Μεταρρύθμιση του κοινωνικού μίνι απογευματινό τσάι

Το Reform Social and Grill βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο, στο Marylebone, στο ξενοδοχείο Mandeville. Το εστιατόριο είναι εμπνευσμένο από κλασικούς βρετανικούς συλλόγους κυρίων τόσο για το εσωτερικό σχεδιασμό του εστιατορίου, όσο και για μενού φαγητού και ποτών.

Επισκέφθηκα για το απογευματινό τσάι των κυρίων που περιλαμβάνει ένα σάντουιτς με μπριζόλα και σαλιγκάρι και ένα σάντουιτς ψαριού.

Αυτή τη φορά επέστρεψα με την κόρη μου εννέα ετών για να δοκιμάσω το Μικρό Απογευματινό Τσάι, το οποίο περιλαμβάνει επίσης σάντουιτς ψαριού (αλλά, ευτυχώς, δεν υπάρχουν σαλιγκάρια!) Είναι καλό να δούμε περισσότερα απογευματινά τσάγια του Kid στο Λονδίνο και αυτό έχει μια ποικιλία ειδικών τα γλυκά και αλμυρά φαγητά των παιδιών στο δικό τους κουτί για το μεσημεριανό γεύμα TeaTime.

Για περισσότερες αναφορές για απογευματινό τσάι, δείτε: Best Afternoon Tea στο Λονδίνο .

Πληροφορίες για το απόγευμα τσάι

Χώρος: Μεταρρύθμιση Κοινωνικών & Grill, Mandeville Place, Λονδίνο W1U 2BE

Πλησιέστερος Σταθμός Μετρό: Bond Street ή Oxford Circus

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο σχεδιασμού ταξιδιού ή την εφαρμογή Citymapper για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τη δημόσια συγκοινωνία.

Κόστος: £ 12.50 (ποσοστό 2016)

Κωδικός ενδυμασίας: Έξυπνο περιστασιακό.

Φωτογραφία: Επιτρέπεται.

Κρατήσεις: 020 7224 1624

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.reformsocialgrill.co.uk

Μίνι απογευματινό τσάι μενού

Λεμόνι φυστικοβούτυρο και σάντουιτς σπιτικό μαρμελάδας
Ψωμί δάκτυλο και γλυκό σάντουιτς κέτσαπ
Μπάρμπεκιου slider κοτόπουλου

Φρούτα και σοκολάτα

Μιλκσέικ φράουλας με βύσσινο μελόψωμο
Σοκολάτα και γλειφιτζούρι marshmallow
Δοχείο ζελέ και κρέμας
Μεταμορφώστε τον τρελό

Μίνι απογευματινή αναθεώρηση τσαγιού

Έχουμε ένα υπέροχο καλωσόρισμα όταν φτάσαμε και το προσωπικό ήταν υπέροχα ευγενικό. Το σκούρο εστιατόριο έχει κόκκινα δερμάτινα καθίσματα γύρω από την άκρη του δωματίου και κάναμε σε ένα από τα περίπτερα.

Οι ασβεστωμένοι τοίχοι από τούβλα έχουν πρωτότυπα έργα τέχνης στην οθόνη που είναι όλα προς πώληση.

Ακόμα κι αν κλείσαμε μπροστά για το μίνι απογευματινό τσάι (ήταν όλος ο λόγος για το ταξίδι στο κεντρικό Λονδίνο εκείνη την ημέρα) μετά από μια 30λεπτη αναμονή κάποιος ήρθε να ζητήσει συγνώμη και μας πρόσφερε ψωμί και βούτυρο. Η κόρη μου ήταν πεινασμένη τόσο αποδεκτή, αλλά σκέφτηκα αυτό μια περίεργη πρόταση.

Σίγουρα περισσότερο τσάι θα ήταν μια καλύτερη ιδέα καθώς τελείωσε η κατσαρόλα μου, όπως είχα μοιραστεί με την κόρη μου (ένα υπέροχο τσάι εσπεριδοειδών χωρίς καφεΐνη Χαμομήλι) και δεν της είχε προσφερθεί ένα ποτό καθώς η δική της έπρεπε να έρθει με το Mini Afternoon Tea .

Είχαμε και λίγο τσάι (το ξεκαθάρισα), αλλά αυτό σήμαινε ότι είχαμε λιγότερα ποτά. Είχα ενημερώσει το προσωπικό για τη διαρροή για να ζητήσω μια καθαρή πετσέτα, αλλά η πρόταση για περισσότερο τσάι δεν προσφέρθηκε τότε.

Κατά τη διάρκεια αυτής της αναμονής, δεν είχαμε περισπασμούς και ένιωθα ότι η μουσική ήταν πολύ δυνατή και απλά δεν ταιριάζει στην περίσταση. Θα είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να ακούσω τον Radiohead κατά το απογευματινό τσάι.

Τελικά, μετά από μια αναμονή 45 λεπτών, έφτασαν τα μίνι απογευματινό τσάι και το καφέ απογευματινό τσάι.

Αλλά δεν ήταν στο "TeaTime Lunchbox" που περιμέναμε, αλλά σε ένα εκτυπωμένο δίσκο φράουλας. Δεν φτιάξαμε το μελιτζάνα και όταν το ζήτησα, η σερβιτόρα επέστρεψε με κολλώδες κέικ τζίντζερ. Δεν είναι το ίδιο πράγμα καθόλου. Και δεν υπήρχε ολισθητήρας κοτόπουλου μπάρμπεκιου αλλά αντί αυτού ένα τυπικό σάντουιτς κοτόπουλου με άσπρο ψωμί.

Μετά από να φάει το ψωμί και το βούτυρο από την προηγούμενη κόρη μου δεν τελείωσε το μίνι απογευματινό τσάι. Είπε ότι τα σάντουιτς ήταν ωραία (αν και δεν του αρέσει το φυστικοβούτυρο).

Θα προτιμούσε την σοκολάτα και το marshmallow Lolly να ήταν σοκολάτα γάλακτος, καθώς βρήκε τη σκοτεινή σοκολάτα πολύ πικρή. (Και αυτό μοιάζει πραγματικά χαμογελά με εσάς;) Και δεν του άρεσε καθόλου ο «τζάμπι ντάγκερ». Δεν νομίζω καν ότι ήταν μια παραλαβή για το κλασικό μπισκότο, αλλά κάτι άλλο εξ ολοκλήρου. Επίσης, δεν του άρεσε ο μιλκσέικ φράουλας, αν και θα πω ότι σκέφτηκα ότι ήταν πολύ ωραίο και γευστικό όπως είχαν χρησιμοποιηθεί πραγματικά μούρα. Αλλά συνολικά, δεν ήταν επιτυχία και αφήσαμε πολλά.

Είχα το Τσάι Απογευματινού Απογεύματος και τα σάντουιτς με δάχτυλά μου, μόνο στο λευκό ψωμί, ήταν στεγνά σαν να είχαν γίνει κάποτε. Το ένα κουτάλι φρούτων που έλαβα ήταν ωραίο και οι φαντασιώσεις περιελάμβαναν ένα μικρό Battenburg που μας άρεσαν και οι δύο.

Αλλά μετά από πολύ καιρό, είμαστε έτοιμοι να φύγουμε σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Λατρεύω το απογευματινό τσάι και θέλω να πάρω το χρόνο μου. Ο συντομότερος χρόνος που έχουμε πάρει πριν είναι περίπου μια ώρα, έτσι, δυστυχώς, αυτό σας λέει ότι δεν ήταν πραγματικά μια επιτυχία.

Είδα άλλους στο εστιατόριο να απολαμβάνουν το ενήλικο τσάι Vintage Afternoon. Στην πραγματικότητα, τους παρακολούθησα να τρώνε για 45 λεπτά ενώ περιμέναμε. Αλλά νομίζω ότι ο συνδυασμός της μακράς αναμονής και στη συνέχεια δεν λαμβάνουμε πραγματικά αυτό που έχουμε παραγγείλει, δυστυχώς, δεν θα το κάνουμε αυτό που μπορώ να συστήσω.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.