Εθνικό Πάρκο των Νησιών της Μάγχης, Καλιφόρνια

Το Εθνικό Πάρκο της Καλιφόρνιας Νήσων Καλιφόρνιας αποτελείται από πέντε ξεχωριστά νησιά - Anacapa, Santa Cruz, Santa Rosa, San Miguel και Santa Barbara - όλα εκπληκτικά με τα δικά τους δικαιώματα. Εξερευνήστε αυτά τα πλούσια εδάφη της άγριας πανίδας, των λουλουδιών, των φυτών και εκπληκτική θέα.

Η ονομασία του εθνικού πάρκου προστατεύει όχι μόνο κάθε νησί, αλλά και έξι ναυτικά μίλια γύρω από τα νησιά, προστατεύοντας γιγαντιαία φύκια, ψάρια, φυτά και άλλα είδη της θάλασσας.

Αυτό μεταφράζεται σε ατελείωτες ευκαιρίες για παρακολούθηση πουλιών, παρακολούθηση φαλαινών, κατασκήνωση, πεζοπορία, ψάρεμα, καταδύσεις και ψαροντούφεκο.

Κάθε νησί είναι μια νέα γη για να ανακαλύψετε. Ένας μόνιμος ranger ζει σε κάθε νησί και μπορεί να χρησιμεύσει ως η καλύτερη πηγή πληροφοριών σας. Τον χτυπήστε όλα, αλλά φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο για κάποια υποβρύχια εξερεύνηση.

Ιστορία

Δύο από τα νησιά σε αυτό το μοναδικό εθνικό πάρκο - Anacapa και Santa Barbara - ήταν αρχικά εθνικά μνημεία. Χρησίμευαν για την προστασία των πτηνών άγριας φύσης, των θαλάσσιων λιονταριών, των σφραγίδων και άλλων απειλούμενων θαλάσσιων ζώων.

Το 1978, η Nature Conservancy και η εταιρεία νησιών Santa Cruz συνεργάστηκαν για να προστατεύσουν και να ερευνήσουν το μεγαλύτερο μέρος της Santa Cruz. Την ίδια χρονιά, ο ωκεανός έξι μίλια γύρω από κάθε νησί ορίστηκε ως Εθνικό Θαλάσσιο Ιερό.

Και τα πέντε νησιά και η θάλασσα γύρω τους ιδρύθηκαν το 1980 ως εθνικό πάρκο με συνεχείς προσπάθειες οικολογικής έρευνας.

Σήμερα, το πάρκο διαχειρίζεται πράγματι ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα οικολογικής έρευνας το οποίο μερικοί θεωρούν το καλύτερο στο σύστημα του πάρκου.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Το πάρκο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Τα ωράρια πλοίων είναι στο αποκορύφωμά τους κατά την άνοιξη και το καλοκαίρι. Εκείνοι αναζητούν τους καλύτερους χρόνους για να παρακολουθήσουν φάλαινες να σχεδιάζουν οποιαδήποτε στιγμή από τα τέλη Δεκεμβρίου μέχρι το Μάρτιο.

Ιούλιος και Αύγουστος είναι επίσης καλές στιγμές για την παρακολούθηση των φαλαινών.

Να πάρει εκεί

Το US 101 θα σας μεταφέρει στην Ventura. Αν βρεθείτε βόρεια, πάρτε την έξοδο στην Victoria Avenue και ακολουθήστε τις πινακίδες του πάρκου. Αν κατευθυνθείτε νότια, πάρτε τη λεωφόρο Seaward. Το Κέντρο Επισκεπτών βρίσκεται στο Spinnaker Drive. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε και να μάθετε πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα πλοίων.

Τα βολικά αεροδρόμια βρίσκονται σε Camarillo, Oxnard, Santa Barbara και Λος Άντζελες. (Εύρεση πτήσεων)

Τέλη / Άδειες

Δεν υπάρχει εισιτήριο εισόδου στο πάρκο. Υπάρχει μια χρέωση $ 15 το βράδυ για κατασκήνωση στα νησιά. Λάβετε υπόψη ότι το μεγαλύτερο ταξίδι με πλοίο στα νησιά χρεώνει ναύλους.

Σημαντικά αξιοθέατα

Οι εκδρομές στα νησιά απαιτούν προηγμένο σχεδιασμό. Πάρτε όλα τα απαραίτητα, ειδικά τα τρόφιμα και το νερό, καθώς και επιπλέον ρούχα.

