Συμβουλές για τη χρήση του μετρό της Βαρκελώνης

Αξιοποιήστε στο έπακρο το φθηνότερο και αποτελεσματικότερο σύστημα μεταφορών της Βαρκελώνης

Το Μετρό της Βαρκελώνης είναι ένας από τους λιγότερο χρησιμοποιημένους πόρους που προσφέρονται στους τουρίστες. Είναι ασφαλές για χρήση σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, καλύπτει εκτενώς το μεγαλύτερο μέρος της πόλης και είναι φθηνό. Τα σχέδια του μετρό εμφανίζονται στους περισσότερους χάρτες της Βαρκελώνης και οι οδηγοί συνήθως δηλώνουν ποια στάση είναι η πλησιέστερη προς ένα συγκεκριμένο θέαμα (είναι ένας «Μ» σε σχήμα διαμαντιού στους περισσότερους οδηγούς), ώστε να γνωρίζετε πάντα πού πηγαίνετε.

Δείτε επίσης:

Κορυφή Συμβουλή για τη λήψη του τρένου από το αεροδρόμιο προς την πόλη

Η κάρτα μετρό δέκα διαδρομών (βλέπε παρακάτω) μπορεί να μοιραστεί μεταξύ πολλών ατόμων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το αεροδρόμιο. Μια κάρτα δέκα ταξιδιών είναι φθηνότερη από δύο απλά εισιτήρια από το αεροδρόμιο. Και θα έχετε ακόμα οκτώ ταξίδια για να εξερευνήσετε τη Βαρκελώνη .

Πρώτη μέρα στη Βαρκελώνη - Πάρτε ένα ταξίδι λεωφορείου πρώτα!

Παρόλο που το μετρό της Βαρκελώνης πρέπει να είναι η κύρια επιλογή μεταφοράς σας στην πόλη, για την πρώτη σας μέρα ένα λεωφορείο περιηγήσεων με hop-on-hop θα σας βοηθήσει να πάρετε τα ρουλεμάν σας.

Χρησιμοποιήστε το εισιτήριο T-10 αντί του τουριστικού εισιτηρίου

Το εισιτήριο T-10 σας δίνει 10 διαδρομές για 9,95 €, ισχύει για όσο διάστημα βρίσκεστε στη Βαρκελώνη και μπορεί να μεταφερθεί μεταξύ εσάς και των εταίρων σας. Το τουριστικό εισιτήριο κοστίζει 7,60 € για μια ημέρα απεριόριστου ταξιδιού για ένα άτομο. Θα χρειαστεί λοιπόν να κάνετε τουλάχιστον οκτώ ταξίδια σε μια μέρα για να αξίζει τον κόπο το τουριστικό εισιτήριο, το οποίο είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείτε.

Πάρτε το T-10 αντ 'αυτού.

Το μετρό της Βαρκελώνης είναι ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα από Κυριακή έως Πέμπτη, μέχρι τις 2 το πρωί και τη νύχτα το Σάββατο.

Βαρκελώνη μετρό εισιτήρια

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για να πάρετε το κεφάλι σας γύρω είναι τα διάφορα διαθέσιμα εισιτήρια. Η επιλογή του σωστού εισιτηρίου είναι απαραίτητη για την πλήρη αξιοποίηση των χαμηλών τιμών του μετρό της Βαρκελώνης.

Σημειώστε ότι το μετρό της Βαρκελώνης (και το τρένο από το αεροδρόμιο) είναι και τα δύο δωρεάν με την κάρτα της Βαρκελώνης (βιβλίο άμεση).

Οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας είναι: