Δραστηριότητες σε Chandler

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Chandler, Αριζόνα

Η ιστορία του Δήμου Chandler έχει μια κατά βάση γεωργική βάση, ονομαζόμενη για τον κ. AJ Chandler, έναν κτηνίατρο και έναν σημαντικό κάτοχο γης στην περιοχή. Το 1954, το έτος του θανάτου του Δρ Chandler, ο Chandler έγινε πόλη. Από τότε έχει βιώσει τεράστια ανάπτυξη. Από το 1980 έχει αυξηθεί σε πληθυσμό πάνω από 150.000. Εξίσου σημαντική με την αύξηση του πληθυσμού είναι η οικονομική διαφοροποίηση της Chandler, προσθέτοντας στοιχεία κατασκευής και τεχνολογίας στη γεωργική οικονομία.

Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μου για τα μέρη για να πάει στο Chandler:

Downtown Chandler ArtWalk

Την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα το ιστορικό Downtown Chandler γίνεται το μέρος όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στο έργο των τοπικών καλλιτεχνών και να επισκεφθείτε τους εμπόρους και τα εστιατόρια στο κέντρο της πόλης.

Veterans Oasis Park / Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Περισσότερα από 100 στρέμματα υγροβιότοπων και οικοτόπων ερήμου, μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, περιοχές πικνίκ και αστική αλιεία. Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης φιλοξενεί εκθέματα φύσης, μαθήματα και προγράμματα για όλες τις ηλικίες.

Hamilton Aquatics Centre

Το Hamilton Aquatic Center ονομάστηκε το "Εξαιρετική Διευκόλυνση 2001" από την Αριζόνα Πάρκα και Αναψυχή Association! Απολαύστε μια ποικιλία ανέσεων, όπως πισίνα με μηδενικό βάθος, τρεχούμενο ποτάμι, δύο νεροτσουλήθρες και μια πισίνα με οκτώ λωρίδες. Η πισίνα βρίσκεται στη λεωφόρο Arizona και στο Ocotillo.

Κέντρο Τεχνών Chandler

Το Κέντρο Τεχνών Chandler, που βρίσκεται στο Historic Downtown Chandler, είναι ένα κτίριο παγκόσμιας κλάσης που παρουσιάζει πολλά ταλέντα, από την Όπερα της Πόλης του Λονδίνου μέχρι τον Jay Leno καθώς και τον Καρυοθραύστη.

Chandler Skate Park

Το πάρκο 35.000 τετραγωνικών ποδιών έχει σχεδιαστεί για όλους τους σκέιτερ, ανεξάρτητα από το πόσο ειδικευμένοι. Αυτή η συναρπαστική και μοναδική εγκατάσταση βρίσκεται στο Snedigar Sportsplex. Αυτό το πάρκο skate είναι μια ελεύθερη / μη εποπτευόμενη εγκατάσταση για χρήση από skateboarders και in-line skaters.

Chandler Δημόσιες Βιβλιοθήκες

Ο Δήμος Chandler έχει πολλές δημόσιες βιβλιοθήκες.

Σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι επισκέπτονται τις δημόσιες βιβλιοθήκες της Chandler κάθε χρόνο. Ελέγχουν πάνω από 1,2 εκατομμύρια αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων, βίντεο, CD και ακουστικά βιβλία! Υπάρχει πρόσβαση στο World Wide Web χρησιμοποιώντας τους υπολογιστές της βιβλιοθήκης.

Μουσείο Chandler

Κάντε ένα βήμα πίσω στο χρόνο στο Ιστορικό Μουσείο Chandler. Η εγκατάσταση, που βρίσκεται στη λεωφόρο 178 E. Commonwealth, παρουσιάζει αντικείμενα από το μακρύ και ιστορικό παρελθόν του Chandler. Τα νέα εκθέματα εμφανίζονται τακτικά. Η είσοδος είναι ελεύθερη και το μουσείο είναι ανοιχτό από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, 11 π.μ. έως 4 μ.μ., χωρίς διακοπές.

