Πώς να φτιάξετε το Mincemeat

Παλιά Sturbridge Village Συνδρομές μετοχών για το παραδοσιακό πιάτο των ευχαριστιών

Το κρεμμύδι, που συνήθως θεωρείται ως παραδοσιακό πιάτο των Ευχαριστιών, εντοπίζει τις ρίζες του στα Μεσαιωνικά χρόνια, όταν προετοιμάζει το κρέας με φρούτα και μπαχαρικά ήταν μια μορφή διατήρησης. Οι πρώτοι νέοι Αγγλοι θα έκαναν μεγάλες παρτίδες κρεατοπαραγωγής και θα το αποθηκεύσουν σε κροκάλες σφραγισμένες με ένα στρώμα λαρδί για χρήση για πολλούς μήνες. Λοιπόν, πώς να φτιάχνετε κρεμμύδι;

Δύο Συνταγές Καρυκεύματος: Ένα Vintage, Ένα για τους Μοντέρνους Κουκ

Οι περισσότερες σύγχρονες συνταγές κρεατοπαραγωγής δεν περιλαμβάνουν πλέον κρέας, αλλά εδώ είναι μια έγκυρη απόδειξη της Νέας Αγγλίας (ή συνταγή), που δημοσιεύθηκε αρχικά το 1832 στην αμερικανική Frugal Housewife της Lydia Maria Child και παρέχεται για ανατύπωση από το Old Sturbridge Village, Τελευταία πράσινη κοιλάδα :

"Η συνταγή αποδίδει γέμιση για δύο πίτες: Βράζουμε ένα τρυφερό, ωραίο κομμάτι βοδινού - κάθε κομμάτι που είναι ξεκάθαρο από το νύχι και τις χτένες, το βράζουμε μέχρι να είναι απόλυτα τρυφερός .. Όταν είναι κρύο, κόψτε το πολύ λεπτό και προσέξτε πολύ για να ξεφορτωθεί κάθε σωματίδιο των οστών και των χνουδιών Η σούπα είναι πιο γλυκιά και καλύτερη για να βράσει μισή ώρα ή περισσότερο στο λικέρ που έχει βράσει το βόειο κρέας αλλά λίγοι άνθρωποι το κάνουν Πάρε, πυρήνας και ψιλοκόψτε τα μήλα. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σταφίδες, πέτρα τους.Αν χρησιμοποιείτε φραγκοστάφυλα, πλύνετε και στεγνώστε τους στη φωτιά.Δύο κιλά βόειου κρέατος, μετά το ψιλοκομμένο, τρία τέταρτα κιλά suet ένα κιλό και ένα τέταρτο της ζάχαρης τρία κιλά των μήλων δύο λίβρες σταφίδας ή σταφίδες Βάλτε σε ένα βράδυ μπράντυ Το λεμόνι είναι καλύτερο εάν έχετε προετοιμαστεί Κάντε το να είναι αρκετά υγρό με νέο μηλίτη Δεν θα πρέπει να σκεφτώ ότι ένα τεταρτημόριο θα είναι πάρα πολύ, το καλύτερο, αν δεν χυθεί έξω στο φούρνο.

Ένα πολύ λίγο πιπέρι. Εάν χρησιμοποιείτε κρέας καλαμποκιού ή γλώσσα, για πίτες, θα πρέπει να είναι καλά μούσκεμα, και βρασμένο πολύ τρυφερό. Εάν χρησιμοποιείτε φρέσκο ​​βόειο κρέας, είναι απαραίτητο το αλάτι στο καρύκευμα. Μια ουγγιά κανέλας, μια ουγκιά από γαρύφαλλα. Δύο μοσχοκάρυδα προσθέτουν στην ευχάριστη γεύση. και λίγο γλυκό βούτυρο τοποθετημένο στην κορυφή κάθε πίτας, τα κάνει πλούσιους. αλλά αυτά δεν είναι απαραίτητα.

Ψήσαμε τρία τέταρτα της ώρας. Εάν τα μήλα σας είναι γλυκά, σχίστε σε ολόκληρο λεμόνι. "

Ακούγεται αρκετά εμπλεκόμενο, έτσι; Ευτυχώς, το Old Sturbridge Village μοιράζεται επίσης μαζί μας μια συνταγή για το μπισκότο που έχει προσαρμοστεί για τον σύγχρονο μάγειρα . Εμφανίζεται στο βιβλίο μαγειρικής του Village Old Sturbridge .

Συστατικά κρεατικών

1 1/4 κιλά στρογγυλό ή ψημένο ψητό βόειο κρέας
1/4 λιβρών
1 1/2 κιλά μήλα
1 φλιτζάνι σταφίδας ή φραγκοστάφυλο
1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη
1/8 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1/2 αλάτι κουταλακιού
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού σκελίδα
2 κουταλάκια του γλυκού μοσχοκάρυδο
1/4 cup brandy
2 φλιτζάνια μηλίτη ή χυμό μήλου
Διπλή συνταγή για το Pie Crust
1 κουταλιά βούτυρο (προαιρετικά)

Πώς να φτιάξετε το Mincemeat

1. Εάν χρησιμοποιείται άψητο κρέας, σιγοβράζετε το βόειο κρέας 2-3 ώρες ή μέχρι πολύ τρυφερό, προσθέτοντας σούπα για την τελευταία 1/2 ώρα μαγειρέματος.

2. Όταν μαγειρεύεται, ψιλοκόψτε το μοσχαρίσιο κρέας και το ψιλοκομίζετε σε περίπου 1/4-ιντσών κομμάτια.

3. Pare, πυρήνα, και κόψτε τα μήλα για να φτιάξετε 3 φλιτζάνια.

4. Ανακατέψτε το βόειο κρέας, το μοσχάρι, τα μήλα, τις σταφίδες ή τη σταφίδα, τα λευκά και καφέ σάκχαρα, τα μπαχαρικά, το κονιάκ και το μηλίτη ή το χυμό μήλου.

5. Προετοιμασία κρούστας πίτας.

6. Πινακίδες πίτας γραμμής με ζύμη, γεμίστε το με το μισό μείγμα κρέατος. Καλύψτε με τις κορυφαίες κρούστες, τις άκρες των σφραγίδων, σχισίστε τις τρύπες στην κορυφή για να ξεφύγουν από τον ατμό. Εάν είναι επιθυμητό, ​​απλώστε μια παχιά στρώση βουτύρου στη ζύμη για νιφάδες ανώτερο κρούστα.

7. Ψήνετε 3/4 ώρες σε φούρνο 400 ° -425 °.

Απόδοση: Δύο πίτες 9 ιντσών

Ανατυπώθηκε από το παλιό βιβλίο μαγειρικής Village Sturbridge , Globe Pequot Press, με άδεια.