Στάδιο Στάδιο Στάτλντεϊλ

Το Στάτς Σκοτστέντελ είναι το σπίτι της Άνοιξης του Σαν Φρανσίσκο Γίγαντες. Μην μπερδεύετε το στάδιο Scottsdale με Salt River Fields στο Talking Stick (Arizona Diamondbacks και Colorado Rockies) που βρίσκεται επίσης στο Scottsdale, αλλά πιο βόρεια. Εκτός από το Spring Training Baseball, το Scottsdale Stadium φιλοξενεί επίσης αθλητικά αθλήματα της Arizona Fall League και άλλες ειδικές εκδηλώσεις. Το Στάτς Σκοτστέντελ είναι ένα από τα 10 γήπεδα Cactus League στην περιοχή Φοίνικας, όπου οι 15 ομάδες MLB παίζουν το Μπέιζμπολ Άνοιξη Εκπαίδευσης.

Αυτό είναι ένα ανοιχτό γήπεδο που αρχικά χτίστηκε το 1956 και άρχισε να φιλοξενεί το Spring Training Baseball το 1992. Τα παιχνίδια εδώ υπόκεινται σε καιρικά προβλήματα. Τον Μάρτιο, μπορεί να είναι ηλιόλουστο και ζεστό, ή μπορεί να είναι βροχερός και θυελλώδης. Ας ελπίσουμε για ηλιόλουστες και ζεστές! Παρακάτω παρουσιάζονται ορισμένα στοιχεία για τα στοιχεία του παρελθόντος Μαρτίου. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές φωτογραφίες του σταδίου, όπου μπορείτε να δείτε ηλιόλουστες και σκιερές περιοχές.

Γίγαντες του Σαν Φρανσίσκο: δείτε το τρέχον πρόγραμμα εκπαίδευσης της Άνοιξης, πληροφορίες για τα εισιτήρια και άλλα.

Υπάρχουν περίπου 12.000 έδρες στο γήπεδο, περίπου 4.000 ή καθίσματα με βέρμο. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάγραμμα καθισμάτων γήπεδο για να καθορίσετε πού θα είναι οι θέσεις σας στο στάδιο Scottsdale. Τα εισιτήρια Berm (outfield grass) είναι λογικές τιμές σε λιγότερο από $ 10 ανά εισιτήριο. Φέρτε χαμηλές ξαπλώστρες ή μια κουβέρτα. Σε μια ωραία μέρα, οι άνθρωποι με εισιτήρια berm συχνά φτάνουν εκεί μια ώρα πριν από το παιχνίδι χρόνο να αρπάξει ένα καλό σημείο, να έχουν ένα σνακ και να απολαύσετε τον ήλιο.

Μια άλλη επιλογή καθισμάτων είναι το σωστό πεδίο Charro Lodge / Pavilion. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ένα πάρτι, για διασκεδαστικούς πελάτες στο παιχνίδι, ή απλά για μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού. Διαβάστε περισσότερα για τη συνεδρίαση στο Charro Lodge.

Οι συμβουλές μου για την παρακολούθηση των αγώνων Giants Spring Training στο στάδιο Scottsdale.

Για να δείτε την εικόνα του καθίσματος μεγαλύτερη, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας.

Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε ένα MAC, είναι Command +.