Το Πίτσμπουργκ γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Ημέρα Αγίου Πατρικίου 2014 Παρέλαση, εκδηλώσεις, φαγητό και διασκέδαση στο Πίτσμπουργκ

Το Πίτσμπουργκ και η Δυτική Πενσυλβάνια απαιτούν μια ισχυρή ιρλανδική κληρονομιά, που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα, έτσι οι κάτοικοι του Πίτσμπουργκ παίρνουν σοβαρά την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου! Πάρτε στο πράσινο με αυτά τα γεγονότα του Αγίου Πατρικίου και τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Πίτσμπουργκ.

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου 2014

Παρέλαση για τον Άγιο Πάτρικ
Η Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου του Πίτσμπουργκ, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 17 Μαρτίου 1869, είναι από τις πέντε μεγαλύτερες της χώρας. Η ετήσια παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου του Πίτσμπουργκ πραγματοποιείται φέτος το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014.

Ιρλανδική Έκθεση του Πίτσμπουργκ στην πλατεία
Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου κατά τη διάρκεια και μετά την παρέλαση στην πρόσφατα ανακαινισμένη Πλατεία της Αγοράς με παραστάσεις από συμμετέχοντες παρέλασης, ενώ απολαμβάνετε όλα τα φαγητά και τη διασκέδαση του πιο δημοτικού δημόσιου χώρου του Πίτσμπουργκ που έχει να προσφέρει. Είναι φιλική προς την οικογένεια από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., ακολουθούμενη από ψυχαγωγία, φαγητό και μπύρα μόνο για ενήλικες από τις 14:00 έως τις 18:00

Διασκέδαση για την οικογένεια
Φέρνοντας τα παιδιά στο κέντρο της πόλης για την παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου; Αφού τελειώσετε, κατευθυνθείτε στο Fifth Avenue Place για ένα απόγευμα οικογενειακής διασκέδασης. Η ζωγραφική προσώπου, η τέχνη της τέχνης, η κατασκευή μαριονέτων και η βιοτεχνία Leprechaun αποτελούν μέρος της διασκέδασης σε αυτή την φιλική προς την οικογένεια Ιρλανδική γιορτή.

Σέλτικ Ροκ
Rock το βράδυ μακριά με τους αγαπημένους σέλτικους rockers του Πίτσμπουργκ, το Bastard γενειοφόροι Ιρλανδοί στο ετήσιο St.

Ημέρα του Πατρικίου συναυλία στο θέατρο Rex το Σάββατο στις 7:00 μ.μ.

Σηκώστε ένα γυαλί
Τα περισσότερα από τα ιρλανδικά εστιατόρια και παμπ του Pittsburgh προσφέρουν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ιρλανδική μουσική, πράσινη μπύρα και προσφορές για πιάτα Guinness, Harp και Ιρλανδία. Υπάρχει ζωντανή μουσική, φαγητό και διασκέδαση, τόσο μέσα όσο και έξω, από τις 11:00 π.μ. έως τις 1:00 π.μ. στο Harp & Fiddle του Mullaney !