Εθνικό Πάρκο Pass Pass Access

Ακολουθούν ορισμένες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Pass Pass (το οποίο αντικατέστησε το Διαβατήριο Golden Access το 2007).

Τι είναι το Pass Pass;

Είναι ένα πέρασμα διάρκειας ζωής - διαθέσιμο στους Αμερικανούς πολίτες ή μόνιμους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών που έχουν ιατρικά αποφασισθεί να έχουν μόνιμη αναπηρία - που παρέχει πρόσβαση σε περιοχές αναψυχής που διαχειρίζονται πέντε ομοσπονδιακές υπηρεσίες. Παρέχει επίσης στον ιδιοκτήτη της έκπτωσης έκπτωση σε ορισμένες αμοιβές ανέγερσης όπως κάμπινγκ (βλ. Τμήμα Pass Pass Benefits).

Τι κοστίζει και πόσο καιρό ισχύει;

Το Pass Pass είναι δωρεάν και ισχύει για όλη τη διάρκεια ζωής του ιδιοκτήτη.

Ποιος δικαιούται το Pass Pass;

Το δελτίο μπορεί να εκδοθεί σε Αμερικανούς πολίτες ή μόνιμους κατοίκους που είναι ιατρικά αποφασισμένοι να έχουν μόνιμη αναπηρία που περιορίζει σοβαρά μία ή περισσότερες σημαντικές δραστηριότητες ζωής. Μόνιμη αναπηρία είναι μια μόνιμη σωματική, ψυχική ή αισθητηριακή βλάβη που περιορίζει ουσιαστικά μία ή περισσότερες σημαντικές δραστηριότητες ζωής, όπως φροντίδα του εαυτού σας, εκτέλεση χειρωνακτικών εργασιών, περπάτημα, αίσθηση, ακοή, ομιλία, αναπνοή, μάθηση και εργασία.

Εάν είμαι μερικώς απενεργοποιημένος, μπορώ να πληρώσω για το Pass Pass;

Οι απαιτήσεις αναπηρίας για το Pass Pass δεν βασίζονται σε ποσοστό αναπηρίας . Για να δικαιούται το Pass, η αναπηρία πρέπει να είναι μόνιμη και να περιορίζει μία ή περισσότερες σημαντικές δραστηριότητες ζωής.

Πώς μπορώ να αποδείξω ότι είμαι μόνιμα απενεργοποιημένος;

Μερικά παραδείγματα αποδεκτών τεκμηρίωσης περιλαμβάνουν:

Έγγραφο που εκδίδεται από μια κρατική υπηρεσία, όπως ένας οργανισμός επαγγελματικής αποκατάστασης.

Εάν έχω ένα Διαβατήριο Χρυσή Πρόσβασης, εξακολουθεί να ισχύει;

Ναι, τα Διαβατήρια Golden Age ισχύουν για μια ζωή και είναι ισοδύναμα με το νέο Pass Pass.

Τι γίνεται αν έχω ένα χαρτί Golden Pass Passport και θέλω ένα νέο Pass Pass αντί;

Τα Χαρτικά Χαρτικά Πρόσβασης Διαβατήρια μπορούν να ανταλλάσσονται δωρεάν για το νέο Pass Pass με απόδειξη ταυτότητας, π.χ. άδεια οδήγησης, πιστοποιητικό γέννησης ή παρόμοιο έγγραφο.

Πού μπορώ να αποκτήσω Pass Pass;

Ένα Pass Pass μπορεί να αποκτηθεί προσωπικά από συμμετέχοντα ομοσπονδιακό χώρο αναψυχής ή γραφείο. Οι συμμετέχοντες φορείς περιλαμβάνουν:

Μπορεί το παιδί μου με μόνιμη αναπηρία να αποκτήσει πρόσβαση Pass?

Ναί. Αυτό επιτρέπει στους φροντιστές να εισέλθουν ελεύθερα στις ομοσπονδιακές περιοχές αναψυχής όταν συνοδεύουν το παιδί.

Γιατί δεν μπορώ να παραγγείλω ένα Pass Access online ή μέσω της αλληλογραφίας;

Πρέπει να αποκτήσετε το Pass προσωπικά, επειδή ο υπάλληλος που εκδίδει το Pass Pass πρέπει να εξετάσει την τεκμηρίωση της αναπηρίας σας και να επαληθεύσει την κατοικία σας.

Τι καλύπτει το Pass Pass;

Το Access Pass παραδέχεται ιδιοκτήτες και επιβάτες που ταξιδεύουν σε μη επαγγελματικό όχημα με χρέωση ανά όχημα και περνάει ιδιοκτήτη + 3 ενήλικες, χωρίς να υπερβαίνουν τους 4 ενήλικες, όπου χρεώνονται τέλη ανά άτομο. (Τα παιδιά κάτω των 16 ετών είναι πάντοτε δεκτά ελεύθερα.) Σημείωση: Θα ζητηθεί αναγνώριση φωτογραφίας για να επαληθεύσετε την ιδιοκτησία διέλευσης.

Το Pass Pass παρέχει επίσης στον ιδιοκτήτη της κάρτας μια έκπτωση σε ορισμένες διευρυμένες αμοιβές, όπως κάμπινγκ (ανατρέξτε στην ενότητα Access Pass Benefits section).

Πού τιμάται το Pass Pass;

Η Υπηρεσία Δασών, η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου, η Υπηρεσία Ψαριών και Άγριας Ζωής, το Γραφείο Χωροταξίας και το Γραφείο Αποκατάστασης τιμούν το Pass Pass σε χώρους όπου χρεώνονται εισόδους ή πρότυπα τέλη ανέσεων.

