Φλωρεντία Εκδηλώσεις τον Σεπτέμβριο

Τι συμβαίνει στη Φλωρεντία τον Σεπτέμβριο

Παρακάτω υπάρχουν πληροφορίες για τα γεγονότα του Σεπτεμβρίου στη Φλωρεντία.

7 Σεπτεμβρίου - Festa della Rificolona. Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παραδοσιακά φεστιβάλ της Φλωρεντίας, το Festa della Rificolona είναι επίσης γνωστό ως Φεστιβάλ Φανών. Την ημέρα εκείνη, που μνημονεύει την παραμονή της γέννησης της Παναγίας (αν και κάποιοι λένε ότι το φεστιβάλ πραγματικά απογειώθηκε ως τοπικό γεγονός μετά τη νίκη της Φλωρεντίας στη Σιένα το 1555), οι νέοι και οι ηλικιωμένοι συμμετέχουν σε μια παρέλαση φανάρι, όπου εκατοντάδες αποτελούνται κυρίως από χειροποίητα φανάρια και υπάρχει επίσης μια παρέλαση με σκάφος κατά μήκος του Arno.

Το φεστιβάλ συνοδεύεται από μια μεγάλη έκθεση στην πλατεία Piazza Santissima Annunziata που διαθέτει καλλιτέχνες του δρόμου, πωλητές τροφίμων, μουσική και πολλά άλλα.

Αργά τον Σεπτέμβριο - Κρασί της Πόλης της Φλωρεντίας. Δύο μέρες γευσιγνωσίας κρασιού και συναφών με το κρασί εκδηλώσεων λαμβάνουν χώρα συνήθως στη Φλωρεντία κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου, δείτε το Wine Town Firenze για ημερομηνίες και εκδηλώσεις.

Τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια περιττών αριθμών - Mostra Mercato Internazionale dell'Antiquariato. Αυτή η εξαιρετικά διάσημη διεθνούς έκθεσης αντίκες πραγματοποιείται συνήθως στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου στο Palazzo Corsini, δίνοντας στους σοβαρούς συλλέκτες την ευκαιρία να δουν και να προσφέρουν αντίκες από όλο τον κόσμο. Η Φλωρεντία φιλοξενεί διάφορα άλλα πολιτιστικά προγράμματα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, συμπεριλαμβανομένων μουσικών παραστάσεων και γκαλά.

Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου - Settembre Sestese. Η πόλη Sesto Fiorentino, στα περίχωρα της Φλωρεντίας, διοργανώνει συναυλίες και ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Συνέχεια ανάγνωσης: Φλωρεντία τον Οκτώβριο