Ημέρα του Πατέρα 2017 στην πόλη της Οκλαχόμα


Φαίνεται ότι πολλοί από εμάς πηγαίνουν όλοι έξω για την Ημέρα της Μητέρας, αλλά δεν κάνουν πάντα το ίδιο για τον αγαπητό παλιό μπαμπά. Καλά τον κάνει να αισθάνεται ιδιαίτερη για την Ημέρα του Πατέρα στην Οκλαχόμα Σίτι. Εδώ είναι μερικές ιδέες της OKC για δώρα, φαγητό και διασκέδαση για τις διακοπές.

Αποκτήστε το τέλειο δώρο για τον μπαμπά

Κατ 'αρχάς, όταν σκεφτόμαστε τα δώρα, μην πάρετε μόνο μια ισοπαλία και την αποκαλούμε μια μέρα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι μπαμπάδες συχνά απολαμβάνουν δώρα που είναι χρήσιμα, αλλά υπάρχουν επίσης πολλές μοναδικές, μη χρήσιμες επιλογές δώρων που θα απολαύσουν.

Εξετάστε αθλητικές κάρτες ή αναμνηστικά από ένα μέρος όπως το Κατάστημα του Jason White, το οποίο διανέμεται στο Penn Square Mall ή οι Sports Sports Cards του Edmond. Αν ο μπαμπάς δεν είναι αθλητικός ανεμιστήρας, προσπαθήστε να αγκαλιάσετε το χόμπι του. Η Οκλαχόμα Σίτι έχει καταστήματα για τα πάντα, από τα συλλεκτικά κέρματα μέχρι τα κόμικς. Τι γίνεται με την οικοδόμηση μοντέλων, τα παιχνίδια, την τέχνη ή τις αντίκες;

Οι μπαμπάδες θα απολαμβάνουν πάντα ένα δώρο με μια προσωπική πινελιά, οπότε εξετάστε ένα χαραγμένο αντικείμενο όπως ένα ρολόι ή ένα φλιτζάνι καφέ από ένα μέρος όπως τα Things Remembered.

Τώρα με όλα αυτά, μην αγνοείτε τα χρήσιμα αντικείμενα είτε ...

Πάρτε τον μπαμπά έξω από το σπίτι

Πιθανότατα θα σας πει ότι το μόνο που θέλει να κάνει είναι να το κάνει εύκολο την Ημέρα του Πατέρα. Οι μπαμπάδες είναι έτσι. Αλλά κάνετε την ημέρα αξέχαστη με τον έξω από το σπίτι για κάτι διασκεδαστικό.

Εδώ είναι μερικές ιδέες στο μετρό:

Εάν όλα αυτά είναι πάρα πολύ για τον παλιό τύπο, πιο χαλαρές επιλογές περιλαμβάνουν εκδρομές μέσω του Εθνικού Μουσείου Cowboy & Western Heritage, του Μουσείου Τέχνης OKC ή του φανταστικού Κέντρου Ιστορίας της Οκλαχόμα.

Τα αξιοθέατα όπως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Sam Noble της Οκλαχόμα, το Εθνικό Μνημείο και Μουσείο OKC και ο ζωολογικός κήπος OKC προσφέρουν συνήθως δωρεάν είσοδο για τους μπαμπάδες. Κλήση για επιβεβαίωση.

Κάντε την Ημέρα του Πατέρα μια εκδήλωση στο OKC

Η Πατριωτική Ημέρα γιορτάζεται την 3η Κυριακή του Ιουνίου και ο μήνας κατέχει μερικές αγαπημένες ετήσιες εκδηλώσεις στην περιοχή του μετρό της Οκλαχόμα Σίτι που θα μπορούσε να απολαύσει ο μπαμπάς.

Αλλά αυτό δεν είναι σχεδόν όλα. Ελέγξτε το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων του Ιουνίου εδώ στο site για άλλες εκδηλώσεις που θα λατρέψουν οι μπαμπάδες.

Πάρτε μπαμπά έξω για να φάει

Τέλος, μετά από οποιεσδήποτε από τις παραπάνω, ο μπαμπάς πιθανότατα θα πεινάει, οπότε κάνει φαγητό ένα μέρος της ιδιαίτερης ημέρας του. Οποιοδήποτε OKC αγαπημένο θα μπορούσε να λειτουργήσει, φυσικά.

Αλλά αν φαγητό έξω είναι κάτι που κάνετε συχνά, απλά ανησυχείτε για την εύρεση μιας διασκέδασης ατμόσφαιρα για τον μπαμπά.