Κουάιλ Σπρινγκς Σίτι Σίτι

Ένα από τα κορυφαία εμπορικά κέντρα στην περιοχή της πόλης της Οκλαχόμα και ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος της στο κράτος, Quail Springs Mall έχει πάνω από 160 καταστήματα σε 3 επίπεδα. Το χαμηλότερο επίπεδο διαθέτει το κινηματογραφικό θέατρο AMC 24 και το μεγάλο δικαστήριο τροφίμων. Το εμπορικό κέντρο είναι δομημένο αρκετά "φιλικό προς το χρήστη". Υπάρχει ουσιαστικά μία κύρια περιοχή πεζοπορίας που εκτείνεται ανατολικά και δυτικά, με μικρές μόνο αίθουσες που εκτείνονται βόρεια και νότια. Τα κύρια καταστήματα αγκυροβόλησης δημιουργούν καταφύγια και υπάρχουν ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες σε βολικές τοποθεσίες.

Είναι καλά διατηρημένο και ευρύχωρο παρά τα συχνά πλήθη.

Τοποθεσία και πάρκινγκ:

Το Quail Springs Mall βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Οκλαχόμα, κοντά στο Edmond . Βρίσκεται κατά μήκος του Memorial Road μεταξύ Μαΐου και Penn Avenues σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους διαδρόμους λιανικής στο μετρό. Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στο εμπορικό κέντρο από τη λίμνη Hefner Parkway αναχωρώντας ανατολικά στο Memorial ή παίρνοντας το Kilpatrick Turnpike. Από το I-235, βγείτε στο Memorial, αλλά προετοιμαστείτε για κάποια κίνηση καθώς πλησιάζετε στο εμπορικό κέντρο.

Ολόκληρο το εμπορικό κέντρο περιβάλλεται από σημαντικό χώρο στάθμευσης. Κατά τη διάρκεια των πολυσύχναστων περιόδων, οι χώροι που βρίσκονται πλησιέστερα στην κεντρική είσοδο είναι γεμάτοι, αλλά με πολλαπλές εισόδους, είναι συνήθως εύκολο να βρείτε ένα σημείο στάθμευσης μόνο σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Ωρες:

Δευτέρα - Σάββατο: 10 π.μ. - 9 μ.μ.
Κυριακή - 12:00 - 18:00

Καταστήματα και καταστήματα:

Οι κύριες άγκυρες των Quail Springs είναι οι JC Penney, Dillard's και Von Maur, οι οποίες ανακαινίστηκαν και αντικατέστησαν το χώρο του Sears στην ανατολική πλευρά.

Άλλοι δημοφιλείς λιανοπωλητές περιλαμβάνουν:

Δικαστήριο τροφίμων και κινηματογράφος:

Τα περισσότερα εστιατόρια στο Quail Springs Mall βρίσκονται στο δικαστήριο τροφίμων στο χαμηλότερο επίπεδο.

Υπάρχουν πολλά τραπέζια στην ευρύχωρη περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των θαλάμων αυτοκινήτων του 1950. Θα βρείτε εστιατόρια όπως το Chick-fil-A, το Sonic, η Villa Pizza και το μετρό. Και λίγες κηλίδες θεραπείας βρίσκονται σε άλλο σημείο του εμπορικού κέντρου, με τη μορφή του Πορτοκαλιού Julius και του Pretzels της Auntie Anne.

Στη νότια πλευρά του εμπορικού κέντρου θα συναντήσετε δύο μεγαλύτερα εστιατόρια: το El Chico, ένα από τα δύο μόνο που μένει στο μετρό, και το Μογκολικό Γκριλ HuHot.

Η κινηματογραφική αίθουσα είναι το AMC 24 , ένα από τα καλύτερα στην πόλη . Πολλές ώρες προβολών, καθίσματα για γήπεδα, δύο σνακ μπαρ και καθίσματα στυλ καρέκλας είναι μερικές από τις μεγάλες ιδιότητες του θεάτρου AMC της Quail Spring.

Περισσότερες πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες για τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα, καλέστε (405) 755-6530. Οι κάρτες δώρων Quail Springs Mall είναι διαθέσιμες για online αγορές.