Γύρω από το κεντρικό Λονδίνο για έναν προϋπολογισμό

Η μετάβαση στο κεντρικό Λονδίνο με προϋπολογισμό δεν είναι τόσο δύσκολη. Θα χρειαστεί μόνο να κάνετε προσεκτικά σχέδια.

Αν σκοπεύετε να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο κεντρικό Λονδίνο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο σωλήνας είναι η καλύτερη επιλογή σας. Εάν θέλετε την ελευθερία σας και σχεδιάστε να εξερευνήσετε την αγγλική ύπαιθρο, μπορείτε να εξερευνήσετε τις επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων.

Οδήγηση στην αριστερή πλευρά

Θα το παραδεχτώ. Έχω πάντα βρει κυκλικούς κόμβους και την οδήγηση στα αριστερά λίγο εκφοβίζοντας.

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να το δοκιμάσω. Αλλά διαπίστωσα ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όταν θα το κρεμάσετε. Εκείνοι που επιλέγουν την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτου πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τιμές καυσίμων που είναι υψηλές ακόμη και με ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι φόροι και τα τέλη ενοικίασης είναι αρκετά υψηλά για να εκπλήξουν μερικούς επισκέπτες.

Η Sixt είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικίασης στην Ευρώπη και συνήθως προσφέρουν ηλεκτρονικές προσφορές σε επιλεγμένα μοντέλα. Οι καλύτερες τιμές εμφανίζονται για μικρά οχήματα όπως το Ford Fiesta.

Μια αναζήτηση στην Auto Europe εμφανίζει έξι σελίδες τιμών και στιλ αυτοκινήτων.

Κάποιοι λένε ότι είναι πραγματικά καλύτερο να πάρετε μια βραχυπρόθεσμη μίσθωση σε ένα αυτοκίνητο. Το Renault EuroDrive επισημαίνει πολλά οφέλη: χωρίς Φόρο Προστιθέμενης Αξίας και ένα φρέσκο ​​αυτοκίνητο για τη χρήση σας.

Προσοχή: εάν επιλέξετε να νοικιάσετε ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο, η στάθμευση μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση. Πάρκο παράνομα, και το ταξίδι του προϋπολογισμού σας θα μπορούσε να γίνει πολύ ακριβό.

Οι καμπίνες είναι γενικά αρκετά ακριβές, γι 'αυτό προσπαθήστε να μοιραστείτε ένα ταξίδι με κάποιον που θα ακολουθήσει την ίδια κατεύθυνση.

Κάτω από τον σωλήνα

Το Underground του Λονδίνου είναι ένα από τα θαύματα της τεχνολογίας στον κόσμο. Λίγες πόλεις έχουν οτιδήποτε προσεγγίζει την πολυπλοκότητα και το βάθος των υπηρεσιών. Είναι μεγάλη είδηση ​​για τον ταξιδιώτη του προϋπολογισμού, διότι θα σας μεταφέρει σε οποιοδήποτε μέρος του Λονδίνου που θα σας ενδιαφέρει και οι τιμές είναι αρκετά λογικές.

Αρχικά, ο λαβύρινθος των γραμμών και των στάσεων εκφοβίζει νέους επισκέπτες. Μη φοβάστε. Μετά από λίγα λεπτά (ή βόλτες) όλα αρχίζουν να έχουν νόημα.

Εάν θα χρησιμοποιήσετε το σωλήνα για μια σειρά από ταξίδια, μπορείτε να αγοράσετε μια κάρτα ταξιδίου. Υπάρχει επίσης μια κάρτα Oyster που επιτρέπει καλύτερη πρόσβαση σε υπεράριες αμαξοστοιχίες. Μάθετε ποια είναι η καλύτερη για το ταξίδι σας. Τα περάσματα για μία ημέρα ή ένα Σαββατοκύριακο διατίθενται επίσης σε χαμηλότερες τιμές. Γενικά, όσο πιο μακριά θέλετε να πάτε, τόσο περισσότερο θα κοστίσει το δελτίο. Είναι συνήθως πιο έξυπνο και φθηνότερο να αγοράσετε ένα ή δύο ζώνες πέρασμα που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των ταξιδιών σας και να αγοράσετε ένα εισιτήριο για το ένα ή δύο ταξίδια που μπορείτε να κάνετε έξω από αυτές τις ζώνες.

Θα βρείτε αρκετούς μεγάλους ή απομακρυσμένους σταθμούς που προσφέρουν συνδέσεις με το BritRail. Όπως και το Underground, το BritRail προσφέρει μια σειρά επιλογών εξοικονόμησης χρημάτων. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε λίγες μέρες στο Λονδίνο και στη συνέχεια να κάνετε μια απρόσκοπτη μετάβαση, για παράδειγμα, στο Εδιμβούργο. Σκεφτείτε σοβαρά αν έχετε το χρόνο.