Ταξίδια Naturist, Λέσχες και θέρετρα στο νοτιοδυτικό

Πηγαίνοντας γυμνό στα νοτιοδυτικά

Για όσους είναι περίεργοι να είναι γυμνοί και να ενταχθούν σε άλλους γυμνιστές, εδώ είναι μια λίστα με ερωτήσεις και σχόλια που μπορεί να σκεφτείτε, αλλά είναι απρόθυμοι να φέρουν επάνω.

Αριζόνα

Το Arizona Wildflowers είναι ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς συλλόγους (γνωστός και ως μη προσγειωμένος) στο AANR, με πάνω από 200 ενήλικα μέλη. Ξεκίνησαν το 1980 ως μια μικρή ομάδα φίλων, αλλά τώρα είναι μια ιδιόκτητη λέσχη. Εάν αισθάνεστε ότι οι ιδέες σας για κοινωνικό γυμνισμό συμφωνούν με τις δικές τους, σας καλωσορίζουν να συμμετάσχετε στην ομάδα για ένα πάρτι δίπλα στην πισίνα ή ένα στρατόπεδο, ένα potluck, ή μια ειδική εκδήλωση.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας τους έχει διεύθυνση Φοίνιξ.

Shangrila Ranch: Ένδυση προαιρετικό θέρετρο. Πρόκειται για μια φιλική προς την οικογένεια εγκατάσταση που βρίσκεται βόρεια του Φοίνιξ που καλωσορίζει όλους όσους ενδιαφέρονται για γυμνισμό. Πλήρης συμμετοχή στο θέρετρο είναι διαθέσιμη. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στη γυμνισμό. Το Shangri La Ranch δίνει έμφαση στην ελευθερία επιλογής. Επιλέγετε τη δραστηριότητα που σας ταιριάζει από ήρεμη χαλάρωση στο σπα, τη σάουνα ή στο κατάστρωμα της πισίνας, στο κολύμπι, το βόλεϊ, το βόλεϊ, το τένις, το shuffleboard, το μπάσκετ, τα πέδιλα ή τα μονοπάτια πεζοπορίας. Ένα clubhouse, παιδική χαρά και πλυντήριο είναι διαθέσιμα. Η πισίνα διατηρείται σε άνετη θερμοκρασία όλο το χρόνο. RV, κάμπινγκ και ενοικιάσεις διαθέσιμες μονάδες.

Canyon State Naturists: Ένας φιλικός προς την οικογένεια, προαιρετικός εξοπλισμός ρουχισμού, μη προσγειωμένος σύλλογος με πάνω από 150 μέλη στις ΗΠΑ, κυρίως στην Αριζόνα . Η οργάνωση υποδειγνύει τις ίδιες τις θεωρίες του Body Beautiful, Body Acceptance και Nude Recreation.

Απολαμβάνουν χρόνο με τους φίλους και την οικογένεια σε ένα φυσικό περιβάλλον και η ομάδα περιλαμβάνει πολλά κατασκηνωτές και πεζοπόρους.

Mira Vista Resort, Μαράνα, Αριζόνα: Το Mira Vista Resort στο Tucson είναι ένα ξενοδοχείο ειδών ένδυσης και προαιρετική λέσχη αναψυχής που βρίσκεται σε ένα ακίνητο 30 στρεμμάτων με μια πολύχρωμη ιστορία που χρονολογείται από το 1800.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν 4 πισίνες και ιαματικά λουτρά, ένα πλήρες εστιατόριο και μπαρ, γυμναστήριο, τένις και υπηρεσίες μασάζ. Οι λόφοι είναι απομονωμένοι και περιβάλλεται από όμορφους λόφους και θέα στο βουνό, αλλά μόλις 3 μίλια από το I-10. Οι επισκέπτες ημέρας είναι ευπρόσδεκτοι.

Οι θερμές πηγές του El Dorado: 40 μίλια δυτικά του Phoenix, Αριζόνα ή εβδομήντα πέντε μίλια ανατολικά του Quartzsite, αφήνουν το I-10 στο Tonopah - Exit 94. Το El Dorado είναι ένα ρουστίκ δυτικό μεταλλικό νερό spa που βρίσκεται πάνω από μια τεράστια φυσική υπόγεια θερμή πηγή.