Το νησί Anacapa : Ως το πλησιέστερο νησί, που βρίσκεται 14 μίλια από την Ventura, προσφέρει πολλά για τους επισκέπτες με χρονικούς περιορισμούς. Μπορείτε να κάνετε κατάδυση στη Μέση Anacapa ή να δείτε τα θαλάσσια λιοντάρια της Καλιφόρνιας που βρίσκονται στο Arch Rock. Οι περιπάτους στη φύση και οι ξεναγήσεις με ποδηλάτες είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε τη βλάστηση του νησιού.

Santa Cruz : Σε απόσταση 21 μιλίων από την Ventura, αυτό είναι το μεγαλύτερο από τα πέντε νησιά. Οι επισκέπτες επιτρέπονται στο ανατολικό άκρο του νησιού καθώς η The Nature Conservancy έχει θέσει αυστηρούς περιορισμούς για τους επισκέπτες.

Κρατήστε ένα μάτι έξω για τα διαφορετικά είδη, όπως η αλεπού νησί και νησί scrub jay.

Santa Rosa : Πιστεύεται ότι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν ζήσει σε αυτό το νησί, πριν από 13.000 χρόνια. Βρίσκεται σε απόσταση 45 μιλίων από την Ventura και διαθέτει περισσότερα από 195 είδη πτηνών και 500 είδη φυτών.

Σάντα Μπάρμπαρα : Εάν η θέαση της άγριας πανίδας είναι στη δική σας λίστα υποχρεώσεων, θα πρέπει να ταξιδέψετε τα 52 μίλια από την Ventura. Την άνοιξη, οι απόκρημνοι βράχοι του νησιού προβάλλουν το μεγαλύτερο έδαφος αναπαραγωγής για τα μανιτάρια του Xantus. Την άνοιξη και το καλοκαίρι, μπορείτε επίσης να εντοπίσετε θαλάσσια λιοντάρια και θαλάσσιους πελεκάνους.

Σαν Μιγκέλ : Πενήντα πέντε μίλια από την Βεντούρα, στο νησί υπάρχουν πέντε διαφορετικά είδη φώκιας. Ελέγξτε το Point Bennett, όπου σε μια στιγμή, 30.000 μπορεί να βγεί αμέσως.

Διαμονή

Και τα πέντε campgrounds έχουν κατασκηνώσεις και έχουν ένα όριο 14 ημερών.

Οι άδειες απαιτούν κρατήσεις. Λάβετε υπόψη σας, είναι μόνο αυτές οι ιστοσελίδες.

Τα κοντινά ξενοδοχεία βρίσκονται σε Ventura. Το Bella Maggiore Inn προσφέρει 28 προσιτά δωμάτια που κυμαίνονται από $ 75 - $ 125 ανά διανυκτέρευση. Το Inn on the Beach είναι μια υπέροχη διαμονή για $ 129 - $ 195 τη βραδιά. Για όσους αναζητούν μια μοναδική διαμονή, δοκιμάστε το La Mer European Bed & Breakfast. Έχει έξι μονάδες για $ 115 - $ 235 ανά διανυκτέρευση.

Τομείς ενδιαφέροντος έξω από το πάρκο

Εθνικό Δάσος Los Padres : Το δάσος διατηρεί μια τεράστια περιοχή των ακτών της Κεντρικής Καλιφόρνιας και των οροσειρών που εκτείνεται σε πέντε κομητείες. Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τα 1,7 εκατομμύρια στρέμματα, ακολουθήστε τη γραφική διαδρομή για το Jacinto Reyes Scenic Byway (Καλιφόρνια 35). Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν το κάμπινγκ, το backpacking και την πεζοπορία.

Εθνική Περιοχή Αναψυχής Βουνών της Σάντα Μόνικα : Οι κυβερνητικές και ιδιωτικές προσπάθειες διατηρούν αυτή την περιοχή και όλοι τους, αν είναι πολιτιστικοί και φυσικοί πόροι. Από βραχώδη φαράγγια μέχρι αμμώδεις παραλίες, υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να απολαύσετε. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, ιππασία και κατασκήνωση.

Πληροφορίες για τα σκάφη

Για εκδρομές σε Anacapa, Santa Rosa, Σαν Μιγκέλ και Σάντα Μπάρμπαρα, οι εκδρομές με σκάφος προσφέρονται από το Island Packers και την Aquatics Truth. Μπορείτε να καλέσετε και τους δύο αριθμούς:

Island Packers: 805-642-1393

Αλήθεια Aquatics: 805-963-3564

Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν σκάφη στη Σάντα Κρουζ, αλλά απαιτούνται άδειες προσγείωσης. Επικοινωνήστε με το Nature Conservancy στο 805-642-0345 για περισσότερες πληροφορίες.

Πληροφορίες επαφής

1901 Spinnaker Dr., Ventura, CA 93001
805-658-5730