Η Ασημένια Άνοιξη Fillmore (Συναυλίες, Εισιτήρια & Περισσότερα)

Το Fillmore Silver Spring είναι μια νέα αίθουσα συναυλιών χωρητικότητας 2.000 θέσεων που βρίσκεται στο Downtown Silver Spring, Maryland, παρέχοντας ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης, όπως ροκ, λατινικά, μπλουζ, τζαζ, λαϊκό, χώρα και την προφορική λέξη. Μια μοναδική συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα μεταξύ του Montgomery County και του Lee Development Group, ο νέος χώρος μουσικής σχεδιάστηκε για να διατηρήσει την ιστορική πρόσοψη του παλιού περιοδικού JC Penney που ήταν κενή για 18 χρόνια.

Το House Of Blues Entertainment (μια εταιρεία Live Nation Company) και η Montgomery County έχουν συνάψει σύμβαση μίσθωσης για να λειτουργήσουν το Fillmore Silver Spring. Ο χώρος μουσικής των 23.000 τετραγωνικών ποδιών προσφέρει κορυφαία τεχνολογία στον τομέα του ήχου, του φωτισμού και του βίντεο καθώς και την κοινή χρήση οπτικών ινών στο Silver Theater του Αμερικανικού Κινηματογράφου που βρίσκεται απέναντι από το δρόμο.

Τοποθεσία
8656 Colesville Road
Ασημένια Άνοιξη, MD

Το Fillmore βρίσκεται στο Downtown Silver Spring και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό Silver Spring του μετρό. Οι δημόσιοι χώροι στάθμευσης στην περιοχή προσφέρουν δωρεάν χώρο στάθμευσης το βράδυ, τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Τα πλησιέστερα γκαράζ στάθμευσης περιλαμβάνουν το γκαράζ Wayne Avenue στη γωνία ή τη λεωφόρο Georgia και Wayne Ave, το Γκαράζ Town Square στη γωνία των Ellsworth Drive και Fenton Street και το Cameron Garage στους Cameron & Spring Streets. Δείτε ένα χάρτη της Silver Spring

Εισιτήρια: Διατίθενται μέσω του Ticketmaster.com.

Σχετικά με την House Of Blues Entertainment (μια εταιρεία Live Nation)

Με πάνω από 50 ιδιόκτητα / λειτουργικά και συνδεδεμένα κλαμπ και θέατρα, το χαρτοφυλάκιο House of Blues Entertainment είναι ευρύτατο, συμπεριλαμβανομένων των θρυλικών χώρων μουσικής Fillmore και των οικείων συλλόγων House of Blues σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το House of Blues Entertainment είναι η κυρίαρχη συλλογή ζωντανής μουσικής της χώρας με τεχνολογία ήχου και τεχνολογίας φωτισμού σε ένα από τα μοναδικά σχεδιασμένα περιβάλλοντα που στοχεύουν σε οπαδούς και καλλιτέχνες μαζί σε απαράμιλλο μουσικό περιβάλλον.

Καλλιτέχνες όπως ο Dave Matthews Band, η Coldplay, η U2, το σακάκι μου Morning, η Lily Allen, οι White Stripes έκαναν όλοι στις σκηνές Fillmore.

Οι τοποθεσίες Fillmore

Ιστοσελίδα: www.fillmoresilverspring.com

Δείτε επίσης, Top 8 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Silver Spring, MD