Επιπλέον, το Σώμα Μηχανικών και η Αρχή Κοιλάδας του Tennessee μπορούν να τιμήσουν το Pass Pass. (Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται πάντα να επικοινωνούν με την τοποθεσία που σκοπεύουν να επισκεφθούν και να ενημερωθούν για την αποδοχή της κάρτας πριν την επίσκεψή τους).

Γιατί το Σώμα των Μηχανικών του Στρατού των Η.Π.Α. δέχεται Διαβατήρια Πρόσβασης Διασυνδεσιμότητας αλλά δεν τις πουλάει;

Το αμερικανικό Σώμα Στρατού των Μηχανικών (Corps) δεν συμπεριλήφθηκε στον νόμο του 2004 για την Ενίσχυση Αναψυχής της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, το οποίο έδωσε στις αντιπροσωπείες την εξουσία να δημιουργήσει τη νέα αμερικανική ομορφιά - τα Εθνικά Πάρκα και το Ομοσπονδιακό Πάρκο Αναψυχής.

Παρόλο που το Σώμα δεν θα πουλήσει ούτε θα εκδώσει τα νέα περάσματα, το Σώμα θα δεχθεί τα νέα Διαβατήρια Διασυνδεσιμότητας Senior και Interadventure Access ή προηγούμενα εκδοθέντα Χρυσά Ηλικία ή Διαβατήρια Πρόσβασης ως απόδειξη της επιλεξιμότητας για εκπτώσεις σχετικές με την ηλικία και την αναπηρία. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://www.CorpsLakes.us/fees.

Τι θα συμβεί αν ξεχάσω να φέρω το Pass Pass μου;

Μπορείτε είτε να αποκτήσετε άλλο Pass Pass με την κατάλληλη τεκμηρίωση είτε να πληρώσετε τα αντίστοιχα τέλη Είσοδοι ή Τυποποιημένα Προνόμια.

Η οικογένειά μου ταξιδεύει σε δύο αυτοκίνητα. ένα Pass Pass θα μας επιτρέψει σε όλους να βρεθούμε στον ιστότοπο;

Όχι. Καλύπτεται μόνο το όχημα με τον ιδιοκτήτη. Το δεύτερο όχημα υπόκειται σε είσοδο ή πρέπει να έχει (ή να αγοράσει) ένα δεύτερο πέρασμα.

Ο / η σύζυγός μου κι εγώ βρισκόμαστε κάθε φορά με τη δική μας μοτοσικλέτα ή σκούτερ. θα καλύψει ένα εισερχόμενο πακέτο πρόσβασης τόσο τις καταχωρήσεις μας;

Όχι. Σε χώρους με εισιτήρια εισόδου ανά όχημα, το Access Pass θα καλύπτει την είσοδο του ιδιοκτήτη περασμένου μόνο σε μία μοτοσικλέτα .

Το Pass Pass περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκπτώσεις σε περιοχές Federal Recreation;

Σε πολλές τοποθεσίες, το Access Pass παρέχει στον ιδιοκτήτη της έκπτωσης έκπτωση σε αυξημένα τέλη ανέσεων, όπως κάμπινγκ, κολύμβηση, εκτόξευση πλοίων και ξεναγήσεις). Ενημερωθείτε στους χώρους που σκοπεύετε να επισκεφθείτε.

Ποιες είναι οι κατευθυντήριες γραμμές έκπτωσης;

Το πρόγραμμα pass διαχειρίζεται πέντε ομοσπονδιακές υπηρεσίες που λειτουργούν με διαφορετικούς κανονισμούς και έχουν διαφορετικές αμοιβές. Επομένως, το πρόγραμμα έκπτωσης για το Pass Pass δεν αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα ομοσπονδιακά εδάφη αναψυχής. Η καλύτερη συμβουλή είναι πάντα να ενημερώνεστε τοπικά.

Σε γενικές γραμμές, οι εκπτώσεις τιμούνται ως εξής:

Πώς μπορώ να πω τη διαφορά ανάμεσα σε ένα Τυπικό Τέλος Προσωπικότητας, μια Διευρυμένη Προμήθεια Εμπιστοσύνης, ένα Τέλος Αδείας Ειδικής Χρήσης ή ένα Τέλος Παραχώρησης;

Δεδομένου ότι το πρόγραμμα περάσματος διοικείται από πέντε ομοσπονδιακές υπηρεσίες που λειτουργούν με διαφορετικούς κανονισμούς και χρεώνουν διαφορετικούς τύπους τελών, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση όσον αφορά την ταξινόμηση των τελών, την ορολογία και τη διάκριση μεταξύ μιας "μονάδας / δραστηριότητας" -διαχειριζόμενη εγκατάσταση / δραστηριότητα ".

Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να ενημερωθείτε τοπικά σχετικά με την αμοιβή σας και να περάσετε ερωτήσεις σχετικά με την αποδοχή.

Το Pass Pass μου παρέχει οποιεσδήποτε εκπτώσεις στα Βιβλιοπωλεία της Cooperating Association ή στα κατάστημα δώρων που βρίσκονται στις περιοχές Federal Recreation;

Όχι. Το Pass Pass δεν καλύπτει εκπτώσεις σε βιβλιοπωλεία ή κατάστημα δώρων.

Είναι έγκυρο ένα Pass Pass στα State Parks ή σε τοπικούς χώρους αναψυχής πόλης / νομού;

Όχι. Το δελτίο πρόσβασης ισχύει μόνο για συμμετέχοντες ομοσπονδιακούς χώρους αναψυχής.