα λόγια, όταν φεύγετε από εκεί, θα το αγαπάτε ή θα το μισείτε. Θα εντυπωσιαστείτε τουλάχιστον από το γεγονός ότι κάμπτονται στους κανόνες λίγο με τις πίτες τους.

Τι πρέπει να δοκιμάσετε στο Five50 Pizza Bar:

Ακόμα ψάχνει για το σωστό μέρος για ένα γεύμα στο Λας Βέγκας; Μπορώ να βοηθήσω:
Επιστρέψτε στο σπίτι του εστιατορίου
Βρείτε τα καλύτερα εστιατόρια στο Λας Βέγκας
77 μέρη για φθηνά τρόφιμα στο Λας Βέγκας
Πρωινό στο Λας Βέγκας
100 εστιατόρια στο Λας Βέγκας

Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, travel-guide.com μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν φαγητό, διαμονή, ή ταξίδια με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ωστόσο, αυτά τα προνόμια δεν θα επηρεάσουν την κάλυψη στο About.com. Δείτε την Πολιτική Δεοντολογίας του About.com