Κολοράντο

Front Range Naturists Club - Σερβίρει την μπροστινή σειρά των Κολοράντο Rockies από το βόρειο τμήμα της Cheyenne προς Νότο του Λας Βέγκας, Νέο Μεξικό. Το Naturists Range Range είναι ένα μη προσγειωμένο (Travel) Club. Ο ιστότοπός τους έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει το ευρύ κοινό σχετικά με το κοινωνικό γυμνό. Χρησιμεύει επίσης ως κεντρική σελίδα και κέντρο πληροφόρησης για το κλαμπ Front Range Naturists. Αν το κοινωνικό γυμνό σε μη σεξουαλικό περιβάλλον είναι το ενδιαφέρον σας και ζείτε στην περιοχή Ανατολικών Βραχώδη Όρη, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να κάνετε.

Rocky Mountain Naturists: Το RMN έχει έδρα την περιοχή Metro-Denver και εξυπηρετεί μέλη σε όλη την πολιτεία του Κολοράντο και πέρα. Αν το κοινωνικό και ψυχαγωγικό γυμνό σε ένα διασκεδαστικό, μη σεξουαλικό περιβάλλον είναι το ενδιαφέρον σας, έχετε βρει το σωστό σύλλογο.

Γυναικεία σελίδα γοητευτικού γυμναστικού βουνό βουνό - Πάρτε την προοπτική μιας γυναίκας για γυμνισμό. Οι συνδέσεις με τις σελίδες των γυναικών, που ασχολούνται με τα θέματα των γυναικών και το κοινωνικό γυμνό μπορούν να βρεθούν σε αυτό το site.

Νεβάδα

Λας Βέγκας Bares: Family-Oriented, ένα μη προσγειωμένο γυμνικό κλαμπ προσφέροντας προαιρετικές εκδηλώσεις ενδυμάτων στο Λας Βέγκας, τη Νεβάδα και το νοτιοδυτικό.

Tahoe Area Naturists: Μια χαλαρά οργανωμένη ομάδα αφιερωμένων γυμνών ηλιοθεραπευτών που συχνάζουν μια ιδιαίτερα απομονωμένη παραλία στην ανατολική όχθη της λίμνης Tahoe .

Νέο Μεξικό

Roadrunner Naturists: Το Roadrunner Naturists είναι μια δραστήρια ομάδα γυμνιστών που εδρεύει στο βόρειο Νέο Μεξικό , με τις περισσότερες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή του Albuquerque.

Albuquerque Nudist Inns: Υπάρχουν δύο γυμνιστές bed and breakfasts στην περιοχή του Albuquerque για να καλωσορίσουν είτε ταξιδεύουν γυμνιστές είτε ντόπιοι κάτοικοι που αναζητούν ένα γρήγορο get-away.

Τέξας

Net Nude Τέξας: Ιαματικές πηγές, γυμνές παραλίες, θέρετρα γυμναστικής και πολλά άλλα για την πολιτεία του Τέξας.

Texas Nude Αναψυχή: Site όπου οι επισκέπτες στο Τέξας μπορούν να πάρουν και να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με τους γυμνιστές και τους προαιρετικούς προορισμούς αναψυχής στον Τέξας. Παρέχουν ένα φόρουμ, λίστες ιστότοπων, συνδέσμους, ειδήσεις και ακόμη και ένα τμήμα ιστολογίου για να διευκολύνουν τους χρήστες να βρίσκουν και να μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες.

Γιούτα

Γιούτα Naturists: Μια μη προσγειωμένη γυμνιστών / γυμνιστών κλαμπ που εξυπηρετούν το Salt Lake City και το κράτος της Γιούτα .

LDS Σύνδεσμος με λεπτή άκανθρα: Η σύνδεση LDS Skinny-Dipper είναι ένας «πόρος υποτροφίας» και ένα «σημείο σύνδεσης» για τα πιστά μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών σε όλο τον κόσμο που έχει ένα υγιές ενδιαφέρον για κοινωνικό γυμνό κάτω από κατάλληλες συνθήκες.

Περιφερειακοί πόροι Naturist

Αμερικανική Ένωση Γυμνού Αναψυχής, Δυτικές Πολιτείες: Η Αμερικανική Ένωση Γυμνών Αναψυχής, Δυτική Περιφέρεια, εξυπηρετεί τα κράτη Αριζόνα, Καλιφόρνια, Κολοράντο, Χαβάη, Νέο Μεξικό, Νεβάδα, Γιούτα και Ουαϊόμινγκ. Τα Συμμετέχοντα Θέρετρα και οι Σύλλογοι καταγράφονται ανά κράτος. Επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους για πληροφορίες ή ακολουθήστε τους συνδέσμους σε εκείνους που έχουν τους δικούς τους ιστοτόπους.