Μια γεύση του Παρισιού στο Λονδίνο: Πού να αγοράσετε Ladurée Macarons

Πού να αγοράσετε Ladurée Macarons στο Λονδίνο

Ο Ladurée, οι διάσημοι παριζιάνικοι δημιουργοί του μακαρόνου με διπλό θάλαμο, έχει τέσσερα καταστήματα στο Λονδίνο που πωλούν μακαρόνια και πολλά από αυτά. Αυτά τα μικροσκοπικά γλυκά απολαύσεις έρχονται σε ένα τεράστιο ουράνιο τόξο χρωμάτων και γεύσεων και όλα είναι όμορφα-παρουσιάζονται σε όμορφα κουτιά.

Ιστορία Ladurée

Η βασίλισσα Catherine de Medici έφερε το μακαρόνι στη Γαλλία από την Ιταλία τον 16ο αιώνα και οι αρτοποιοί απολάμβαναν την αναδημιουργία τους για το κοινό.

Η Ladurée ιδρύθηκε το 1862 στο Παρίσι από τον Louis-Ernest Ladurée. Όταν το αρτοποιείο του έκαψε το 1871, άνοιξε εκ νέου την επιχείρησή του ως ζαχαροπλαστείο και το ζωγράφισε στο πράσινο celadon που εξακολουθεί να αποτελεί μέρος της αναγνωρίσιμης μάρκας της εταιρείας.

Η ιδέα των διπλών ταρατσών ήρθε με την ευγένεια του εγγονό του Pierre Desfontaines, ο οποίος είχε την ιδέα να κολλήσει το 1930 δύο κελύφη μακαρόνια μαζί με μια γουναδένια γέμιση.

Άνοιξε επίσης ένα τσαγιέρα το οποίο έδωσε στις γυναίκες την ευκαιρία να γνωρίσουν φίλους μακριά από το σπίτι και έγινε μια τεράστια επιτυχία.

Το 1993, η Ladurée αναλήφθηκε από την εταιρεία The Groupe Holder, εταιρεία που κατέχει την αλυσίδα αρτοποιίας PAUL στη Γαλλία. Τότε άρχισε να εξετάζεται η διεθνής επέκταση και μετά την αρχική επέκταση σε περισσότερα καταστήματα και μαγαζιά στο Παρίσι, ο Ladurée έφτασε στο Λονδίνο το 2005.

Τώρα υπάρχουν τέσσερα υποκαταστήματα στο Λονδίνο και το μεγαλύτερο τσάι είναι στο Harrods . Σημειώστε ότι όλες οι τοποθεσίες του Λονδίνου δεν έχουν μαγιό.

Η διεθνής ανάπτυξη συνεχίστηκε με υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο από τη Ρώμη και το Μιλάνο στη Μπανγκόκ και τη Σιγκαπούρη , καθώς και τη Νέα Υόρκη και το Σύδνεϋ.

Ladurée στο Λονδίνο

Harrods

Το Ladurée στο Harrods είναι το πιο εικονικό από τους χώρους του Λονδίνου. Υπάρχουν πολυτελείς εσωτερικοί χώροι και υπαίθρια τραπεζαρία. Το εστιατόριο βρίσκεται στο Hans Road, οπότε δεν υπάρχει τόσο μεγάλη κίνηση όσο το μπροστινό μέρος του πολυκαταστήματος και είναι ένα υπέροχο μέρος για μια κατσαρόλα τσαγιού και μια μακαρόνια δοκιμάζοντας με φίλους.

Το εστιατόριο είναι υπέροχο και προσφέρει επίσης ένα γεύμα με γεύμα εκλεκτής κουζίνας και ένα μενού απογευματινό τσάι με μια ποικιλία από σάντουιτς με δάχτυλα, μίνι μπισκότα και αρτοσκευάσματα.

Διεύθυνση:
Harrods
87-135 Brompton Road
Knightsbridge
Λονδίνο SW1X 7XL
Τηλ: 020 3155 0111

Burlington Arcade

Το Ladurée στο Burlington Arcade δεν έχει μαργαριτάρι αλλά είναι μια θαυμάσια τοποθεσία στο άνοιγμα της στοάς από το Piccadilly. (Έχει μερικά τραπέζια έξω από το κατάστημα, ανάλογα με την εποχή.) Αυτή η πολυτελής εμπορική στοά έχει το Beadles (ομοιόμορφο φύλακες ασφαλείας) σε υπηρεσία φορώντας παραδοσιακές στολές, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων καπέλων και των παλτών. Είναι εκεί για να υποστηρίξουν τους μοναδικούς νόμους μέσα στη στοά (για παράδειγμα, δεν υπάρχει σφυρίχτρα), αλλά η στοά είναι ανοιχτή στο κοινό και είναι ένα όμορφο μέρος για να επισκεφτείτε.

Διεύθυνση:
Burlington Arcade
71-72 Burlington Arcade
London W1J 0QX
Τηλ: 020 7491 9155

Covent Garden

Το Covent Garden Ladurée είναι το πρώτο αυτόνομο σαλόνι τσαγιού της ζαχαροπλαστικής στην πρωτεύουσα. Σερβίρει αλμυρά σνακ και σαμπάνια, καθώς και γλυκές απολαύσεις και αυτά τα μακαρόνια υπογραφής.

Διεύθυνση:
1 Η Αγορά, Βασιλική Όπερα
Covent Garden
Λονδίνο WC2E 8RA
Τηλ: 020 7240 0706

Cornhill

Αυτός ήταν ο τέταρτος κλάδος της Ladurée για να ανοίξει στο Λονδίνο και ο Ladurée Cornhill δεν έχει μαγιό.

Πουλάει το ουράνιο τόξο των μακαρόνων συν μερικά άλλα αρτοσκευάσματα και γλυκές απολαύσεις, καθώς και τα προϊόντα Ladurée στο σπίτι και την ομορφιά.

Διεύθυνση:
14 Cornhill
London EC3V 3ND
Τηλ: 020 7283 5727

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.laduree.fr