Βιβλιοθήκη Richard Nixon και γενέτειρα

Επισκέπτης της βιβλιοθήκης του Richard Nixon και του τόπου γεννήσεως

Ο Richard Nixon ήταν ο 37ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι ένας από τους δύο Καλιφόρνιοι που κατείχαν αυτό το γραφείο (ο άλλος ήταν ο Ρόναλντ Ρέιγκαν).

Για πολλά χρόνια, η βιβλιοθήκη Nixon χρηματοδοτήθηκε με ιδιωτική χρηματοδότηση και μάλλον μικρή, καθώς οι προεδρικές βιβλιοθήκες πηγαίνουν. Το 2007, η βιβλιοθήκη εισήλθε στο επίσημο σύστημα προεδρικών βιβλιοθηκών υπό την αιγίδα του Εθνικού Αρχείου και το 2016 ανοίχθηκε μια νέα και διευρυμένη βιβλιοθήκη με περισσότερο εκθεσιακό χώρο και ένα νέο κτίριο για να το φιλοξενήσει.

Τι μπορείτε να δείτε στη βιβλιοθήκη Nixon

Η βιβλιοθήκη Nixon μιλά για την ιστορία του 37ου Προέδρου. Οι μόνιμες εκθέματα γράφουν τον Νίξον για την εκστρατεία της εκστρατείας, τα χρόνια του ως Αντιπρόεδρος του Dwight Eisenhower και την θητεία του ως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Μπορείτε επίσης να δείτε μια αναψυχή του Oval Office του Νίξον και μια συλλογή από φορέματα Pat Nixon.

Επίσης, στο χώρο της βιβλιοθήκης βρίσκεται το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Richard Nixon. Το σπίτι είναι ένα μικρό μέρος, και μια ενδιαφέρουσα φέτα των αρχών του εικοστού αιώνα Americana. Οι Richard και Pat Nixons είναι επίσης θαμμένοι εκεί.

Τα προεδρικά οχήματα περιλαμβάνουν το ελικόπτερο Marine One, το οποίο εξυπηρετούσε τέσσερις πρόεδροι, συμπεριλαμβανομένου του Nixon. Μπορείτε επίσης να δείτε την προεδρική λιμουζίνα του Νίξον.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της βιβλιοθήκης Nixon

Πολλοί επισκέπτες (συμπεριλαμβανομένου μου) βρίσκουν τη σειρά των οθονών συγκεχυμένη. Αντί να αρχίζει από την αρχή, αρχίζει στη μέση κατά τη διάρκεια των ταραγμένων δεκαετιών του 1960.

Φτάνει τελικά στα νωρίτερα χρόνια του Νίξον, αλλά χωρίς να πάρει την πρώτη ιστορία πίσω, είναι δύσκολο να καταλάβεις το υπόλοιπο.

Από την πλευρά της προστιθέμενης αξίας, αφού η βιβλιοθήκη έγινε μέρος του Εθνικού Αρχείου, επεξεργάστηκαν το εκθετήριό τους στο Watergate και το αντικατέστησαν με πιο επικριτική ματιά στα γεγονότα που οδήγησαν στην παραίτηση του Νίξον.

Αντικατέστησαν μια βαριά επεξεργασμένη απόδοση της ταινίας "καπνιστού πυροβόλου" που ενέπνευσε τον Νίξον με την πλήρη καταγραφή και προσπάθησε να τοποθετήσει το επεισόδιο Watergate στο πλαίσιο μιας μεγαλύτερης εκστρατείας προεδρικού μυστικού και σαμποτάζ.

Το μουσείο εφιστά επίσης την προσοχή στο γεγονός ότι η προεδρία του Nixon ήταν κάτι περισσότερο από σκάνδαλο. Χαρακτηρίζει το έργο του για την καθιέρωση σχέσεων με την Κίνα, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της χειραψίας μεταξύ του Nixon και του κινέζου πρωθυπουργού Chou En-lai, η πρώτη άμεση επαφή των δύο χωρών είχε σε 23 χρόνια. Καλύπτει επίσης τη σύσταση της ΣΟΕΣ, το ενδιαφέρον της για την εθνική υγειονομική περίθαλψη και τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκε για να βγάλει τις ΗΠΑ από τον πόλεμο του Βιετνάμ.

Επίσης, θα ακούσετε μουσική σε όλο το μουσείο, το οποίο έχει την αίσθηση μιας ταινίας. Το εσωτερικό μπορεί να είναι αρκετά δυνατό για να μιλήσει. Διαχέεται από το ένα δωμάτιο στο επόμενο. Στο δωμάτιο Watergate, μπορείτε να ακούσετε τρία ειδησεογραφικά μηνύματα και δύο διαφορετικά μουσικά αποτελέσματα όλα σε ένα. Δημιουργεί μια σύγχυση που καθιστά αδύνατη τη συγκέντρωση. Εάν θέλετε να επικεντρωθείτε στα εκθέματα, τα ωτοασπίδες μπορεί να σας βοηθήσουν.

Ένας άλλος μικρός ερεθισμός είναι ότι θέλουν να πληρώσετε για την εφαρμογή του μουσείου τους για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σε βάθος. Δεν είναι ακριβό, αλλά είναι κάτι που τα περισσότερα μουσεία σας δίνουν δωρεάν.

Θα σας αρέσει η βιβλιοθήκη; Ίσως να θέλετε να πάρετε μια ματιά στην Προεδρία βλέποντας ένα αντίγραφο του Οβάλ Γραφείου και των Προεδρικών οχημάτων. Μπορεί να είστε fan του Νίξον ή αν είστε λάτρης της ιστορίας που θέλει να μάθει περισσότερα.

Εάν δεν είστε από αυτούς, μπορείτε εύκολα να το παρακάμψετε. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σας αρέσει η βιβλιοθήκη του Ronald Reagan στην κοιλάδα Simi, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε σε ένα αεροπλάνο Air Force One και να δείτε ένα τμήμα του αρχικού τείχους του Βερολίνου.

Να πάρει τη βιβλιοθήκη του Richard Nixon και τον τόπο γέννησης

Βιβλιοθήκη Richard Nixon και γενέτειρα
18001 Yorba Linda Blvd.
Yorba Linda, CA
Ρίτσαρντ Νίξον Βιβλιοθήκη και ιστοχώρος γενεθλίων

Η Yorba Linda βρίσκεται βορειοανατολικά της Disneyland και Anaheim στην Orange County, βόρεια του CA Hwy 91.

Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Προεδρία του Richard Nixon στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Nixon.

Η βιβλιοθήκη Nixon είναι μόνο ένα από τα πολλά μέρη στο Orange County που πολλοί επισκέπτες ποτέ δεν ακούνε. Θα βρείτε περισσότερα από αυτά εδώ.