Γραμμές Zip Γραμμές και Σχοινιά σε MD, VA και WV

Μαθήματα εξωτερικής περιπέτειας κοντά στην Ουάσιγκτον

Οι γραμμές Zip έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα σε όλη τη χώρα και είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να εξερευνήσετε την αίσθηση περιπέτειας. Οι συμμετέχοντες πετούν μέσα στον αέρα, αιωρούνται μέσα από τα δέντρα και προκαλούν τους εαυτούς τους με εμπόδια. Είναι μια μεγάλη υπαίθρια δραστηριότητα για οικογένειες, φίλους και ομάδες. Ακολουθεί ένας οδηγός για τις γραμμές φερμουάρ και τα καλώδια σχοινί κοντά στην Ουάσιγκτον DC συμπεριλαμβανομένων των προορισμών στο Μέριλαντ, Βιρτζίνια και Δυτική Βιρτζίνια.



Πηγαίνετε Ape Zip Lines και Treetop Adventure
Τοποθεσίες στο Rockville, MD, Springfield και Williamsburg, VA. Το μάθημα εκτείνεται σε μήκος περισσότερων από επτά γήπεδα ποδοσφαίρου και με εμπόδια 40 πόδια πάνω από το έδαφος συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς φερμουάρ γραμμές, ταλάντευση Tarzan, σκάλες σχοινί, γέφυρες, κούνιες, και τραπεζοειδές μεταξύ των κορυφών. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν 30λεπτη προπόνηση ασφάλειας και στη συνέχεια προχωρούν μέσω του μαθήματος σε περίοδο 2 ωρών. Ηλικίας 10 ετών και άνω.

Περιπέτειες Terrapin
Savage, MD. Το υπαίθριο κέντρο περιπέτειας διαθέτει μαθήματα zipline, σχοινιά για σκοινιά, γιγαντιαία ταλάντευση, πύργο αναρρίχησης και περιηγήσεις με καγιάκ, γεω-caching, περιηγήσεις με ποδήλατα, ενοικιάσεις ποδηλάτων, σωλήνες ποταμών, ψάρεμα με ρόλους, ιστιοπλοΐα, ιππασία, windsurfing, αναρρίχηση και πολλά άλλα. Οι δραστηριότητες είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων ασκήσεων ομαδικής οικοδόμησης, ομαδικών εκδρομών και ειδικών εκδηλώσεων. 5 ετών και άνω. Τα παιδιά κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.



Πάρκο περιπέτειας στο Sandy Spring Friends School
Sandy Spring, MD. Το πάρκο εναέριας σχοινιάς αποτελείται από 13 ξεχωριστά μαθήματα διαφορετικού επιπέδου δυσκολίας που κυμαίνονται από αρχάριους μέχρι εμπειρογνώμονες. Κάθε μάθημα έχει γραμμές φερμουάρ αλλά αποτελείται κυρίως από «γέφυρες» μεταξύ πλατφορμών δέντρων κατασκευασμένων από σχάρες, καλώδια και ξύλο που δημιουργούν πάνω από 150 μοναδικές προκλήσεις.

5 ετών και άνω. Τα μαθήματα περιορίζονται από την ηλικία.

Harpers Ferry Canopy Tour Περιπέτεια Zip Line
Harpers Ferry, WV. Η καθοδηγούμενη 3ωρη περιοδεία περιλαμβάνει 7 γραμμές φερμουάρ από 200 έως 800 πόδια σε μήκος, 4 αναρριχητικές σκάλες, μία γέφυρα σανίδων, μία γέφυρα της Βιρμανίας και 25 πόδια από την τελική πλατφόρμα. Το σημείο γραμμής φερμουάρ χρονολογείται από το 1734 και βρίσκεται στη συμβολή των Ποταμών Shenandoah και Potomac. 5 ετών και άνω. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την επίσκεψη στο Harpers Ferry.

Salamander Tree Top Zip Tour
Middleburg, VA. Η ξενάγηση κορυφής των δέντρων εκτείνεται σε 20 στρέμματα, προσφέροντας θέα στη φύση της υπαίθρου της Βιρτζίνια. Ανοιχτό όλο το χρόνο στο κοινό, οι ξεναγήσεις αρχίζουν και τελειώνουν στο Grand Lawn του θέρετρου. Η πορεία του καλύμματος αποτελείται από γραμμές φερμουάρ που ποικίλουν σε μήκος από 90 έως 670 πόδια συμπεριλαμβανομένων πέντε διαφορετικών γραμμών φερμουάρ και δύο γέφυρες ουρανού ανάρτησης. Παρέχονται ειδικά προγράμματα teambuilding. Απαιτείται κράτηση. Διαβάστε περισσότερα για το θέρετρο Salamander.

Bryce Resort Zipline Περιπέτεια
Basye, VA. Το θέρετρο τεσσάρων εποχών στα βουνά Blue Ridge προσφέρει 10 διαφορετικές γραμμές φερμουάρ πάνω από τα λιφτ του σκι σε απόσταση πάνω από 80 μέτρα από το έδαφος. Διαθέσιμο από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο, η ξενάγηση χρειάζεται περίπου 2 ώρες για να ολοκληρωθεί και περιλαμβάνει μια βόλτα στο ανελκυστήρα για να φτάσετε στην κορυφή του βουνού.

Ηλικίας 8 ετών και άνω.

Masssanutten Zip Line και Canopy Εκδρομές
McGaheysville, VA. Το θέρετρο τεσσάρων εποχών, το οποίο βρίσκεται κοντά στο εθνικό πάρκο Shenandoah, προσφέρει εκδρομές με φερμουάρ στο οικογενειακό πάρκο περιπέτειας και το πάρκο βουνού Tube Express. Η περιοδεία περιλαμβάνει μια γέφυρα της Βέρμα, κρέμονται αμπέλια διασταύρωση, και τέσσερις γραμμές φερμουάρ που κυμαίνονται από 90 έως 450 πόδια μήκος. Μια νέα περιοδεία έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά. Τακτική περιήγηση - ηλικίας 10 ετών και άνω. Παιδική Περιήγηση - 5-12 ετών.