Γήπεδο γκολφ Bear Creek

Το πιο οικονομικό Nicklaus Design 36 τρύπες στην Αριζόνα βρίσκεται μεταξύ Λεωφόρου Αριζόνα και McQueen Road στην οδό Riggs. Η σειρά μαθημάτων 18 τρυπών, παρ. 71 (μακρά) μετρά πάνω από 6800 μέτρα από τα τσιπ πρωταθλήματος. Ο Nicklaus Design έδωσε μεγάλη προσοχή στη δημιουργία του σύντομου μαθήματος για να του δώσει την ίδια αίσθηση με τη μακρά πορεία.

Φεστιβάλ στρουθοκαμήλων

Το φεστιβάλ είναι μια κοινοτική οικογενειακή εκδήλωση που περιλαμβάνει ζωντανές αγώνες στρουθοκαμήλου και δραστηριότητες στρουθοκαμήλου, εθνική και περιφερειακή ψυχαγωγία, παρέλαση το πρωινό του Σαββάτου, καρναβάλι, φαγητό, διαδραστικές δραστηριότητες για παιδιά και πολλά άλλα. Ο Δήμος Chandler έχει μια πολύχρωμη και μακρόχρονη παράδοση φυτείας στρουθοκαμήλου.

Η κομητεία Chandler και Maricopa οδήγησε το έθνος στην αύξηση των στρουθοκαμήλων για τα κομψά και ακριβά γλυκά τους. Το Εμπορικό Επιμελητήριο Chandler δημιούργησε το Φεστιβάλ στρουθοκάμηλων το 1989.

NHRA Arizona Nationals

Αν νιώθετε την ανάγκη για ταχύτητα, θα γεμίσετε αυτό τον αγώνα αυτόματου αγώνα που πραγματοποιείται στο Wild Horse Pass Motorsports Park , ένα από τα ταχύτερα κομμάτια τέταρτης μιλίου στις ΗΠΑ

Φεστιβάλ Chandler Jazz

Το ετήσιο Φεστιβάλ Τζαζ πραγματοποιείται στο Downtown Chandler και προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες μια ευκαιρία να απολαύσουν μια εκλεκτή επιλογή τζαζ μουσικών. Το γεγονός το Σαββατοκύριακο λαμβάνει χώρα την άνοιξη κάθε χρόνο.

Ιστορικό κέντρο του Chandler

Το ιστορικό Downtown Chandler είναι γεμάτο με μοναδικά καταστήματα, εστιατόρια και γκαλερί για να καλύψει όλα τα γούστα. Και ενώ είστε εκεί, αφιερώστε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε στα καταστήματα με αντίκες στην πλατεία της αγοράς, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη Wall Street.

Αυτός ο γραφικός κήπος είναι γεμάτος με καταστήματα με αντίκες, σπιτικό φαγητό, παλιομοδίτικο εστιατόριο και πολλά, πολλά άλλα.

Κέντρο μόδας Chandler

Το Chandler Fashion Center, γνωστό και ως Chandler Mall, είναι μια νέα ιδέα στις εμπειρίες αγορών. Με καταστήματα άγκυρας όπως το Nordstrom, το Dillard's, το Macy's και το Sears. και εστιατόρια όπως το Cheesecake Factory. αυτό το ένα εκατομμύριο συν τετραγωνικό πόδι ανάπτυξη έχει κάτι για όλους. Το εμπορικό κέντρο διαθέτει ένα υπαίθριο αστικό χωριό, το οποίο φιλοξενεί κινηματογράφο 20 οπών Harkins και πολλά εστιατόρια όπως το PF Chang's , το BJ's Restaurant and Brewery, το Kona Grill, το Garduno's, το Big City Grill και άλλα. Το εμπορικό κέντρο φιλοξενεί επίσης τα καταστήματα The Boulevard. 225.000 τετραγωνικά πόδια πολυτελή, high-end λιανοπωλητές.

Rawhide στο Wild Horse Pass

Το Rawhide είναι μια δυτική πόλη με θέμα το 1880, γεμάτη με πυροβολισμούς άγριας δύσης, βόλτες με φορτάμαξες, χρυσαφένιες βόλτες, βόλτες και πολλά άλλα. Μια παράδοση στην Αριζόνα τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους ντόπιους, ο Rawhide μετακόμισε από το σπίτι του στο Scottsdale των 35 χρόνων και άνοιξε στη νέα του θέση στο Chandler το 2006.

Απολαύστε την επίσκεψή σας στο Chandler!